Венелин написа:Това момче има страхотни качества. Освен другото е и много бърз, а и може да вкарва. Такъв играч не сме имали от времето на Гиби
Това е вторият Жоазиньо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Венелин написа:Това момче има страхотни качества. Освен другото е и много бърз, а и може да вкарва. Такъв играч не сме имали от времето на Гиби
ralka_levskarka написа:Как да знае къде се намира, като само той и Везалов се опитаха да направят нещо, ама по един човек в една линия не става, отбора е от 11.
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
Jorkorazporko написа:Очевидно е, че първенството е уредено във ваша полза! Това си е лично мнение и моля да не ме нападате, просто така ми изглежда!
Santiago Munezz написа:Jorkorazporko написа:Очевидно е, че първенството е уредено във ваша полза! Това си е лично мнение и моля да не ме нападате, просто така ми изглежда!
И кое му е очевидното?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта