Томе, има и друга декларация, от недеградирали фенове
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Томе, има и друга декларация, от недеградирали фенове
Станахте двама, заедно с декларацията на батков, пардон - Гонг.
Паткофф вън !!!!!!

- Умопомрачен
- Контакти:
terata написа:Милен не е чорбар, но има сериозна причина да не може да понася хората от Сектор Б. Който го е виждал на живо или на снимки знае за какво говоря. Просто такива като него не се допускат там.
И правилно не се допускат такива като него. Агиткаджийски сектор не е място за раними душици които "изповядват" футбола като опера. Милен - сълзливото човече, само му вижте жалното изражение на лицето - типична ***** в мъжко тяло. Женчо, хуманист, пацифист. Правете любов, а не война - пийййсссс брадър.... муааха ха ха ха ха...
БОМБИ И ДИМ - ЛЕВСКАРСКИ РЕЖИМ!
Левски София
- milen.hristov
- Контакти:
Нормалните мислещи и усмихнати хора не можем да се обединяваме с подобни хора.
Умопомрачен написа:terata написа:Милен не е чорбар, но има сериозна причина да не може да понася хората от Сектор Б. Който го е виждал на живо или на снимки знае за какво говоря. Просто такива като него не се допускат там.
И правилно не се допускат такива като него. Агиткаджийски сектор не е място за раними душици които "изповядват" футбола като опера. Милен - сълзливото човече, само му вижте жалното изражение на лицето - типична ***** в мъжко тяло. Женчо, хуманист, пацифист. Правете любов, а не война - пийййсссс брадър.... муааха ха ха ха ха...
Ебаси тъпака. Че 99% от нещата които си му приписал на човека са изконни човешки ценности които цяла Европа изповядва от години насам бе, Ганьо Балкански. После защо сме били последна дупка на кавала у целия цивилизован свят. Ееех, Ганьооо, Ганьо...
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
-
- Контакти:
Милен Христов е емо! 

- milen.hristov
- Контакти:
urkoto написа:terata написа:Милен не е чорбар, но има сериозна причина да не може да понася хората от Сектор Б. Който го е виждал на живо или на снимки знае за какво говоря. Просто такива като него не се допускат там.
И каква тя причина?
Същата поради която отново умерените фенове, отново не бяха допуснати на срещата с ръководството
На мен ми е много любопитно колко време ще съществува темата? Или някои люде са по-равни от други?
Към автора: другия път поне си напиши "декларацията" грамотно.
А подлоги на Сираков дал Господ. На повечето ни е писнало от тях, но какво да се прави
Към автора: другия път поне си напиши "декларацията" грамотно.
А подлоги на Сираков дал Господ. На повечето ни е писнало от тях, но какво да се прави

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
- milen.hristov
- Контакти:
Умопомрачен написа:terata написа:Милен не е чорбар, но има сериозна причина да не може да понася хората от Сектор Б. Който го е виждал на живо или на снимки знае за какво говоря. Просто такива като него не се допускат там.
Благодаря, за всички хубави думи които каза за мен
Абсолютно съм съгласен с написаното.От вчера не мога да си намеря място от гняв към тия малоумници!Не ми се пише!Това което се случи е ужасно!
Не мога да се начудя,какви срещи още се организират с тия нарко разпространители!? Те наистина са си помислили че са публиката на Левски,че "те са феновете на Левски".
Ясно е че са организирани,че държат наркомани които са готови на всичко за тях,и в този смисъл е ясно че са опасен и коварен противник.НО на мен също така ми е ясно че ако има някакво средство чрез което да обедини само 50 % от истинските фенове на отбора,ще се ги изравним със земята тия лумпенизирани създания!
Не ми се пише тъй като знам че съм безсилен!Много жалко!
Вчера Батков беше много ядосан,сега отива на среща с тия орки.Дано поне да е същият какъвто беше вчера,и да си даде сметка че тия 20 човека не са публиката на Левски!
Рано или късно истинските фенове ще изринат от стадиона тия изпражнения!Не мисля че такива хора може да ги ражда майка!По-скоро са ги изсирали!
Не мога да се начудя,какви срещи още се организират с тия нарко разпространители!? Те наистина са си помислили че са публиката на Левски,че "те са феновете на Левски".
Ясно е че са организирани,че държат наркомани които са готови на всичко за тях,и в този смисъл е ясно че са опасен и коварен противник.НО на мен също така ми е ясно че ако има някакво средство чрез което да обедини само 50 % от истинските фенове на отбора,ще се ги изравним със земята тия лумпенизирани създания!
Не ми се пише тъй като знам че съм безсилен!Много жалко!
Вчера Батков беше много ядосан,сега отива на среща с тия орки.Дано поне да е същият какъвто беше вчера,и да си даде сметка че тия 20 човека не са публиката на Левски!
Рано или късно истинските фенове ще изринат от стадиона тия изпражнения!Не мисля че такива хора може да ги ражда майка!По-скоро са ги изсирали!