Дейвид Мойс - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Re: Дейвид Мойс - Фен тема

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 08 юли 2013 10:28

Дейвид Мойс: Ще се опитам да спечеля всичко с Юнайтед
08.07.2013 07:44
Новият мениджър на тима иска редица трофеи още през първия си сезон
Изображение
Мойс няма търпение да започне да печели трофеи
Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс отбеляза, че ще се опита да спечели всичко възможно с клуба още през дебютната си кампания на "Олд Трафорд".

Екс-наставникът на Евертън замени на мениджърския пост живата легенда сър Алекс Фъргюсън, който доста изненадващо сложи край на треньорската си кариера след края на изминалия сезон.

"Трябва да се справим силно във всички турнири - не само във Висшата лига", заяви Мойс, цитиран от английското издание "Сън".

"Когато си в Манчестър Юнайтед, трябва да се насочваш към всички възможни трофеи. Това е мисленето, когато си в този клуб", добави той.

"Може би ще има пропуски понякога, но при всички положения трябва да се опитаме да спечелим абсолютно всичко възможно".

"Тук има страхотен отбор и играчи с големи качества, които могат да печелят трофеи. Вече разговарях с футболистите и им казах, че се надявам да уважат решението на сър Алекс да ме избере за негов наследник", завърши новият мениджър на Юнайтед.

Официалният дебют на Мойс ще бъде в мача срещу Уигън за "Къмюнити Шийлд" на 11-и август, на "Уембли".

Това ще бъде и първата възможност пред него за трофей.
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 08 юли 2013 10:46

Макар и да не е официален турнир, а по-скоро откриващ сезона във ВЛ, добре е да спечели КШ новият мениджър :)

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 08 юли 2013 12:04

MuFc1878 написа:Макар и да не е официален турнир, а по-скоро откриващ сезона във ВЛ, добре е да спечели КШ новият мениджър :)

Няма такова нещо това си е СуперКупата на АНГЛИЯ,и то на УEМБЛИИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
""Ин юр Ливерпул слъмс.

A/N/C
Контакти:

Мнениеот A/N/C » 14 юли 2013 00:03

Юнайтед нищо няма да направят с Мойс .

Добър треньор ама ..... за Евертън не за Юнайтед.
Не мисля ,че ще направи нещо значимо , може да вземе некоя Къмюнити Шийлд , КК или ФА ама за Висшата лига или ШЛ трудно ...

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 14 юли 2013 12:04

A/N/C написа:Юнайтед нищо няма да направят с Мойс .

Добър треньор ама ..... за Евертън не за Юнайтед.
Не мисля ,че ще направи нещо значимо , може да вземе некоя Къмюнити Шийлд , КК или ФА ама за Висшата лига или ШЛ трудно ...

Предстои да видим ;) Конкуренцията се подсили стабилно на всички фронтове, Юнайтед за сега е пасивен и загуби НАЙ-ВЕЛИКИЯТ!!!

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 23 юли 2013 21:03

Мойс: Страхът от провал ме движи напред

Това държало шотландеца на фокус

Както е тръгнало бездарника Мойс ще го изритаме най-много до месец.Изображение
Е Ман С е с 2 загуби от 2 мача, но те с 2 титли за 200 г. нормалноИзображениеНе мисля, че плашливия Мойс е човека за отбор като нашия Изображение
""Ин юр Ливерпул слъмс.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 11 авг 2013 17:57

ОТБРОЯВАНЕТО ЗАПОЧНА:
- Първи трофей за Дейвид Мойс

[wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1001927_577816738949708_637471964_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 18 авг 2013 13:03

[center]Мойс похвали нападателното трио [/center]

Мениджърът на Юнайтед Дейвид Мойс е ентусиазиран от нападателното трио Робин ван Перси, Дани Уелбек и Уейн Рууни, след като шампионите разкъсаха защитата на Суонзи при победата с 4-1 на Либърти Стейдиъм.

Червените Дяволи водеха с 2-0 още на почивката след прекрасното воле на Робин ван Перси и чудесния завършващ удар от близко разстояние на Дани Уелбек, а Уейн Рууни се появи от резервната скамейка, за да вземе дейно участие в следващите два гола на Юнайтед, дело отново на холандеца и младия англичанин.

Ван Перси, който отбеляза и двата гола срещу Уигън за Къмюнити Шийлд на Уембли, изглежда ще бъде в същата страхотна голова форма, както бе в дебютния му сезон на Олд Трафорд.

“Кракът му беше сигурно над две метра във въздуха, когато той засече топката за първия гол”, коментира Мойс. “И всичко това дойде от страхотния атлетизъм и чудесен пас на Райън (Гигс).”

“Останах доволен и от гола на Дани. Харесвам централни нападатели, които бележат от близко разстояние. Ако искаш да отбележиш доста голове във Висшата Лига, трябва да имаш от тези в запас, така че добро начало за Дани. А четвъртия гол, който отбеляза, беше напълно заслужен предвид усърдната му работа през целия двубой.”

“Наясно съм каква е ситуацията с головете тук, казаха ми, че Дани е вкарала само един гол (в лигата) миналия сезон, а сега само в един двубой отбеляза два. Това попадение ще повиши самочувствието му. Голът, който вкара на Шотландия му помогна и аз съм доволен от представянето му.”

Рууни се появи като резерва, помогна на отбора и беше приветстван от феновете.

“Уейн записа 65 минути срещу Шотландия миналата вечер и реших, че ще свърши добра работа днес”, добави Мойс. “Физически все още не е готов, но, както казах преди мача Англия-Шотландия, това, че записа игрови минути е добре за него. След като се появи, изигра важна роля за гола на Робин, а след това асистира и на Дани за четвъртия гол. Беше добре, че Уейн записа тези минути.”

“(Реакцията на феновете?) Всички оценяват добрите играчи. Когато той се появи на терена, той показа колко добър играч е. Всеки иска да има силни футболисти в отбора си и ние се радваме, че Уейн играе за нас. Липсва му игрова практика, но смятам, че се представи доста добре днес. ”

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 18 авг 2013 13:03

[center]Мойс: Работата ми е да побеждавам [/center]

Дейвид Мойс твърди, че това е обичайната му работа, след като шампионите започнаха защитата на титлата във Висшата Лига с победа с 4-1 над Суонзи Сити.

Някои специалисти предричаха труден мач за Червените Дяволи в Южен Уелс при дебюта на Мойс в първенството. Но Робин ван Перси и Дани Уелбек вкараха по два гола и осигуриха идеално начало на кампанията за клуба.

"В съблекалнята беше тихо и ми казаха какво правят след мача - поглеждат към следващата среща. И аз ще направя същото," каза той.

"Когато си мениджър на Манчестър Юнайтед работата ти е да печелиш мачовете. Разбрах го бързо. Днес играчите си свършиха работата добре.

"Суонзи задържаха топката, но всеки отбор, който гостува тук, трябва да е готов за това. Те задържат топката и си подават добре. Михаел Лаудруп върши чудесна работа, те подобриха състава си и без съмнение ще се справят добре тази година.

"Мисля, че тук всеки гостуващ отбор ще трябва да работи здраво. В някои периоди от мача не успявахме да установим контрол върху топката.

"Но не им позволихме много положения. Направихме добри извеждащи пасове и си създадохме възможности. Най-важното е, че нападателите завършиха тези атаки чудесно, особено брилянтния първи гол на Робин.

"Можехме да играем и по-добре в определени периоди, но сме доволни от победата с 4-1."

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 26 авг 2013 20:23

УСПЕХ на Дейвид Мойс,в първото му голямо дерби 8-)
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Архив”