Един от палачите на "сините" каза "да" на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Re: Един от палачите на "сините" каза "да" на ЦСКА

Мнениеот аби » 22 дек 2012 11:04

Чудя се защо няма нищо ново за сините,а те били избити от някакъв "винкел" ! Кога ще е панахидата ? :)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 22 дек 2012 11:16

ralka_levskarka написа:
Udoji90 написа:На Спортал отдавна не им вярвам, а и ми се струва, че този играч би взимал сериозна заплата, което точно в този момент не е благоприятно за отбора. Не вярвам да дойде - по-скоро поредна порция измислици.

А просто от любопитство питам, ако той дойде, това не означавали, че има голяма вероятност Платини да си тръгне?

Никаква идея - няма как точно аз да го знам това. По-скоро обаче си мисля, че няма връзка с Платини. Все пак са различен тип играчи и макар че и двамата могат да играят зад нападателя, все пак Мишел често си е на върха, а Хюсеинович понякога май е използван като опорен халф. По-вероятно ми изглежда това да доведе до раздяла с Тенгариня или Анисе, но на първо място поне за момента отказвам да повярвам, че изобщо босненецът ще дойде.
Последна промяна от Udoji90 на 22 дек 2012 14:28, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 дек 2012 11:18

Udoji90 написа:
ralka_levskarka написа:
Udoji90 написа:На Спортал отдавна не им вярвам, а и ми се струва, че този играч би взимал сериозна заплата, което точно в този момент не е благоприятно за отбора. Не вярвам да дойде - по-скоро поредна порция измислици.

А просто от любопитство питам, ако той дойде, това не означавали, че има голяма вероятност Платини да си тръгне?

Никаква идея - няма как точно аз да го знам това. По-скоро обаче си мисля, че няма връзка с Платини. Все пак са различен тип играчи и макар че и двамата могат да играят зад наапдателя, все пка Мишел често си на върха, а Хюсеинович понякгоа май е изпозлван като опорен халф. По-скоро вероятно ми изглежда това да доведе до раздяла с Тенгариня или Анисе, но на първо ямсто поне за момента отказвам да повярвам, че изобщо босненцът ще дойде.

То е ясно, че някой ще изхвърчи, все пак трябват пари за заплати, българските клубове не са Реал и Барса :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 22 дек 2012 11:48

Малко ме е яд, че не го взехме ние, ама то и Присо така ни го отмъкнахте. :lol:
Все пак успех му пожелавам. Хубаво е когато стават трансфери на местни футболисти между балкански държави.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 22 дек 2012 12:43

doktora25 написа:Малко ме е яд, че не го взехме ние, ама то и Присо така ни го отмъкнахте. :lol:
Все пак успех му пожелавам. Хубаво е когато стават трансфери на местни футболисти между балкански държави.

С малкото уточнение, че Присо го докара на Армията изключителния футболен капацитет Дудуци Симеонович, а сега слава Богу селекцията няма да я прави той.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 дек 2012 12:44

ЦСКА взели поредните обърнати джобове. Голям праз. На Хюсеинович, това сигурно му е било мача на живота. Много по-добър бе едно къдраво лапе. Тоя ни скри топката и бе на 18.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 22 дек 2012 12:50

metodito написа:ЦСКА взели поредните обърнати джобове. Голям праз. На Хюсеинович, това сигурно му е било мача на живота. Много по-добър бе едно къдраво лапе. Ние да вземем него, пък...

Прохазка, ти ли си? :?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 дек 2012 13:28

Кировец написа:
metodito написа:ЦСКА взели поредните обърнати джобове. Голям праз. На Хюсеинович, това сигурно му е било мача на живота. Много по-добър бе едно къдраво лапе. Ние да вземем него, пък...

[offtopic]Прохазка игра твърде малко и ти това го знаеш, ако не, по- добре си мълчи. Ако не го продадат, пролетта ще си проличат качествата му.[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
dif_boy
Контакти:

Мнениеот dif_boy » 22 дек 2012 13:35

забравете няма да дойде , като гледам до вчера го беха вмъкнали в трансфермаркета .. че е подписал договор даже за 2.5 години а сега го махнаха , и от достоверни източници 100 процента няма да дойде в ЦСКА :) ДИШАЙТЕ.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 22 дек 2012 14:33

ralka_levskarka написа:
Кировец написа:

[offtopic]Прохазка игра твърде малко и ти това го знаеш, ако не, по- добре си мълчи. Ако не го продадат, пролетта ще си проличат качествата му.[/offtopic]

:o
Направо се чувствам потресен. :lol:

Върни се в “Архив”