Стадион Несебър

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Стадион Несебър

Мнениеот Bourgas » 18 юли 2013 19:15

Нефтохимик написа:
Bourgas написа:Хич не ми защитавай Дражев, моля. Той и плюнката си не заслужава да му дам. Разказа играта на Черноморец, накара ни да играем в София, кръсти отбора Конелиано и какво ли още не. Завърши трагично сезон с -2 точки, падаше с по 10 на 0. Хич не ми го хвали този изрод. Сделката беше Йоан-Порточанов-Събев.

Никъде не съм го хвалил,просто казвам какви са фактите,че има спечелено дело във ВКС тази неустойка ще я плащат рано или късно аз ти и всички бургазлии.Но нали 3-4-5 човека гушнаха по някой милион........

Ааааааааааааааааа, добър ден, я пак да видим, шараните ли ви взеха стадиона? И не са ли и те страдащи, даже повече от вас? Аз какво се опитвам да кажа тук сумати и време вече.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 18 юли 2013 19:30

Явно нещата във Бургас са доста объркани. Факт е обаче, че един отбор, като Нефтохимик, който биеше всички наред изчезна. Направо не повярвах на очите си, като видях снимката, която показва сегашния вид на стадион Черноморец. Не мога да сетя, защо нещо направено се унищожава така. Дали е виновен Дражев, дали някой друг не се знае, но това си е чисто престъпление към град Бургас. Той си го отнесе и влезе в затвора. Някой знае ли, как върви делото на истинския собственик на Петрол срещу Събев?

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 18 юли 2013 19:34

angelofdeath написа:Явно нещата във Бургас са доста объркани. Факт е обаче, че един отбор, като Нефтохимик, който биеше всички наред изчезна. Направо не повярвах на очите си, като видях снимката, която показва сегашния вид на стадион Черноморец. Не мога да сетя, защо нещо направено се унищожава така. Дали е виновен Дражев, дали някой друг не се знае, но това си е чисто престъпление към град Бургас. Той си го отнесе и влезе в затвора. Някой знае ли, как върви делото на истинския собственик на Петрол срещу Събев?

Това, което съм написал, е цялата истина. Хората, които са се облажили, може всеки сам да си ги прецени кои са. На мен ми се реве като се сетя за стадиона, за това не минавам от там, за заобикалям по околовръстното.

Потребителски аватар
Green Fighters
Контакти:

Мнениеот Green Fighters » 19 юли 2013 09:49

Bourgas написа:
angelofdeath написа:Явно нещата във Бургас са доста объркани. Факт е обаче, че един отбор, като Нефтохимик, който биеше всички наред изчезна. Направо не повярвах на очите си, като видях снимката, която показва сегашния вид на стадион Черноморец. Не мога да сетя, защо нещо направено се унищожава така. Дали е виновен Дражев, дали някой друг не се знае, но това си е чисто престъпление към град Бургас. Той си го отнесе и влезе в затвора. Някой знае ли, как върви делото на истинския собственик на Петрол срещу Събев?

Това, което съм написал, е цялата истина. Хората, които са се облажили, може всеки сам да си ги прецени кои са. На мен ми се реве като се сетя за стадиона, за това не минавам от там, за заобикалям по околовръстното.

Реве ти се, ама какво правиш по въпроса? Само с писане по форумите няма да си го върнете. Стоиш си във В сектор на стадион Нефтохимик и си доволен ;) Както и другите около теб. Един чаршаф не вдигнахте, че си искате стадиона. Не е толкова трудно да се оправят съблекалните и да се сложат седалки на централния сектор. Ама докато се бавите ще се наложи и да се отсече гората от стадиона.

БУРГАС Е НА НЕФТОХИМИК

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 19 юли 2013 10:55

Green Fighters написа:
Bourgas написа:

Реве ти се, ама какво правиш по въпроса? Само с писане по форумите няма да си го върнете. Стоиш си във В сектор на стадион Нефтохимик и си доволен ;) Както и другите около теб. Един чаршаф не вдигнахте, че си искате стадиона. Не е толкова трудно да се оправят съблекалните и да се сложат седалки на централния сектор. Ама докато се бавите ще се наложи и да се отсече гората от стадиона.

И чаршафи и какво ли не сме опъвали. И с ръководството непрекъснато това говорим, и с кмет, въпреки, че го виждаме по-рядко от вас. И с кой ли не. Истината е, че трябват пари, за да се оправи този стадион. А отборът няма и един лев в касата си, да не говорим да оправя стадион. Ако си мислиш, че да седя в сектор "В" ми е любимото нещо и се чувствам комфортно, объркал си човека.

Bastions

Мнениеот Bastions » 19 юли 2013 13:11

Да бе шаранчета, пръснахте се да опъвате плакати и да говорите за стадион "Черноморец". Да, ама не! Още по-извратено е, че голям процент от "многобройните" ви привърженици на харабия си считат стадион "Нефтохимик" за свой собствен и дори съм чел как го определят като "храма", "дома" и т.н. Истината е, че ви е страх да се изрепчете на Събев, Киряков или Херо, защото много бързо ше останете без Урод, който да подкрепяте. То и без това вече ви се вижда края де, тея милиони дългове в един момент някой ще започне да ги търси и тогава всичко ще си дойде на мястото.
П.П. много забавна декларацийка пуснахте вчера, подтиснати госпожички :mrgreen:

Потребителски аватар
Green Fighters
Контакти:

Мнениеот Green Fighters » 19 юли 2013 14:35

Bourgas написа:
Green Fighters написа:
Bourgas написа:

И чаршафи и какво ли не сме опъвали. И с ръководството непрекъснато това говорим, и с кмет, въпреки, че го виждаме по-рядко от вас. И с кой ли не. Истината е, че трябват пари, за да се оправи този стадион. А отборът няма и един лев в касата си, да не говорим да оправя стадион. Ако си мислиш, че да седя в сектор "В" ми е любимото нещо и се чувствам комфортно, объркал си човека.

Да кажем, че ти вярвам за позицията ти за стадиона. ТИ като си така настроен как мислиш за една идея от сорта на всичките вие да влезете в клетката и да изразите позиция тип "Този стадион не е наш" ? Ние съответно бихме ви подкрепили за да си дойде всичко на мястото в бургаския футбол и да спрем омразата помежду си?

БУРГАС Е НА НЕФТОХИМИК

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 19 юли 2013 15:07

Колега съмнява ме да се навият, на каквото и да е...дори и да има някой , който би помислил над този въпрос, просто ще си остане сам...
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

Потребителски аватар
Green Fighters
Контакти:

Мнениеот Green Fighters » 19 юли 2013 15:18

Ако направят ще разбера, че има поне няколко мъжки момчета, а не са п*тки. За да го направиш трябва да ти стиска ;) Иначе цял живот ще са в Лазур, а онзи там ще стане като всеки един занемарен стадион - разграбен и обрасъл. Пак повтарям - в дербито нищо не им пречи да го направят символично за да види цялата българска общественост, че освен Нас, които си искаме стадиона, те също си искат своя в Акациите ;) Не очаквам разбиране и да го направите, но все пак.. :roll:

БУРГАС Е НА НЕФТОХИМИК

Bastions

Мнениеот Bastions » 19 юли 2013 15:35

Заеби традициите... Кой бяга от хубавото?

Върни се в “Архив”