Карло Анчелоти - треньор на Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sl321

Re: Карло Анчелоти - тема

Мнениеот sl321 » 05 юли 2013 14:00

Явно никой не знае! :) Ще чакаме още малко и ще видим!
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 05 юли 2013 21:26

Аз така да се изкажа и аз относно Анчелоти :)
Никога не ме е впечатлявал толкова много, но да видим... пожелавам му успех и да постигне успехи с Реал :)

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 06 юли 2013 11:48

sl321 написа:С каква схема обикновено играе Карло Анчелоти?Писна ми тая на Моуриньо,чак ме дразни!

Ще разберем, в първите мачове.
:P
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 06 юли 2013 12:07

sl321 написа:Явно никой не знае! :) Ще чакаме още малко и ще видим!

На мен схемата ми е ясна ,но си ме сложил във врагове и няма смисъл да пиша,но аре от мен да мине :lol:
Анчелоти обича да играе с повече халфове ,така беше в МИЛАН - Гатузо,Пирло,Зеедорф,КАКА и т.н ,в ЧЕЛСИ също,въпреки че там не съм му гледал много мачове ,но пак май използваше повече полузащитници - Микел,Есиен,Лампард,ДЕКО и т.н 8-) Може и в РЕАЛ да го приложи ,при МОУ отбора си играеше с 2 в центъра ,но Карло може да промени това ,което значи ,че един от офанзивните играчи ще изгори 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 08 юли 2013 19:43

ЦСКА _завинаги написа:
sl321 написа:С каква схема обикновено играе Карло Анчелоти?Писна ми тая на Моуриньо,чак ме дразни!

Доколкото чета и чувам от фенове на Милан и отбори в които е бил до сега,играе в схема 4-3-2-1.

Ще е интересно за мен как ще изглежда Реал Мадрид в такава схема.Известен е с това че не играе 100 % с една схема.Дано да промени това лашкане на топката което направи Моуриньо,дано да забрани да се изнася топката от централния защитник с дълъг,висок,неадресиран пас в предни позиции-момент който в последния сезон го виждах толкова често че се чудех дали гледам Реал Мадрид или някой БГ отбор от селските групи (някои селски БГ отбори ги обиждам,защото някои не правят тази тъпотия).Дано да видим Реал Мадрид който контролира топката,с ясно изразена стратегия за преодоляване на отбори тип "паркиран автобус".Дано да не виждам Реал Мадрид след като поведе с 1 или 2 гола да се връща в защита и да позволява да бъде мачкан на Бернабеу от отбори като Бетис,Леванте,Еспаньол (с цялото си уважение към тия отбори).Това в което се превърна Реал Мадрид в последния сезон, е нещо което би трябвало да е много далече от онова което е бил и трябва да е Реал Мадрид.Също така се надявам да се даде шанс,и то не в един два мача,а в много мачове ( поне 15 мача) на младите момчета.Имам много голяма надежда за Иско ( гледал съм го в много мачове,той просто е уникален),на Карвахал,Начо,Мората и Хосе.Мисля че Хосе е по-интересен играч от Мората,но....времето ще покаже.Мората като че ли много се пренавива,и не играе добре в последно време.Хосе е по-голямо перде,и е играч който повече импровизира.Поне това са ми досегашните наблюдения.Във следващия сезон,ако е здрав,мисля че Модрич ще е звездата на сезона!

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 08 юли 2013 19:52

sl321 написа:
ЦСКА _завинаги написа:

Доколкото чета и чувам от фенове на Милан и отбори в които е бил до сега,играе в схема 4-3-2-1.

Ще е интересно за мен как ще изглежда Реал Мадрид в такава схема.Известен е с това че не играе 100 % с една схема.Дано да промени това лашкане на топката което направи Моуриньо,дано да забрани да се изнася топката от централния защитник с дълъг,висок,неадресиран пас в предни позиции-момент който в последния сезон го виждах толкова често че се чудех дали гледам Реал Мадрид или някой БГ отбор от селските групи (някои селски БГ отбори ги обиждам,защото някои не правят тази тъпотия).Дано да видим Реал Мадрид който контролира топката,с ясно изразена стратегия за преодоляване на отбори тип "паркиран автобус".Дано да не виждам Реал Мадрид след като поведе с 1 или 2 гола да се връща в защита и да позволява да бъде мачкан на Бернабеу от отбори като Бетис,Леванте,Еспаньол (с цялото си уважение към тия отбори).Това в което се превърна Реал Мадрид в последния сезон, е нещо което би трябвало да е много далече от онова което е бил и трябва да е Реал Мадрид.Също така се надявам да се даде шанс,и то не в един два мача,а в много мачове ( поне 15 мача) на младите момчета.Имам много голяма надежда за Иско ( гледал съм го в много мачове,той просто е уникален),на Карвахал,Начо,Мората и Хосе.Мисля че Хосе е по-интересен играч от Мората,но....времето ще покаже.Мората като че ли много се пренавива,и не играе добре в последно време.Хосе е по-голямо перде,и е играч който повече импровизира.Поне това са ми досегашните наблюдения.Във следващия сезон,ако е здрав,мисля че Модрич ще е звездата на сезона!

Да нямаш предвид Хесе Родригес,щото имаме само един Хосе и той е централен полузащитник?
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 09 юли 2013 12:28

Да,Хосе Родригес имам предвид!

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 09 юли 2013 19:07

sl321 написа:
ЦСКА _завинаги написа:

Може пък да избере друга схема, не е казано, че задължително трябва да е със същата.
:mrgreen:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 09 юли 2013 20:03

ЦСКА _завинаги написа:Може пък да избере друга схема, не е казано, че задължително трябва да е със същата.
:mrgreen:

Може,може,и аз това мисля.Едвам чакам първите мачове!Спомням си когато дойде Моуриньо беше същото (едвам чаках да започне първенството за да видя на къде ще тръгне отбора).Направихме един слаб мач ( в предсезонната подготовка) и след това бихме Борусия Дортмун 5-0.След това първи кръг- мъка с Майорка 0-0,след няколко кръга мъка с Леванте 0-0,Реал Мурсия :roll: 0-0 и се стигна до 5-0 за Барселона.Като цяло в 80 % от времето от както Моуриньо стана треньор,отбора не ми е харесвал как играе.
Сега ми се иска много ,независимо от резултатите да имаме добра игра.И резултатите ще дойдат!
Последна промяна от sl321 на 11 юли 2013 00:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 09 юли 2013 20:57

Изображение

Изображение

Изображение

Върни се в “Архив”