Левски - Ботев Враца | 10.11.2012 | 16:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Ботев Враца | 10.11.2012 | 16:30
Ботев ще се държат до първия гол, след това може и 4-5 гола да вкараме. Колкото по-бързо вкараме гол, толкова по-лесно ще ни се развие двубоят.
JORO_BAD написа:RedeviL написа:russia написа:Я да видим сега, кой беше треньор на Ботев Враца? Аха, Антони Здравков, значи няма начин да не се "напъне" и да не даде всичко от себе си за победата...на любимия Левски!
Шшт..Ако ние играехме срещу отбор чиито треньор е бивш такъв в ЦСКА, досега сините да са оревали света, че ще има 100% полягане..
Шттт айде сега да те видим какво ще отговориш; Вашият следващ мач е с Черно Море, и треньор му е ..... кой ????? Ами Адалберт Зафиров!И му чуй интервюто от вчера, как Черно Море нямали никакъв шанс и т.н....... Шах и мат!
![]()
![]()
![]()
![]()
Е какво е казал в интервюто? Човекът реално оценява шансовете на отбора

П.С. "Революционерско" дерби - Левски срещу Ботев, каква драма уважаеми зрители и скъпи радиослушатели!

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
-
- Местоположение: СОФИЯ http://www.youtube.com/watch?v=G-hnxETNBfI&feature=plcp
RedeviL написа:russia написа:Я да видим сега, кой беше треньор на Ботев Враца? Аха, Антони Здравков, значи няма начин да не се "напъне" и да не даде всичко от себе си за победата...на любимия Левски!
Шшт..Ако ние играехме срещу отбор чиито треньор е бивш такъв в ЦСКА, досега сините да са оревали света, че ще има 100% полягане..
Шттт айде сега да те видим какво ще отговориш; Вашият следващ мач е с Черно Море, и треньор му е ..... кой ????? Ами Адалберт Зафиров!

Е какво е казал в интервюто? Човекът реално оценява шансовете на отбора

Поне си мълчи човека и не сваля гащите предварително, което е срам и обида за клуба, момчетата и привържениците!

- Captain Stottlemeyer
russia написа:Я да видим сега, кой беше треньор на Ботев Враца? Аха, Антони Здравков, значи няма начин да не се "напъне" и да не даде всичко от себе си за победата...на любимия Левски!
Браво Шерлок, отново сме разкрити. За теб имам две новини: лоша и по-лоша.

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 05 ное 2012 12:29, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Modors
- Контакти:
Бием 6 : 0 

[rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/430642_444642558927849_2091061835_n.jpg[/rimg]
Не съм го слушал Зафиров, но ако коментарът му е бил, че нямат шанс срещу ЦСКА, ако играят както с/у Литекс, то това е друго и не би следвало да се тълкува като предварително "сваляне на гащи"! ОК?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Captain Stottlemeyer написа:russia написа:Я да видим сега, кой беше треньор на Ботев Враца? Аха, Антони Здравков, значи няма начин да не се "напъне" и да не даде всичко от себе си за победата...на любимия Левски!
Браво Шерлок, отново сме разкрити. За теб имам две новини: лоша и по-лоша.С Тони Здравков сме договорили момчетата от "Ботев" изобщо да не идват в София. Те ще спретнат стачка за пари като перничани и ще загубят служебно мача. По-лошата новина за теб и другите красноармейци е, че сме уредили и срещата в 13-я кръг в Разград с помощта на Георги Домусчиев, който е заклет левскар, само че за подробности ще ви открехна, когато му дойде времето.
[offtopic]Досега смятах Тройчо и Майкъла за тъпи парчета, но в сравнение с теб те са нобелисти.[/offtopic]
Къде трябваше да се смея не разбрах, но ми се струва, че "като му дойде времето" няма да има какво да кажеш! Както нямаше и след друг скорошен мач! Пък и какво сте уредили с вождовете от долината на широките гащи просто няма как да ни интересува!

Явно има нова тактика към Левски. Преди всеки мач се пише, че е уреден за наша победа, а след края му, ако сме били изречението: "Ето аз ви казах, че е уреден".
Ако не сме били:"Ето при първия истински мач не биха". Дерзайте комунистчета.
russia написа:Не съм го слушал Зафиров, но ако коментарът му е бил, че нямат шанс срещу ЦСКА, ако играят както с/у Литекс, то това е друго и не би следвало да се тълкува като предварително "сваляне на гащи"! ОК?
Всъщност коментара му е, че бил в заварено положение и едва ли има шанс срещу цесека. Но ние не сме се и надявали, че цесека няма да си вземе и това "тежко" гостуване в стила, в който взимаше мачовете и точките в ловеч.
mtaraduda написа:Явно има нова тактика към Левски. Преди всеки мач се пише, че е уреден за наша победа, а след края му, ако сме били изречението: "Ето аз ви казах, че е уреден".
Тъй де, миналия сезон тези реплики бяха ваши! "Колкото истински мача изиграл ЦСКА ги е загубил", или ти е удобно да не помниш? Така е, понякога камъните рикошират и се връщат при този, който ги е хвърлил!
П.С. В първия кръг много точки взехме в Ловеч, още се чудим какво да ги правим!