Тоя Байлов днес се оплете като пиле в калчища, за малко да направи фелацио на другаря Паткоф, имам чувството ,че се бяха наговорили преди пресконференцията...а тя беше срамна...но защо Ицо Йовов седеше сред тия търгаши там, за мен остава крайно горчив вкус.
Днес за пореден ден ме беше срам, и се чудя...до кога ще ги търпим...те са узорпатори и тирани. Левски бил техен...грешите, Левски не е предмет за да е ваш!Левски е нещо което вие никога няма да проумеете защото сте прости!
Милене, евала за позициите ти!
На хейтърите не им обръщай внимание, те няма как да те разберат с чугунените си глави!
Право на отговор срещу г-н Д. Байлов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Право на отговор срещу г-н Д. Байлов
tsonpen написа:sin4ec написа: Подлагате се на човек, дето пее КЗЛ и ни нарича сини говеда, и леете филантропски сълзи, че му съблекли синята фанелка, а? Забравяте какви ги снасяше за Левски цяла пролет след всеки кръг, а?
Може ли да си по-конкретен. Следях отблизо Петев, докато беше треньор на Лудогорец, но явно ти имаш някаква друга информация...
Много сме спорили в подфорума на Лудогорец за качествата на Петев, но мисля в едно сме единни, че никога не е обидил съперник с нищо.
Само за това, че е казал, че симпатизира на онези... пред "24 часа", няма право и да си помисля, че може да има нещо с Левски София. И то на 100 годишнината на най-великият български отбор е меко казано гавра, която помака направи с нас. Не ви пожелавам подобно нещо.
sin4ec написа:tsonpen написа:sin4ec написа: Подлагате се на човек, дето пее КЗЛ и ни нарича сини говеда, и леете филантропски сълзи, че му съблекли синята фанелка, а? Забравяте какви ги снасяше за Левски цяла пролет след всеки кръг, а?
Може ли да си по-конкретен. Следях отблизо Петев, докато беше треньор на Лудогорец, но явно ти имаш някаква друга информация...
Много сме спорили в подфорума на Лудогорец за качествата на Петев, но мисля в едно сме единни, че никога не е обидил съперник с нищо.
Това е невярно. Репликата за сини говеда аз лично я чух по канал 3. Мен качествата на Петев не ме бъркат. Той не беше желан на Герена и точка. А КЗЛ е пял на празненствата за титлата, теб ква ти е информацията?
На празнествата за титлата да не са пели и Деко и Генчев същото? Нещо се виждат белите конци. Дай поне линк, нещо намери. В Лудогорец има играчи от различни български клубове и такива неща няма как да се пеят. Още повече, че "Левски" винаги е бил конкурент и съперник на Лудогорец, но никога враг, както е например за ЦСКА. Такова противопоставяне въобще няма. По тази логика, всеки треньор минал през друг клуб може да е пял същото...
[center]
[/center]

Калигула написа:Само за това, че е казал, че симпатизира на онези... пред "24 часа", няма право и да си помисля, че може да има нещо с Левски София. И то на 100 годишнината на най-великият български отбор е меко казано гавра, която помака направи с нас. Не ви пожелавам подобно нещо.
Тука вече си е ваша работа дали ще го приемете, но това не оправдава начина по който се държаха с него. Аз имах предвид, че като треньор на Лудогорец се държеше коректно с клуба ви, както и с всички останали клубове.
[center]
[/center]

- hienizator
- Контакти:
Колкото и да спорите тук кой крив,кой прав ... от тук нататък аз лично очаквам поредният отлив на фенове! И това ще се види още на дербито с цска, а след това и на следващите ни срещи! Както се казва "каквото сам си направиш,никой друг не може да ти го направи",а ние всички с качулки или без си правиме едно тотално харакири от има няма 5 години насам и не виждам излизане от този омагьосан кръг! Само Левски
Милене съгласен съм с всичко което си написал в първата публикация!
Държанието на този г-н е абсурдно и недопустимо!
Факта че този който вчера търсеше да убие оня който е уволнил Йоканович,и оня който заяви че го е уволнил днес седнаха на една маса един до друг и си говореха приятелски е показателен че това което говори Сираков е истина,и това което говорят те е лъжа.
Нямало платени фенове....само по 15 хил лева на месец се било плащало.Това е само,онова което се дава на светло.А малко ли е?
Срам и позор!Тези хора които днес бяха един до друг на тази пресконференция са посмешище и аз се разграничавам твърдо от тях че сме едно и също нещо!Тези хора час по-скоро трябва да се скрият и да оставят Левски на мира!
Вън от Левски търгаши мръсни!
Държанието на този г-н е абсурдно и недопустимо!
Факта че този който вчера търсеше да убие оня който е уволнил Йоканович,и оня който заяви че го е уволнил днес седнаха на една маса един до друг и си говореха приятелски е показателен че това което говори Сираков е истина,и това което говорят те е лъжа.
Нямало платени фенове....само по 15 хил лева на месец се било плащало.Това е само,онова което се дава на светло.А малко ли е?
Срам и позор!Тези хора които днес бяха един до друг на тази пресконференция са посмешище и аз се разграничавам твърдо от тях че сме едно и също нещо!Тези хора час по-скоро трябва да се скрият и да оставят Левски на мира!
Вън от Левски търгаши мръсни!
Последна промяна от sl321 на 11 окт 2013 00:18, променено общо 1 път.
Калигула написа:Само за това, че е казал, че симпатизира на онези... пред "24 часа", няма право и да си помисля, че може да има нещо с Левски София. И то на 100 годишнината на най-великият български отбор е меко казано гавра, която помака направи с нас. Не ви пожелавам подобно нещо.
Кое му е великото на този раздрънкан Левски, посочи ми едно звено в ПФК-то, което може да се гордееш с него?
Този Байлов неводеше ли наказателната акция срещу Петев?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
tsonpen написа:Калигула написа:Само за това, че е казал, че симпатизира на онези... пред "24 часа", няма право и да си помисля, че може да има нещо с Левски София. И то на 100 годишнината на най-великият български отбор е меко казано гавра, която помака направи с нас. Не ви пожелавам подобно нещо.
Тука вече си е ваша работа дали ще го приемете, но това не оправдава начина по който се държаха с него. Аз имах предвид, че като треньор на Лудогорец се държеше коректно с клуба ви, както и с всички останали клубове.
Щом казваш - ок! С вашият отбор си по-запознат. Други обаче казват друго. Ако беше по костюм нямаше да се съблича. Беше съблечен, защото носеше екип на Левски. Не забравяй, че за нас той е свещен.
BadBoy написа:Калигула написа:Само за това, че е казал, че симпатизира на онези... пред "24 часа", няма право и да си помисля, че може да има нещо с Левски София. И то на 100 годишнината на най-великият български отбор е меко казано гавра, която помака направи с нас. Не ви пожелавам подобно нещо.
Кое му е великото на този раздрънкан Левски, посочи ми едно звено в ПФК-то, което може да се гордееш с него?
Този Байлов неводеше ли наказателната акция срещу Петев?
Идеала!!!
С нито едно в момента. Но не съм фен на титли купи, а заради самият идеал.
Последна промяна от Калигула на 11 окт 2013 00:23, променено общо 1 път.
В какво се изразява същия този идеал, стига заучени фрази, покажи делата, само те са това, което оставя всеки след себе си?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг