Левски - Лудогорец - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- alexveselinov
- Контакти:
Re: "Левски" или "Лудогорец" на "Герена"? Шансове?
Ще ги разкрием ''делиорманци'' на Герена.Категорична победа на Левски!
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
- petrof
- Контакти:
Лудогорец е с класа над Левски във всяко отношение. Шанса на сините са или съдиите, които е напълно възможно да бъдат "инструктирани" или някакъв невероятен късмет. Дано обаче всичко в мача да е честно. Шансове 20% за Левски и 80% за Лудогорец.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
- Daniel Levski
- Контакти:
3 на 0 за Левски
- Daniel Levski
- Контакти:
Ще стане като на изборите всички са срещу един ,а той печели. Затова Левски ще спечели.
- Plovdiv1912
- Контакти:
Ивайло Лудогорец написа:А ако завърши Х , я направете математиката :Д . Ще трябва Ботев Пд да ни спира ... това ще са премиите на живота им сигурно нз .. в което няма лошо .
Кои всъщност сте вие, че това да са премиите на живота ни????????
Изпълзяхте от нищото и станахте много големи.
Радвайте се на скъпите сувенири, станете шампиони, играйте 2 мача в Европа, но не забравяйте че винаги ще бъдете мишоци!
Колкото и да се пените тук, колкото и пари да имате, вие никога няма да имате най-важното, защото то не се купува с пари!
Ето затова ще бъдете мишки и когато крадените пари свършат, се завръщате у дома след приятната кратка разходка из А група!
100100100100
На всеки му е ясно кой ще бъде крайния победител в този мач, мисля че коментарите са излишни.
- kikooo1912
- Контакти:
Левски са шампиони. Има ли наистина някой на който още не му е ясно. Няма значение Лудогорец с колко класи са над Левски, не могат да се справят с 14 човека. Твърда победа за Левски! Играч на мача, човекът в черно!
1. Лудогорец и според мен има по-големи шансове, защото и хикса им стига. А Левски ако тръгне да търси гол с безразборни атаки, ще ни накажат на контри.
2. Да не забравяме фактора "съдийство". От миналата година насам Лудогорец си вървят със съдията. А и не знам дали ще съм жив да видя кога ще свирят дузпа в "А" група против тях /а съм на 38г/
3. Гъргоров винаги е играл много силно срещу Левски, мисля че няма как да не го пуснат титуляр. Като цяло лудогорец има сработен отбор, който обаче вече играе без мотивация.
4. Публиката на Левски ще е 12-ия играч на мача. Тя е свикнала на напечени дербита и може да пообърка някои от играчите на Лудогорец. Много е важно да не се изнервя играта от самото начало, защото може да има ранни червени картони.
Нека победи този, който повече търси победата, и знае как да я постигне. Често в такива мачове късметът изоставя по-добрия отбор. Аз съм съгласен и на победа с 1-0 с късен гол, може и след 90-ата минута. Нещо подобно на мача с ЦСКА
2. Да не забравяме фактора "съдийство". От миналата година насам Лудогорец си вървят със съдията. А и не знам дали ще съм жив да видя кога ще свирят дузпа в "А" група против тях /а съм на 38г/
3. Гъргоров винаги е играл много силно срещу Левски, мисля че няма как да не го пуснат титуляр. Като цяло лудогорец има сработен отбор, който обаче вече играе без мотивация.
4. Публиката на Левски ще е 12-ия играч на мача. Тя е свикнала на напечени дербита и може да пообърка някои от играчите на Лудогорец. Много е важно да не се изнервя играта от самото начало, защото може да има ранни червени картони.
Нека победи този, който повече търси победата, и знае как да я постигне. Често в такива мачове късметът изоставя по-добрия отбор. Аз съм съгласен и на победа с 1-0 с късен гол, може и след 90-ата минута. Нещо подобно на мача с ЦСКА

„ Армейският спортен клуб беше и остава носител на комунистическият морал и един от символите на успеха на комунизма и Народната власт. “
в. Земя 1992,интервю с ген. Добри Джуров.“
в. Земя 1992,интервю с ген. Добри Джуров.“
-
- Контакти:
Аз от друго се притеснявам- да не вземат накой наши лумпени да направят някоя простотия в Ловеч, някой золум, и да ни накажат срещу Лудогорец да играем без публика.Според мен не случайно решиха финала за Купата да е в Ловеч, знаят че човека от Микре е дразнител за сините фенове, и има вероятност някой да се по-счупи туй-онуй по стадиона...не изключвам и провокации от местната полиция-няма да е за първи път...така че опичайте си акъла!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
Ако Лудогорец тръгне да се надиграва с нас ,пишете ги бегАли.Литекс и Цска тръгнаха да се надиграват и се видя какво се случи.А срещу отбори ,които са паркирали автобуса прев вратата си изпитваме трудности-Перник ,Враца етц.
Ще видите как се играе пред 15-17 000 човека
Ще видите как се играе пред 15-17 000 човека

Последна промяна от flo на 12 май 2013 09:18, променено общо 1 път.