Мнениеот 4akala » 20 мар 2013 00:40
Нищо лично и не искам да обиждам никой,но тука повечето живеете в някакъв странен филм.Типично по български се съмнявате във всеки и във всичко.Защо Гаджев ви е трън в очите,той е израснал в Левски и знае какво значи Левски и не по-малко от нас иска да стане шампион на България и да участва в евротурнирите.Да не мислите,че не го боли и него за случващото се в любимият ни отбор и само защото не един и два пъти е реагирал на скандирания на фенове по негов адрес, повечето го мразите.Това задяване с феновете го изнервя и него както и нас и той не може да разгърне винаги потенциала си.Но Владо е един от малкото истински левскари в този отбор.За Пелето съм сигурен,че е изваден от отбора,защото не играе ролята за която беше върнат в Левски,а именно да бъде лидер на отбора и да поведе другите играчи след себе си.Няма воля и характер в този отбор,няма ги играчите като Топчо и Гонзо преди години,които само като скръцнат със зъби и да събудят малко другите.За Рамос съм съгласен,че нищо не играе,новсе пак той беше контузен цяла седмица и не води нормално потготовка и вината е на Илиан,че му гласува доверие,явно е искал да натрупа игрови минути срещу Монтана.Пинто ми е чудно защо изобщо го слагате в тази групичка,да срещу Ботев плачеше за червен картон,беше изнервен вместо да му свирят фаул срещу него,а получи жълт картон.Смея да твърдя,че е най-добрият на поста си в България.И на мен ми е адски болно и съм бесен от загубата на точки срещу последния в групата.Повтаря се картинката от миналата година Лудогорец бърка,а ние вместо да се възползваме,се дъним.Знам,че на много от нас левскарите ни е писнало след толкова сезони без титла и вече губим всякакво търпение и никой не иска да подкрепя отбора.Защо примерно в мач дори с Монтана,но ако биехме ставахме първи с Лудогорец,не напълнихме стадиона.Да изригне синята лавина да ги видя играчите тогава дали няма да играят.Пред публика се играе много по-лесно.Такива отборчета като Монтана едно време още с мисълта,че идваха на Герена губеха мача.Сигурен съм,че отбора ще се вдигне и ще станем шампиони,но без нашата подкрепа,а с нападки и заплахи към играчите няма да стане,доказано е!САМО ЛЕВСКИ!!!