ПФК Левски - Шльонск Вроцлав

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Parmalat

Re: ПФК Левски - Шльонск Вроцлав

Мнениеот Parmalat » 08 фев 2013 14:34

Jürgen написа:Тая контрола според мен ще покаже,дали резултата от предишният мач е бил,така да се каже,плод на случайност или наистина се работи в правилната посока :twisted: . Дано да е второто :) .

Реално 8 национални отсъстваха от Локомотив Москва за мача с Левски тъй като играха контроли с националните отбори.Колкото до Шльонск не са страшилище и мисля че Левски ще ги бие.Гледам втория в Полша Лех познан и са много слаби в Испания който ги хване ги бие(Рапид и Динамо Букурещ),а тези са пети.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 08 фев 2013 14:35

изненадах се много от коментарите в някои теми днес,оказа се че много колеги следят Полското първенство и познават в детайли играта на отборите там,в което няма лошо.Аз Шльонска си ги знам само от Еврото на два три пъти ми прее.аха тото и не г знам класа ли са или не,Да миналата година станаха шампиони което говори много добре за тях.Този мач ние няма да го загубим това съм сигурен ,но както някои казаха интересува ме играта да се получава.Всички очакваме Михелич да го зърнем що за стока е.Този е поливалентен играч,т.е. играе добре и вдвете фзи на халфовата линия,което е добре.Ако приемем че тримата ни халфа на пролет а Велев,Владо и Рене си мисля че ще бъдем добре,но изниква въпроса ами къде ще играе Пелето.
Отговора ми е на пейката,защото Пелето или се пази в тези контроли или наистина формата му вече си отива.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 08 фев 2013 14:36

имам една молба колеги някой знае ли наистина колко са националите на Локото които отсъстваха от нашия мач,ю
Не че има толкова голямо значени за мен,но все пак..
Благодарности.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 08 фев 2013 14:39

GK Guilherme
4 MF Alberto Zapater
5 DF Taras Burlak
6 MF Maksim Grigoryev
8 MF Denis Glushakov (captain)
10 MF Dmitri Loskov
11 FW Dmitri Sychev
13 FW Victor Obinna
14 DF Vedran Ćorluka
18 FW Roman Pavlyuchenko
19 MF Aleksandr Samedov
21 MF Dmitri Torbinski
22 GK Dario Krešić
No. Position Player
23 MF Dmitri Tarasov
25 FW Felipe Caicedo
26 MF Yan Tigorev
27 MF Magomed Ozdoyev
28 DF Ján Ďurica
29 DF Vitaliy Denisov
33 FW Dame N'Doye
41 GK Miroslav Lobantsev
49 DF Roman Shishkin
55 DF Renat Yanbayev
65 MF Vyacheslav Podberyozkin
90 FW Maicon
това го намерих в Уикито но не знам дали е достоверно,това ли са играчите на Московчани
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 08 фев 2013 14:51

Левски привлича холанско крило
08 февруари 2013 13:49
Фотограф: Десислава Комарова

Халфът на Дордрехт Гари Мендес Родригес вече е Агия Напа

Левски е на път да привлече още едно ново попълнение. Сините се интересуват от холанандското ляво крило Гари Мендес Родригес, пишат медиите в Ниската земя.

22-годишният халф, който е собственост на АДО Ден Хааг, но играе под наем във втородизивионния Дордрехт, е оценен на 50 000 евро. От началото на сезона Родригес има 5 гола в 19 мача и силното му представяне не останало назабелязано от сините.

Халфът вече е в Агия Напа, където се водят преговорите по трансфера.

ами сега какво става---май ще има изходящ трансфер-ставаме с три крила по левия фланг освен ако този не играе и на позиция зад нападателя.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
suarez
Контакти:

Мнениеот suarez » 08 фев 2013 14:55

zlatan написа:имам една молба колеги някой знае ли наистина колко са националите на Локото които отсъстваха от нашия мач,ю
Благодарности.

7-8 играча отсъстваха, от които 3 са резерви. :? Прогноза за мача 3:2 или 2:0 за Левски. Надявам се да покажем същата игра от миналия двубой и все пак да видим дали не сме били късметлии последния мач.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 08 фев 2013 15:00

suarez написа:
zlatan написа:имам една молба колеги някой знае ли наистина колко са националите на Локото които отсъстваха от нашия мач,ю
Благодарности.

7-8 играча отсъстваха, от които 3 са резерви. :? Прогноза за мача 3:2 или 2:0 за Левски. Надявам се да покажем същата игра от миналия двубой и все пак да видим дали не сме били късметлии последния мач.

8 са играчите на Локо Москва, които отсъстваха, като 6 от тях са играли титуляри в последния им мач за първенство. Нека да е ясно и че руските отбори са с 2 седмици назад в подготовката, защото първенството им се подновява чак в средата на март.
Не знам какъв отбор са Шльонск, но лично мое мнение е, че ще ви е много по-трудно, отколкото срещу московчани.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 08 фев 2013 15:06

Надявам се отново да покажем играта от мача с Локомотив Москва.Резултата не е много важен.Не трябва да изпадаме в еуфория от 2 силни мача.Михалич,дано подпише и да го видим в игра утре.Дано се справи. :)

Прогнозата ми е хубава игра и победа с 2:0.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
suarez
Контакти:

Мнениеот suarez » 08 фев 2013 15:13

mistreated написа:
suarez написа:
Благодарности.

8 са играчите на Локо Москва, които отсъстваха, като 6 от тях са играли титуляри в последния им мач за първенство. Нека да е ясно и че руските отбори са с 2 седмици назад в подготовката, защото първенството им се подновява чак в средата на март.
Не знам какъв отбор са Шльонск, но лично мое мнение е, че ще ви е много по-трудно, отколкото срещу московчани.

Напълно съм съгласен с теб. Все пак прогнозата си ми остава - 2:0 / 3:2
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
denitko1
Контакти:

Мнениеот denitko1 » 08 фев 2013 15:18

2:1 ;)
ЛЕВСКИ е смелост, родена в борбата!
ЛЕВСКИ е мъка, живяла в сърцата!
ЛЕВСКИ е вяра в мечта благородна!
ЛЕВСКИ - победа на сила и воля!