XVI кръг: Черно море - ЦСКА /3 ноември 2013г., 14:30ч./
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: XVI кръг: Черно море - ЦСКА /3 ноември 2013г., 14:30ч./
Черно море ще се затвори и ще играе на контра.Прогноза 0:0 или 1:1 
Завинаги оставам аз левскар-верен на отбора си докрай!
- mistreated
- Контакти:
Lupi написа:Не знам какъв е този оптимизъм, но Цска ако вземе точка трябва да се брои за голям успех в състоянието кв което се намира...., чисто спортно технически!
"Чисто спортно-технически" в какво състояние се намира Черно море, щом губи 2:0 от Славия? Разликата между двата отбора е нищожна, но колкото и да е малка, тя е в полза на ЦСКА. Дали ще използваме тази мъничка преднина, ще видим в неделя.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Вчера цяла нощ го поливах терена.Значи падате на мокър терен,въобще не си правете труда да идвате до Варна,няма смисъл.Ако пък не ще те мира,ще има секира!
Поплачете си.
Поплачете си.
- Stahlgewitter
- Контакти:
Ще е цяло чудо ако ЦСКА победи. Аз лично повече ще се зарадвам на победа над Морето, отколкото срещу левски. "Тича" се очертава като най-негостоприемния стадион в България, където вече 5 години не можем да вземем победа. Като прибавим и факта, че под ръководството на Станислав Тодоров ЦСКА няма победа като гост нещата стават още по-тегави. За нивата, наречена стадион няма какво да говорим - трябва да палим свещи ако се отървем без контузии. За мен Стойчо трябва да пусне повече биткаджии, като Хауърд и Дюлгеров, а не да залага на техничаря Марсиньо. Дано с Бай Миле всичко да е наред и да може да вземе участие. Тегав, много тегав мач ни чака, прогноза няма да правя.
- Udoji90
- Контакти:
Очаквам мачът да прилича на всички двубои между двата отбора на този стадион в последните сезони - не особено привлекателна (или може би особено непривлекателна) игра, много физически сблъсъци, малко положения и голове.
За домакините са наказани Китанов и Колев, което е в наша полза, но пък при нас под въпрос е Милисавлевич, от когото идват най-интересните неща в атака в последните мачове. (Впрочем, той днес има РД - колко неприятно, че точно в този момент беше контузен.) Може би при това положение Мартин Петров ще започне титуляр, макар че ми се искаше да замени по-скоро Марсиньо, който пък напоследък опропасти доста положения и е видимо изнервен. Разбира се няма проблем и той да седне на пейката, но не съм убеден доколко някой измежду Косоко и Карачанаков е готов да играе на ниво в този мач. Морейра може би си спечели още малко треньорско доверие с победния гол вчера, но мисля, че във Варна е по-добре да започне някой от другите нападатели, тъй като са по-високи и сякаш по-здрави от португалеца. Идеята за пускането на Хауърд в средата, която някои от вас изразиха, също има резон. Мисля, че по-добре ще се справи с единоборствата, отколкото Чочев.
С конкретна прогноза не се наемам, но най-вероятно ми изглежда отново 0-0 или пък минимален успех за един от двата отбора - ако някой поведе, може би ще задържи аванса си и ще спечели. Честно казано не съм оптимист, предвид слабата ни серия на "Тича" в последно време и контузията на може би най-градивния ни играч в момента.
За домакините са наказани Китанов и Колев, което е в наша полза, но пък при нас под въпрос е Милисавлевич, от когото идват най-интересните неща в атака в последните мачове. (Впрочем, той днес има РД - колко неприятно, че точно в този момент беше контузен.) Може би при това положение Мартин Петров ще започне титуляр, макар че ми се искаше да замени по-скоро Марсиньо, който пък напоследък опропасти доста положения и е видимо изнервен. Разбира се няма проблем и той да седне на пейката, но не съм убеден доколко някой измежду Косоко и Карачанаков е готов да играе на ниво в този мач. Морейра може би си спечели още малко треньорско доверие с победния гол вчера, но мисля, че във Варна е по-добре да започне някой от другите нападатели, тъй като са по-високи и сякаш по-здрави от португалеца. Идеята за пускането на Хауърд в средата, която някои от вас изразиха, също има резон. Мисля, че по-добре ще се справи с единоборствата, отколкото Чочев.
С конкретна прогноза не се наемам, но най-вероятно ми изглежда отново 0-0 или пък минимален успех за един от двата отбора - ако някой поведе, може би ще задържи аванса си и ще спечели. Честно казано не съм оптимист, предвид слабата ни серия на "Тича" в последно време и контузията на може би най-градивния ни играч в момента.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- dreben23
- Контакти:
0:2 и лесна победа за ЦСКА. 
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- the_blue_fan
- Контакти:
Гонзо знае как да бие розовите ! 
ЛЕВСКИ СОФИЯ
zuekaa написа:Teo написа:Само като знам каква нива е там, ще се играе пак ръгби ми се струва, дано не контузят някой тия рибари...
Инж. Гонзьо пак ще показва как умее да практикува антифутбол!
0:1
Два отбора който практикуват ръгби - очаквам зрелищно 0:0 и яко контузии!
П.С. и много реване по съдиите .. е как от кой ве от ТРоЙЧО ве
Точно ти ли ше ми говориш за ръгби бе селчо и за кво реване ми говориш,да ни трошат краката такива цървули като вас ,а ние да си траеме
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти: