Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- milen.hristov
- Контакти:
Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
Тази тема и подобни на нея, след края на полусезона , т.е. на 16.12. До тогава, ще се използва всекидневната
[offtopic]Президентът на Славия Венцислав Стефанов се е отказал от идеята да привлече на „Овча купел" бившия играч на Миньор Перник Милен Василев, който в момента е свободен агент.
„Факт е, че говорих с него. Той обаче ми каза, че предпочита да играе в Левски и ще преговаря с тях. В този момент му пожелах успех и реших, че нямаме нужда от футболист, на който първото му желание е да стане част от друг клуб", призна Стефанов[/offtopic]
„Факт е, че говорих с него. Той обаче ми каза, че предпочита да играе в Левски и ще преговаря с тях. В този момент му пожелах успех и реших, че нямаме нужда от футболист, на който първото му желание е да стане част от друг клуб", призна Стефанов[/offtopic]
Дано го вземем Милен Василев, според мен е талантлив футболист, който заслужава да получи шанс.
Само Левски!
-
На линияblue avalanche
- Контакти:
siniq_fen написа:Дано го вземем Милен Василев, според мен е талантлив футболист, който заслужава да получи шанс.
Същото пишехме и за Райков.И някои наистина са!Само,че "тежестта" на фланелката ги смачква!В Левски трябва всеки мач да се доказваш.В Миньор и Ботев Вр може на 3 мача да вкарваш гол и си местния герой!Особено,ако този гол е срещу Левски.При нас не е така.
blue avalanche написа:siniq_fen написа:Дано го вземем Милен Василев, според мен е талантлив футболист, който заслужава да получи шанс.
Същото пишехме и за Райков.И някои наистина са!Само,че "тежестта" на фланелката ги смачква!В Левски трябва всеки мач да се доказваш.В Миньор и Ботев Вр може на 3 мача да вкарваш гол и си местния герой!Особено,ако този гол е срещу Левски.При нас не е така.
Разбира се, но според мен това е най-доброто крило, което можем да привлечем по нашите ширини. Освен това ще излезне и без пари. Предпочитам да вземем него, отколкото някой недоказан чужденец.
П.п. Райков вкара доста важни голове и има качества, лошото е, че е непостоянен.
Само Левски!
нали всички знаем че повече от 3-4 няма да се взимат така че не знам дали Милен попада в тази бройка-предвид почти сигурния Каядо.
Освен ако не са решили да махат Райков.
Този Милен отляво или отдясно играе.
Аз чакам Домо,двама класни бранители и ПЛЕЙМЕЙКЪР.
LEVSKI_FOREVER
- Levski4Ever
- Контакти:
zlatan написа:нали всички знаем че повече от 3-4 няма да се взимат така че не знам дали Милен попада в тази бройка-предвид почти сигурния Каядо.
Домо ще има да си го чакаш. Най-много да го видим с жълта фланелка другия полусезон.

- santiliana
В случай, че Влади го трансферират някъде, са необходими поне ДВАМА нови вътрешни халфове. Задължително трябва да се осводим от присъствието на Марсиньо, Прохазка, Старокин, Башлиев, Райков. Просто тези не стават за клуб с високи цели, а само заемат място. Ако Илиян има някакви амбиции да направи от Левски отбор, който да играе хубав футбол, трябва да действа решително и смело. Не е нормално сивотата в представянето на отбора да е константна величина. Тази есен загубихме най-важните си мачове. И направихме реми с Локо Сф на Герена. Лично аз не помня някой мач, в който да са ме впечатлили нашите. Естествено, двубои като тези с Етър или Славия не ги броя.
Кой може да дойде?- На прима виста се сещам за Александров от "Морето", Неделев от "канарите", Терзиев и Боли от Бургас, Саша от Панчарево и Абушев от "смърфовете". Не казвам, че посочените имена е реално осъществима задача, а само ги посочвам като варианти за нови "сини" през зимата, които си заслужават вниманието.
Кой може да дойде?- На прима виста се сещам за Александров от "Морето", Неделев от "канарите", Терзиев и Боли от Бургас, Саша от Панчарево и Абушев от "смърфовете". Не казвам, че посочените имена е реално осъществима задача, а само ги посочвам като варианти за нови "сини" през зимата, които си заслужават вниманието.
Последна промяна от santiliana на 16 дек 2012 18:01, променено общо 1 път.
santiliana написа:В случай, че Влади го трансферират някъде, са необходими поне ДВАМА нови вътрешни халфове. Задължително трябва да се осводим от присъствието на Марсиньо, Прохазка, Старокин, Башлиев, Райков. Просто тези не стават за клуб с високи цели, а само заемат място. Ако Илиян има някакви амбиции да направи от Левски отбор, който да играе хубав футбол, трябва да действа решително и смело. Не е нормално сивотата в представянето на отбора да е константна величина. Тази есен загубихме най-важните си мачове. И направихме реми с Локо Сф на Герена. Лично аз не помня някой мач, в който да са ме впечатлили нашите. Естествено, двубои като тези с Етър или Славия не ги броя.
Старокин и Башлиев добре, другите може би трябва да останат поне до лятото. С Локото мачът беше на стадиона на Славия, а иначе изиграхме хубави мачове срещу Ботев и Черно море.
Само Левски!
- santiliana
siniq_fen написа:santiliana написа:В случай, че Влади го трансферират някъде, са необходими поне ДВАМА нови вътрешни халфове. Задължително трябва да се осводим от присъствието на Марсиньо, Прохазка, Старокин, Башлиев, Райков. Просто тези не стават за клуб с високи цели, а само заемат място. Ако Илиян има някакви амбиции да направи от Левски отбор, който да играе хубав футбол, трябва да действа решително и смело. Не е нормално сивотата в представянето на отбора да е константна величина. Тази есен загубихме най-важните си мачове. И направихме реми с Локо Сф на Герена. Лично аз не помня някой мач, в който да са ме впечатлили нашите. Естествено, двубои като тези с Етър или Славия не ги броя.
Старокин и Башлиев добре, другите може би трябва да останат поне до лятото. С Локото мачът беше на стадиона на Славия, а иначе изиграхме хубави мачове срещу Ботев и Черно море.
Няма за кога да ги чакаме, че времето си върви. При положение, че се сключи и договора с Газпром, руснаците няма да търпят да нямаме резултати в шампионата и в Европа. А с посочените играчи нямаме шанс за каквито и да е успехи. По-добре сега, отколкото лятото да се взимат нови, които да нямат достатъчно време за обиграване