Кой иска да е модератор и защо?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

haha

Re: Кой иска да е модератор и защо?

Мнениеот haha » 13 юни 2013 09:40

Аз искам да съм модератор в подфорум Лудогорец, защото там постоянно се спами от фенове на софийските грандове и после никой не чисти.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 13 юни 2013 09:47

Стана ли модератор премахвам точка 5 от правилника на дрън дрън дрън. Тази точка служи масово за оправдание при премахване на дадена тема (не претендирам за моя тема а по принцип).
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 13 юни 2013 09:49

При положение, че нивото на пишещите във форума пада постоянно, при това с геометрична прогресия, то е ясно, че ще падне и нивото на модерация.

И изходите са два - нови модератори или нови условия, при които да работят старите (смяна на системата).

Пример - в последната седмица, покрай събитията в ЦСКА настана истерия. Това са интересни събития и вместо човек да може да си покоментира спокойно или да се заяжда със стил, нещата веднага се обърнаха на рогати, говеда, прасета, Добри Джуров, Балев, Цола, ДС, бла-бла-бла. Влизам в тема от 25 страници и искам да прочета нещо интересно, да се поинтересувам за нещо и примерно успявам да водя някакъв диалог там с mistreated и delqnski47, и трябва да си търся мненията и техните отговори между цялата менажерия, закривания, АСовци и Динамовци. А представяте ли си какво ще стане Наско и Ицо като почнат да се хапят?!?

В нашия подфорум стоят мнения, в които има изписано грешно име на отбора, на стадиона, отъждествяване с рогати и т.н. Виждам после някой от наш'те баннат, защото отговорил в същият тон, а подстрекателят си пише на воля... Ето това ме дразни най-много.

Форума е точно отражение на Държавата, а Модераторите са неговото Силово министерство. Т.е., ние потребителите можем да правим "престъпления", но за тяхното изкореняване и превенция са отговорни ТЕ. Нас, ако не ни кефи, даваме "Излез" и това е.

Истината е, че великият фороН на Левски :mrgreen: , с всичките цинизми и офтопици, които са позволени там, в момента е поне 100 пъти по-добре модериран от този тук. С изключение на писането на определени имена на отбори... Ама там си е затворено общество.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 13 юни 2013 09:51

sudromanista73 написа:
Blue1914 написа:Аз като цяло съм доволен от работата на модераторите в такъв зверилник, какъвто е форум.гонг.бг ;)

ПС. Между другото точно във форума на БотевЪ се е налагала най-дивата цензура на несъгласните с жАлтата пропаганда и шизофрения, в която пиленцата си чуруликат. :mrgreen: Не ги знам бултрасите какво повече искат, че да надигат чка такъв вой до небесата . :roll:

Защо ли не ме учудва,това твое абсурдно твърдение...

Всеки с проблемите си. :mrgreen:

В много подфоруми съм водил провокативен диалог- понякога, признавам си, малко или повече извън добрия тон, но във вашия процентът на изтритите ми постове е в пъти по-висок в сравнение с всички останали. ;) Имате си повече от добра модераторска поддръжка. Просто няма как всичко във подфорума ви да е жълта идилия, след като всяка втора тема в него и всеки втори пост на вашите потребители във форума е някакво суперпревзето безумие. :oops: ;)
Последна промяна от Blue1914 на 13 юни 2013 09:58, променено общо 1 път.

westside

Мнениеот westside » 13 юни 2013 09:52

kartago написа:Тука не се обсъждат модераторите и техните действия, но кажете ни с какво сте повече от нас?!

Защо слагаш всички ви под общ знаменател? Какво значи "с какво сте повече от нас". Вие някакви богопомазани ли сте или какво? Кажете вие с какво сте повече от нас? Кажете защо сме длъжни да търпим комплексирани човечета готови на всичко в името на мъжката любов? Кажете колко години и защо форум Ботев е без свой модератор? Отговори пак няма да има нали? Дай му власт и му гледaй сеира са казали хората...

haha

Мнениеот haha » 13 юни 2013 10:00

Славия-та няма ли да затвори и тая тема за точка 5? :mrgreen:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

urkoto

Мнениеот urkoto » 13 юни 2013 10:01

modor написа:
urkoto написа:Преди време бях модератор у форума на датата за един доста продължителен период от време и само ще споделя, че това не е лесна работа, още повече, когато не вярваш в правилата, които защитаваш. Като например аз вярвам, че колкото по-малко модерация, толкова по-добре. Та разбирам ги модераторите, какво да правят завалийките, и те душа носят.

А конкретно по темата, не искам да съм модератор у тоя форум ако ще пари да ми дават, макар че признавам, с мен начело, форумът ще придобие едно съвсем, съвсем друго измерение... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[offtopic]РЕКЛАМАААААА ;)[/offtopic]

Каква реклама бе, колега, аз не знаех, че тука се прави подбор на модове и трябва да се изтъкваме :mrgreen:
Напротив, просто споделих, че ако зависеше от мен, гонг.бг щеше да бъде най-гнусното и пошло място в българското интернет пространство, по подобие на любимия мой форум rpgcodex където е пълно с траверси, 40-годишни девственици, педали, един пич дето ЖИВЕЕ В СОБСТВЕН БУНКЕР!?!!? и прочее паплач. Цирка е гарантиран + никаква модерация естествено

Но за съжаление не зависи от мен и всичко това си остава утопия... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 13 юни 2013 10:12

Съжалявам, че пак се намесвам в иначе обречената дискусия, но пропуснах нещо емблематично за форума в предишния си пост :
най-важното условие, при избора на модератори би трябвало да бъде тяхното ниво на писмено владеене на българския книжовен език :!:
Пазя голям брой ЛС от вездесъщите и фамозни доайени на модерацията тук, сещате се, кои са. Само като пример, синът ми в трети клас правеше по-малко правописни грешки.
Някак нелепо е, полуграмотен мод да си позволява да ни трие и редактира мненията ни, така ни обижда и накърнява достойнството ни.
През годините, няколко пъти съм предлагал най-тежките случаи да бъдат записани на някой курс по езикова култура, за сметка на "Гонг", но няма резултат до днес или поне не си личи да са се научили на нещо.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 13 юни 2013 10:15

Сложили сте хора с малко свободно време, които да модерират най-посещаваният подфорум. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 13 юни 2013 10:17

Аз искам да съм модератор,ако може на подфорума на Челси.Ще се премахват провокативните мнения и такива които целят заяждане.Не знам възможно ли е да съм модератор на един подфорум,но ако може,бих се съгласил да съм на Челси. ;)
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”