[offtopic]http://www.***.eu/news197674.html[/offtopic]
Интересна партенка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
от CSKA 78 на 12 Авг 2013 14:09
Браво!Хайде ,сега извади едни 10млн. и аз обещавам след това да те подкрепям!
Red Warrior написа:Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров направи скандално разкритие по време на днешната си пресконференция. Шефът на "армейците" заяви, че част от феновете на клуба изнудват шефовете за пари. "Част от феновете на ЦСКА умишлено провокират с действията си, за да може практиката от последните години да продължи. Не е тайна, че шефовете на Левски и ЦСКА плащат на ултрасите. Те прибират пари за стюарди. Аз не съм привърженик на тази схема. Не може на едни да им се дават пари да гледат мачовете, а другите да си купуват билети. Фенът трябва да подпомага клуба като си купува билет, а не като му се дават пари. Виждате какви глоби плаща ЦСКА заради някои привърженици", заяви Тодоров.
"sportal.bg."
Виждаме кои "фенове" подкрепяха боклуците и сега същите плюят срещу Стойчо и новото ръководство. Ей боклуци, точно в този тежък момент ли намерихте да искате пари от ЦСКА?! Никакви пари за вас дроги! Лекарства да си купите с тях - амин!
cska-632 написа:от CSKA 78 на 12 Авг 2013 14:09
Брей, защо да вадя 10 млн.? Томов да не е извадил? И аз с приказки мога да издържам клуба.
CSKA 78 написа:cska-632 написа:от CSKA 78 на 12 Авг 2013 14:09
Брей, защо да вадя 10 млн.? Томов да не е извадил? И аз с приказки мога да издържам клуба.
С приказки може, за известно време,след това трябват пари и темата го потвърждава.
onegavon написа:Ти нали все това въртеше.Сега може да си легнеш спокойно.
Кашчей написа:CSKA 78 написа:cska-632 написа:от CSKA 78 на 12 Авг 2013 14:09
С приказки може, за известно време,след това трябват пари и темата го потвърждава.
Дори много пари. Тези 3 милиона няма да стигнат доникъде, при афишираното излизане до нова година на БФБ.
Честити ви нови собственици и официално вече![]()
От днес Титан наистина нямат нищо общо с ЦСКА
CSKA 78 написа:
Мерси за честитката!На новото ръководство,дано му тръгне "по-вода"!
Сигурен съм(всъщност,сигурен съм в Тодоров),че ще намерят и повече от 3 мил. до Нова година!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта