Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ИРТИШ2013

Re: Наглост:Левски поиска Станимир Стоилов за треньор!

Мнениеот ИРТИШ2013 » 13 юли 2013 13:30

ДА ВЗЕМАТ НАШИЯТ ТРЕНЕР,НА ИРТИШ-ТАЛГАТ БАИСУФИНОВ,ЧАКАМЕ ПИСМО ДО ПАВЛОДАР......

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 юли 2013 13:30

Parmalat написа:Нагло е да говориш че ще вземеш веднага все едно ти решаваш треньор на друг отбор.Какво искат от Левски и Ботев ли да издънят в европейските турнири?!Аз ти казвам че Стоилов има няколкогодишен договор в Ботев и те няма да го пуснат при вас.Стой и гледай.

Ти малоумен ли си или просто си изливаш злобата ?
Сираков каза, че ще направят всичко възможно да вземат Стоилов, а не че ще го вземат със сигурност. Освен това каза, че ще разговарят с Ботев Пд, а не със Стоилов.
Как постъпи Реал Мадрид, когато взе Анчелоти ? А Тотнъм, когато взе Боаш ?
Защо се правите на малоумни............
Последна промяна от Eminem на 13 юли 2013 13:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 13 юли 2013 13:30

Супер така Левски ще боксува още 1-2 години докато се направи състав. А в същото време някои бездарник ще поеме Ботев и ще ги направи смешки... Мъри сега прави това с Ботев дето преди го правеше в Левски и мисля , че си имат шанс да си доминират няколко години. А Мъри и да доиде в Левски , Левски титла няма да спечели тоя сезон.. а и Европа вече си отиде :evil:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
El Grande

Мнениеот El Grande » 13 юли 2013 13:30

veselinsk написа:На НСПП другата неделя ще му се види тесен стадиона в Пловдив.

Не знам НСПП дали осъзнава че си вкарва автогол с този ужким "гениален" тактически ход и че така надъхва Бултрасите до истерия, което не вещае нищо добро за Подуене, просто ще бъдат изядени живи на стадиона говедата...
1.Вичев,2.Пачев,3.Младенов,4.Кочев,5.Раков,6.Бакалов,7.Костадинов,8.Георгиев,9. Пехливанов, 10.Зехтински, 11.Пашев...

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 13 юли 2013 13:31

Хвана ги страх че Стоилов моеж да се завърне в Левски.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

pankin
Контакти:

Мнениеот pankin » 13 юли 2013 13:31

ИРТИШ2013 написа:ДА ВЗЕМАТ НАШИЯТ ТРЕНЕР,НА ИРТИШ-ТАЛГАТ БАИСУФИНОВ,ЧАКАМЕ ПИСМО ДО ПАВЛОДАР......

Непременно трябва да дойде с Говедарски, иначе, не ха ха ах аха ха :) :) :) :)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 13 юли 2013 13:31

Parmalat написа:
ЕМИЛ написа:
Parmalat написа:Преди минути първите думи на НАско Сираков бяха,че Левски ще преговаря със Станимир Стоилов да им стане треньор.Да видим сега какво ще направи Ботев Пловдив!

Защо да е наглост бе ? Нагъл си ти ,че пускаш такова заглавие .

Нагло е да говориш че ще вземеш веднага все едно ти решаваш треньор на друг отбор.Какво искат от Левски и Ботев ли да издънят в европейските турнири?!Аз ти казвам че Стоилов има няколкогодишен договор в Ботев и те няма да го пуснат при вас.Стой и гледай.

И кво като има . Отправя ме оферта ,той приема и вие се скъсвате от мъка защото отново Левски ще е най-голям .

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 юли 2013 13:33

Parmalat написа:
ЕМИЛ написа:
Parmalat написа:Преди минути първите думи на НАско Сираков бяха,че Левски ще преговаря със Станимир Стоилов да им стане треньор.Да видим сега какво ще направи Ботев Пловдив!

Защо да е наглост бе ? Нагъл си ти ,че пускаш такова заглавие .

Нагло е да говориш че ще вземеш веднага все едно ти решаваш треньор на друг отбор.Какво искат от Левски и Ботев ли да издънят в европейските турнири?!Аз ти казвам че Стоилов има няколкогодишен договор в Ботев и те няма да го пуснат при вас.Стой и гледай.

Брато,Сираков е казал,че Стоилов е първи вариант за треньор 8-) Между "първи вариант" и "веднага ще го вземем" правиш ли разлика :? Нали се сещаш,че преговорите са тристранни.От една страна е ръководството на Левски,от друга ръководството на Ботев и третата е самия треньор 8-) Ако една от страните не е съгласна,сделка няма как да се случи.Ако евнтуално стане факт,това означава,че Ботев ще са прибрали едни хубави пари,Левски ще има треньор,а Стоилов ще си е вдигнал заплатката с няколко хиляди на месец 8-) Та за каква наглост ми говориш ти :?

П.П. Лично аз съм песимист.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
El Grande

Мнениеот El Grande » 13 юли 2013 13:34

ЕМИЛ написа:отново Левски ще е най-голям .

Не бе, не си разбрал правилно, ще има най-голям но ЗА Лески...
1.Вичев,2.Пачев,3.Младенов,4.Кочев,5.Раков,6.Бакалов,7.Костадинов,8.Георгиев,9. Пехливанов, 10.Зехтински, 11.Пашев...

WeReWoLf
Контакти:

Мнениеот WeReWoLf » 13 юли 2013 13:34

El Grande написа:
veselinsk написа:На НСПП другата неделя ще му се види тесен стадиона в Пловдив.

Не знам НСПП дали осъзнава че си вкарва автогол с този ужким "гениален" тактически ход и че така надъхва Бултрасите до истерия, което не вещае нищо добро за Подуене, просто ще бъдат изядени живи на стадиона говедата...

Явно не си наясно, че на Сираков му е през оная работа за феновете на "Цецо 1912" 2010. Човека си мисли за Левски, свързва се с отбора и прави оферта, която може да бъде приета или отхвърлена. Точка!

Върни се в “Архив”