Левски молят Мъри да се върне, той не иска и да чуе
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски молят Мъри да се върне, той не иска и да чуе
Явно някой пак няма работа ....
- sudromanista73
- Контакти:
Alexander Frei написа:костенурк написа:...Ръководството на Левски е подпалило телефона на Станимир Стоилов с молби специалистът да се завърне на Герена, разбра от два независими един от друг източника PlovdivDerby.com. ....
Двата независими източника са явно две опашки за зеленчуци на Понеделник пазар и Четвъртък пазар в Пловдив...Иначе това е поредната малоумна тема, даваща възможност за изява на някои провинциални комплексарчета, едни от които доскоро наричаха Мъри "Мърльо", защото е левскар, но сега са готови да му лижат гъза, а други, след спечелената купа на България от "Берое", искаха да вдигат паметник на Илиан Илиев в Стара Загора.
Добре че има истински кореняци от Софето като теб,за да ни разясниш няколко мига от житието и битието на "провинциалните комплексарчета".Благодаря ти!

- ralka_levskarka
- Контакти:
Това, като простотията за Божинов ли е?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
cunimepox написа:Santiago Munezz написа:turbogena написа:Какви са тия глупости?
Как глупости бе два независими източника са го съобщили на PlovdivDerby.com![]()
Звездите им го говорят.![]()
Утре сигурно и кривия за спортен директор ще "подгонят".![]()
Тея в пловдив само реклама си правят.
Аз не знам що им се хващате на номерата на тия селяни! Вместо да си гледат селският отбор пак се занимават с нас, ебахти комплекса за малоценност дето имат към нас! Тия хора не разбраха, че за нас са никой както във футбола, така и в живота! Дреме ми на дедовия за Ботев и за тва кво правят! А те горките само с Левски се занимават, селения братче кво да правиш манталитет!!! Тия хора немат ли си съперничество с Локото, нямат ли си мачове, кво само с нас се занимават аз не мога да ги разбера! Ако и ние се занимавахме с всички провинциални отбори с претенция за нещо, трябва само това да правим и нищо друго! Прекалено проблеми има Левски та да се занимаваме и разни други със самочувствие дето до преди 2 години играеха по-селата!

В последният месец сигурни 30 теми пуснаха и все за нас братче, ебаси ужаса, ебаси и чудото!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
- Raoul_Duke
Avanti_Ragazzi написа:Аз не знам що им се хващате на номерата на тия селяни! Вместо да си гледат селският отбор пак се занимават с нас, ебахти комплекса за малоценност дето имат към нас! Тия хора не разбраха, че за нас са никой както във футбола, така и в живота! Дреме ми на дедовия за Ботев и за тва кво правят! А те горките само с Левски се занимават, селения братче кво да правиш манталитет!!! Тия хора немат ли си съперничество с Локото, нямат ли си мачове, кво само с нас се занимават аз не мога да ги разбера! Ако се занимаваме с всички провинциални отбори с претенция за нещо, трябва само с това да се занимаваме! Прекалено проблеми има Левски та да се занимаваме и разни други със самочувствие дето до преди 2 години играеха по-селата!
"Градски" от Дуванлии, Харманли, Пазарджик и Разлог

Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]

samatoranaga написа:Най-много Гонзо да върнат. Там психологически са сринати и едва ли уважаващ себе си футболист и треньор би отишъл там след като се подиграват с всеки. Сривът е тотален и откъм кадри и откъм публика и стадион. Кризата в която са сините ще продължи трайно с години и който и да дойде няма да успее. Това е карма. Не случайно и на стадиона се събират трицифрено число публика вече. Единствено по вестниците ще четем колко са велики и как и къде били изпуснали двете или трите точки, защото повечето журналистите са с тях и им правят лоша услуга.
Реално сините са отбор, който като игра не превъзхожда с нищо Монтана или Черно Море например, а че феновете им са останали една шепа на стадиона е ясно на всеки. Даже на мач в който можеха да излезнат на първото място от милионите им фенове бяха само ТРИЦИФРЕНО число.
Незнам дали го осъзнават, но от няколко години по нищо не се различават от Славия и Локо София вече. Отборът им е обречен да играе пред празни трибуни, затова и Батков ще е вовеки и единствената интрига ще е от рода на това дали ще върнат Гонзо или някой като него.
Да може да си върнат инджинеръ с осми клас.Да се оправят евроидиотите само да не занимават нашия тренер
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
- Adramelech
- Контакти:
костенурк написа:Да може да си върнат инджинеръ с осми клас.Да се оправят евроидиотите само да не занимават нашия тренер
Никой не се занимава с вашия тренер бе... Иска ви се някой да се занимава. А и кога стана теренер, че допреди няколко седмици беше Мърльо синоптика, Кауньа и разни други такива?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Raoul_Duke написа:Avanti_Ragazzi написа:Аз не знам що им се хващате на номерата на тия селяни! Вместо да си гледат селският отбор пак се занимават с нас, ебахти комплекса за малоценност дето имат към нас! Тия хора не разбраха, че за нас са никой както във футбола, така и в живота! Дреме ми на дедовия за Ботев и за тва кво правят! А те горките само с Левски се занимават, селения братче кво да правиш манталитет!!! Тия хора немат ли си съперничество с Локото, нямат ли си мачове, кво само с нас се занимават аз не мога да ги разбера! Ако се занимаваме с всички провинциални отбори с претенция за нещо, трябва само с това да се занимаваме! Прекалено проблеми има Левски та да се занимаваме и разни други със самочувствие дето до преди 2 години играеха по-селата!
"Градски" от Дуванлии, Харманли, Пазарджик и Разлог, ти нали го раздаваше голям дървен философ преди да ви изнасилим втория кръг? Още чакаме "задълбочения" анализ на мозъчния донор от ФК Поуяне-Витоша.
Първо селски беко на мене ми дреме на оная работа даден човек къде живее, дали си от някое село или от Париж! Важното е даден човек да е добър и интелигентен, а не от къде е! Май ти имаш комплекс на тема провинция и столица, не аз!
Аз ти говоря за манталитет на публиката ви дето пише тука, а тя при вас е на мега селско ниво братче! Вие немате спиране тема, след тема пускате тука и все за нас! И това дразни, аз ако тръгна да ти пускам нон стоп теми за Ботев как ще реагираш бе гражданино! Аз не мога да ви разбера, имате си отбор биете си поред браво на вас! Ама да ви е.... майката що пак трябва с нас да се занимавате, вече писва и дразни ужасно много! Ей за тва сте селяни братче щото се държите така, вместо да си гледате отбора само си избивате комплекси спрямо нас и търсите внимание от наша страна!
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 31 мар 2013 20:30, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
- Raoul_Duke
Глей ги тия диви копачи
"Столичаните" от Стамболийски

Догодина ги чакаме да покажат шевовете на чупените муцуни

Догодина ги чакаме да покажат шевовете на чупените муцуни

Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[/offtopic]

- sudromanista73
- Контакти:
Avanti_Ragazzi написа:Raoul_Duke написа:Avanti_Ragazzi написа:Аз не знам що им се хващате на номерата на тия селяни! Вместо да си гледат селският отбор пак се занимават с нас, ебахти комплекса за малоценност дето имат към нас! Тия хора не разбраха, че за нас са никой както във футбола, така и в живота! Дреме ми на дедовия за Ботев и за тва кво правят! А те горките само с Левски се занимават, селения братче кво да правиш манталитет!!! Тия хора немат ли си съперничество с Локото, нямат ли си мачове, кво само с нас се занимават аз не мога да ги разбера! Ако се занимаваме с всички провинциални отбори с претенция за нещо, трябва само с това да се занимаваме! Прекалено проблеми има Левски та да се занимаваме и разни други със самочувствие дето до преди 2 години играеха по-селата!
"Градски" от Дуванлии, Харманли, Пазарджик и Разлог, ти нали го раздаваше голям дървен философ преди да ви изнасилим втория кръг? Още чакаме "задълбочения" анализ на мозъчния донор от ФК Поуяне-Витоша.
Първо селски беко на мене ми дреме на оная работа даден човек къде живее, дали си от някое село или от Париж! Важното е даден човек да е добър и интелигентен, а не от къде е! Май ти имаш комплекс на тема провинция и столица, не аз!
Аз ти говоря за манталитет на публиката ви дето пише тука, а тя при вас е на мега селско ниво братче! Вие немате спиране тема, след тема пускате тука и все за нас! И това дразни, аз ако тръгна да ти пускам нон стоп теми за Ботев как ще реагираш бе гражданино! Аз не мога да ви разбера, имате си отбор биете си поред браво на вас! Ама да ви е.... майката що пак трябва с нас да се занимавате, вече писва и дразни ужасно много! Ей за тва сте селяни братче щото се държите така, вместо да си гледате отбора само си избивате комплекси спрямо нас!
Добре,като ти дреме на бабиния какво правиш тук тогава...?
Последна промяна от sudromanista73 на 31 мар 2013 22:11, променено общо 1 път.