Анкета: Новият капитан на Левски!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Новият капитан на Левски!

Илиев
71
42%
Гаджев
38
22%
Карвальо
14
8%
Рамос
1
1%
Пинто
1
1%
Йовов
8
5%
Силва
2
1%
Димов
3
2%
Райков
23
13%
Друг (Кой?)
10
6%

Общо гласове: 171

sandi74

Re: Новият капитан на Левски!

Мнениеот sandi74 » 19 мар 2013 23:37

BoB0 написа:Гаджев трябва да се разкара от отбора, също като Пелето... Тоа точен пас няма, да не говорим да пресира противника. Оп извинявам се, вече играе зад нападателя... Ами колко гола вкара в тия мача, че не помня. Нещо асистенции. Нали тва е работа на "10-ката" във футбола... Ужасно слаб футболист. А е идол, просто трагедия.

Подкрепям,този е бита карта време е със шутове да го прогонят от отбора.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 19 мар 2013 23:41

Е не не аз отивам и си лягам вече днес май ми дойде повечко.
Да Цецо го знаем,но знаем също че той е от кръга Котараците,а нал знаеш кой издържа Левски от една година насам.
Човече това го остави важно е във петък и вторник да вземем 6-точки,и не се впрягай мнението ми за теб винаги е било положително само дето обичам да се ръчкам с теб-правя го само с компетентни хора,айде лека и Владо ще е капитан този път аз ще позная. :) :)
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 19 мар 2013 23:45

Лека и от мен, а в петък сме с 3 точки 100% и да видим с какъв състав ще сме срещу Дания, че това е много важно. ;)
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 20 мар 2013 00:12

шивача написа:Пелето вече е пуснал корени и ще има бойкоти, скандали и тн. Това е добре дошло за нас, които ви дебнем изодзаде :mrgreen:

[offtopic]Корени са пуснали Бандата , Коцето Стоянов , ако Радукана ги погледне накриво си заминава :lol: а за бодването изодзадзе питай баткото , той ги разбира тия работи :lol: :lol:[/offtopic]
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
tzvetan_22
Контакти:

Мнениеот tzvetan_22 » 20 мар 2013 00:15

ГАДЖЕВ ВЪН!!! Той разваля колектива и настройва българите срещу чужденците. От това Левски не печели, а само губи. Смешното лекенце да се маха!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 20 мар 2013 00:22

tzvetan_22 написа:ГАДЖЕВ ВЪН!!! Той разваля колектива и настройва българите срещу чужденците. От това Левски не печели, а само губи. Смешното лекенце да се маха!

А като вкарваше тупалките и с негов гол станахме за последно шампиони беше най-големият ... :roll:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 20 мар 2013 00:40

Нищо лично и не искам да обиждам никой,но тука повечето живеете в някакъв странен филм.Типично по български се съмнявате във всеки и във всичко.Защо Гаджев ви е трън в очите,той е израснал в Левски и знае какво значи Левски и не по-малко от нас иска да стане шампион на България и да участва в евротурнирите.Да не мислите,че не го боли и него за случващото се в любимият ни отбор и само защото не един и два пъти е реагирал на скандирания на фенове по негов адрес, повечето го мразите.Това задяване с феновете го изнервя и него както и нас и той не може да разгърне винаги потенциала си.Но Владо е един от малкото истински левскари в този отбор.За Пелето съм сигурен,че е изваден от отбора,защото не играе ролята за която беше върнат в Левски,а именно да бъде лидер на отбора и да поведе другите играчи след себе си.Няма воля и характер в този отбор,няма ги играчите като Топчо и Гонзо преди години,които само като скръцнат със зъби и да събудят малко другите.За Рамос съм съгласен,че нищо не играе,новсе пак той беше контузен цяла седмица и не води нормално потготовка и вината е на Илиан,че му гласува доверие,явно е искал да натрупа игрови минути срещу Монтана.Пинто ми е чудно защо изобщо го слагате в тази групичка,да срещу Ботев плачеше за червен картон,беше изнервен вместо да му свирят фаул срещу него,а получи жълт картон.Смея да твърдя,че е най-добрият на поста си в България.И на мен ми е адски болно и съм бесен от загубата на точки срещу последния в групата.Повтаря се картинката от миналата година Лудогорец бърка,а ние вместо да се възползваме,се дъним.Знам,че на много от нас левскарите ни е писнало след толкова сезони без титла и вече губим всякакво търпение и никой не иска да подкрепя отбора.Защо примерно в мач дори с Монтана,но ако биехме ставахме първи с Лудогорец,не напълнихме стадиона.Да изригне синята лавина да ги видя играчите тогава дали няма да играят.Пред публика се играе много по-лесно.Такива отборчета като Монтана едно време още с мисълта,че идваха на Герена губеха мача.Сигурен съм,че отбора ще се вдигне и ще станем шампиони,но без нашата подкрепа,а с нападки и заплахи към играчите няма да стане,доказано е!САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Re: Анкета: Новият капитан на Левски!

Мнениеот Adramelech » 20 мар 2013 01:36

Райков :shock: :o :shock:
Кой е правил тази анкета бе?

Колкото до това кой трябва да е капитан. Капитанът трябва да е лидер, да надъхва играчите когато е необходимо... От изброените такъв човек не виждам. Може би единствено Пламен Илиев се доближава и има такива качества, но при него проблемът е, че малък още, а и е вратар, което допълнително усложнява ситуацията. Гаджев? С кое е доказал, че трябва да е капитан? С това, че се мърдосва по цял мач ли или може би, че постоянно създава интриги и се кара, че даже и до бой се стигна преди със съотборниците си ли? Йовов е бита карта вече и отпада. Пелето също (и дано това му отстраняване, от временно стане постоянно). За това - Пламен първи капитан, а Мюлдер примерно втори, то и без това отбора е пълен с чужденци, които чудно на какъв език си говорят по време на мач та да се разберат, така че... Жалката истина е, че в Левски няма човек, който да заслужава да носи капитанската лента, за това ако има вариант да си караме без капитан, най-добре.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 мар 2013 01:58

balef написа:Правилно решение да се изхвърли Пелето от Левски !
Още по-правилно е Гаджев да последва Пелето !
Много ми е чудно Пенев как взима Гаджев в националния отбор ?
Пинто ли е минто ли е уникално слаб играч е -Вън от Левски !

Г-н Локомотив да излезне и да каже по-имена играчите бойкотирали мача с Миньор Пк - Защото сега се случи същото и с Монтана !

Ей много ги разбирате нещата. В PES 2013 да не са въвели бойкот на играчи. Кой ви я пусна тая муха не знам, ама сте се пообъркали нещо. Иначе в PES-a няма ли вариант скапано ръководство?

Как ще слагате чужденец капитан на "Левски"? :o

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Анкета: Новият капитан на Левски!

Мнениеот ehh » 20 мар 2013 02:27

Няма лошо в тази тема, но така или иначе капитан на Левски вече има избран.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Архив”