fire написа:Въпреки, че съм Локомотивец имам силното предчувствие, че този мач ще бъде спечелен с "лекота" от домакините! Под "лекота" имам в предвид, че ще са взети абсолютно всички мерки за да може новия треньор да започне с победа, пък и на всичкото отгоре уж така ставало винаги при смяна на треньора!?
Ако Локото бяха домакини, загубата за сините беше почти сигурна, но в случая по-сигурна единица в този кръг освен мача в Пловдив между БотевЬ и Пирин Гд няма!
Все пак да не забравяме, че Наско Сираков никога няма да си остави магарето в калта и с възможностите, които има не само като футболен ръководител, категорично ще се намеси и то решително!
От чисто спортно-техническа гледна точка обаче, двата съперника са доста равностойни, като Левски имат леко предимство по отношение на обиграността на отбора им за разлика от Пловдивчани! Домакинския фактор също е от значение!
Неделния мач на сините не беше лош като продукция от тяхна страна, но именно най-силния в отбора им, а именно Родригес е наказан и точно заради неговото отстраняване в неделя Левски загуби! Убеден съм, че това беше невъзможно ако тъпата постъпка на Гари не се беше случила!
Локото пък имат много сериозни футболисти като единици, но отбора очевидно не е сработен, а липсата на "либеро" в състава им е огромна! Именно заради тази два фактора Пловдивчани са доста уязвими! Само със защита няма да стане! Трябва и масирано нападение, но засега връзката между халфове, "крила" и нападатели е лоша!
За нас Локомотивците, най-важното е, да изиграем този мач на максимални обороти и отбора да покаже, че може и има потенциал! До зимата основната ни цел трябва да бъдат домакинските мачове, а от пролетта, възможно повече победи, независимо с кой и къде играем!
В третия кръг ни предстои много тежък мач срещу много добре представящия се напоследък отбор на Берое, който се явява първи пред собствена публика за този шампионат и който трябва да бъде спечелен на всяка цена! САМО ЛОКО!
Въртите, сучете винаги да си оправдаете загубите от Левски с други фактори, като съдий, БФС правителство, УЕФА, ФИФА и т.н., вече почвате да се презастраховате и още преди мача. Ето за това няма да има футбол в България, заради провинциалното мислене на отборите, които вместо да търсят причините за неуспехите първо в себе си, гледат да изкарат някой друг виновен, като този някой почти винаги е Левски. Мислят си, че по този начин ще прикрият слабостите си, или пък ще станат по-силни, нещо, като приказката за щрауса, пясъка и неговата глава, за това тези отборчета, които се оправдават с Левски и го наричат "евроазиатски идиот", ще падат в Европа с общи резултати от двата мача с/у Брюж и Оксер с 0:6 и 3:9 и най-големия им успех ще е достойно отпадане от Ювентус за КУПАТА НА ПАНАИРИТЕ някъде в зората на 60-те!