ТРАНСФЕРНО ЛЯТО 2013 ( Спекулации,Слухове,Трансфери и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Re: ТРАНСФЕРНО ЛЯТО 2013 ( Спекулации,Слухове,Трансфери и т.н)

Мнениеот riak4 » 21 май 2013 16:17

gdlk написа:сериозно ли слагата Есиен в центъра?? че той едвам се движи вие в центъра го слагата.. Аз очаквам нападател + центъра и шурле ако дойде за крило..
Макар че би било добре на Моу да му светне да ползва Оскар в центъра на терена, доста по полезен е

и да Фалкао е с класи над рунита и гомезци.

Гледай мача на Реал срещу Галатасарай и виж как игра тогава Есиен. ;)
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 май 2013 16:18

Rofles написа:Фалкао ако отиде в Монако край с кариерата му поне на високо ниво. Сега е времето ако му се играе в Европа и по-скоро ШЛ да напуска нищо, че Атлети ще играят в ШЛ. Ако отиде в Монако ще бъде стъпка назад и край.. :)

Ще стане като Жардел :lol: След 10 години на "Тича" :lol: :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

A/N/C
Контакти:

Мнениеот A/N/C » 21 май 2013 16:28

Приятел на Абрамович: Моуриньо се връща в Челси

Почти сигурно е, че сегашният старши-треньор на Реал Мадрид Жозе Моуриньо от следващия сезон ще оглави отборът на руския милиардер Роман Абрамович - Челси. Както е известно, снощи испанският гранд обяви, че от 3 юни прекратява взаимоотношенията си с португалския специалист. Един от бизнесмените, който е личен приятел с Абрамович, разказа за съществуващо съглашение между Челси и Моуриньо.

"Моуриньо ще се завърне в Челси след края на сезона. Независимо от успеха в Лига Европа, Бенитес ще напусне поста си. Причините са много, в това число и лошите отношения на испанския специалист със запалянковците на "сините". В последно време Роман често сменя своите мениджъри и вече иска Челси да бъде оглавен от специалист, който да се задържи в Лондон за дълъг период от време. Моуриньо най-подходящата персона за това. Навремето те имаха сериозни разногласия, но всичко е забравено. Моуриньо и Абрамович са готови заедно да гледат в бъдещето", заяви източникът.

Изображение

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 май 2013 17:04

Според мен доста подсилване ви трябва и Жозе ще го извърши... Задължително трябва да си вземете десен защитник или централен ако Иванович ще играе като десен. Тоя Дейв е смешен... При Ашли Коул също няма да е лошо да се направи нещо защото е вече на години. Трудно може да изкара цял сезон на добро ниво. Няма да се изненадам ако и Коентрао се премести заедно с Моуриньо. Трябва ви поне един човек в средата на терена... от типа на Шаби. Външен халф/крило също ви е нужен. Говоря за типично крило, а не от рода на Мата. Вероятно и един нападател от рода на Гомез ако се реши, че Лукаку не е готов.
Очаквам, че Жозе ще докара поне 5 нови играчи и поне 4 от тях ще са за титулярни позиции.

Според мен и безпроблемно ще станете шампиони.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 21 май 2013 17:41

Ей това искам аз да се случи лятото...мисля че ще се ориентирате... там където е наклонена черта е вторият играч за тази позиция, а там където има "или" е възможен и нужен вариант за привличане :)

Изображение
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 21 май 2013 17:59

Nomer_9 написа:Ей това искам аз да се случи лятото...мисля че ще се ориентирате... там където е наклонена черта е вторият играч за тази позиция, а там където има "или" е възможен и нужен вариант за привличане :)

Изображение

А защо Микел да не е до Лампард/Рамиреш?
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
Kallachew
Контакти:

Мнениеот Kallachew » 21 май 2013 18:12

Изображение +още няколко играчи , които съм забравил и тези които са под наем...

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Мнениеот Angel CFC » 21 май 2013 18:31

Мноо ме дразните с тея схеми! :mrgreen:

Изгрее ли звезда на небосклона и директно се праща в Челси! Не дай Боже някой да вкара хеттрик и вече Абрамович е хванал самолета да го докара на Моста!
Все едно Лампард, Дрогба, Есиен са били божества преди да преминат при нас! Ай по сериозно!
Да не ставаме като Реал Мадрид преди години, когато се стремяха да привлекат всеки топ футболист в редиците си мислейки, че това е формулата на успеха!
Това е формула само за носене на приходи в клуба!
Имаме широк състав със страхотни играчи и Моуриньо знае как да извлече максимума от тях!
Никакъв Фалкао не ни трябва! Единствения на когото няма да се разсърдя, ако дойде това е Роналдо! Хем футболист, хем пари в касата!

ПП Не ми се мисли, като знам той и Азар как пробиват в дълбочина и по крилото! 8-)
ПП2 За скорост в атака не ми се говори, Роналдо, Азар, Торес! :mrgreen:

Потребителски аватар
jusi
Контакти:

Мнениеот jusi » 21 май 2013 20:25

ДеБрюн ве напуска .. тук съм 90 % сигурен ..

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 21 май 2013 20:26

Изображение

Френският футболист Флоран Малуда напусна официално Челси. Той благодари на всички фенове на лондонския отбор за подкрепата, която са му дали.

През последната година Малуда бе изваден от първия отбор на Челси и тренира с юношеските формации на клуба.

Договорът на 32-годишния футболист с Челси изтича и няма да бъде подновен.

„Получих много позитивни съобщения от феновете на Челси. Благодаря ви на всички! Не се притеснявайте за мен. Аз съм горд от моя престой в Челси“, написа Малуда на официалната си страница в социалната мрежа Туитър.

Към Малуда има интерес от Куинс Парк Рейнджърс, а също така и от Евиан.

Успех на Малуда,където и да иде. :)
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”