12ти кръг Славия - ЦСКА, 5 Октомври

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: 12ти кръг Славия - ЦСКА, 5 Октомври

Мнениеот boabbb » 30 сеп 2013 09:55

Red thunderstorm написа:
allez_les_blues написа:0:2- хем снежанките да бъдат засилени към Б група, хем за пореден път ще си направим кефа да спрем победна серия на розовите другарки ;) . Най ме кефи ей така като направят 5-6-10 поредни победи ,като завалят едни мити закани, и накрая ги отупваме като дайрета :mrgreen:

Виж сега, заканите и осирането след тях си е ваш патент и никой не може/а и не иска :mrgreen:/ да ви го отнеме!
Нали се сещаш - Дембелета, мембелета и хоп...1:3 за ЦСКА,а? Въх, ко стана? :mrgreen:
Славия каквото трябваше го свършиха преди четири месеца, сега каквото и да стане няма да е фатално :lol: , но въпреки всичко очаквам победа с 1:2. Марсиньо трябва да се реваншира заради днешните си пропуски+едно голче от Чочев.

Тогава много се изкефих. Преди мача ДонБидон :mrgreen: излизаха със "сензации" от рода: " Страх от ново 7-1 тресе феновете на ЦСКА " :mrgreen: . А то к'во стана - те излязоха и си ги биха :lol: Забелязал съм преди дербито, че който е фаворит - почти никога не бие, така че дано коефициента за нас е по-голям :mrgreen: Мача със Славия - 0:2 - това отдавна не е дерби. Само дано не си вкараме някой автогол :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 30 сеп 2013 10:17

Нещо много лекомислено почнахме да подценяваме другите отбори. Те и Левски бяха отворили шампанското
предварително преди 5 месеца преди мач със Славия!
Все пак Ст. Младенов би трябвало да може да излъже "интелигентния" Букарев но да видим.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 30 сеп 2013 11:08

Ако седнем да се плашиме от Славия по-добр изобщо да не се казваме ЦСКА, а нещо друго. Отбора ни тръгна, играчите все повече се сработват и не виждам аргументи, които да сочат, че няма да вземем мача. Няма да е лесно, защото Славия са странен отбор, който може да играе сериозно, когато иска. Все пак аз съм обеден, че едно 0:2 ще ни приляга. Дори един гол да вкараме пак са три точки. Разликата с първите два отбора намалява и не трябва да пропускаме шансовете си.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 сеп 2013 11:37

Откога съм ви казал, че отборът се гради от защитата, а другото ще дойде впоследствие. Имаме засега най-добрата защита, заедно с тази на Лудогорец. Нямаме допуснат гол на Армията, а в последните срещи вкарахме и създадохме доволно брой положения. Хубаво е, че няма да има скоро голяма пауза в шампионата, за да използваме максимално добре набраната инерция.
Победа с 2:0
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 30 сеп 2013 12:46

mistreated написа:Откога съм ви казал, че отборът се гради от защитата, а другото ще дойде впоследствие. Имаме засега най-добрата защита, заедно с тази на Лудогорец. Нямаме допуснат гол на Армията, а в последните срещи вкарахме и създадохме доволно брой положения. Хубаво е, че няма да има скоро голяма пауза в шампионата, за да използваме максимално добре набраната инерция.

Има от 5-19 октомври.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 сеп 2013 12:49

petko.h.markov написа:
mistreated написа:Откога съм ви казал, че отборът се гради от защитата, а другото ще дойде впоследствие. Имаме засега най-добрата защита, заедно с тази на Лудогорец. Нямаме допуснат гол на Армията, а в последните срещи вкарахме и създадохме доволно брой положения. Хубаво е, че няма да има скоро голяма пауза в шампионата, за да използваме максимално добре набраната инерция.

Има от 5-19 октомври.

Под дълга пауза имам предвид зимната пауза, която по принцип е между двата полусезона. 2 седмици без мачове не са много време.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 30 сеп 2013 12:59

Лежерно 0:3 срещу "чаршафите" !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 30 сеп 2013 16:58

Предполагам мача е 2-ка, колебанията ми идват от това че Славия по принцип е крив отбор, този отбор е способен да изненада дори и бате Венци

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 30 сеп 2013 19:31

0-1 трудно
Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 01 окт 2013 12:31

Защитата ни заедно с тази на Лудогорец е най-добрата в "А" група. Головете ни куцаха до последния мач, но почнахме да вкарваме и най-важното да създаваме много положения. 2, или 3 на 0 за ЦСКА. 8-)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Архив”