ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tony1977
Контакти:

Re: 19.08.12 - ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/

Мнениеот tony1977 » 12 авг 2012 11:06

Avanti_Ragazzi написа:
slash1912 написа:Левски е фаворит в този мач,а ние няма какво да губим.Целите пред нас са да играем добър футбол и мисля,че първия кръг го показахме.Затова от този мач можем само да спечелим,особено ако се възползваме от сътресенията при сините.За съжаление нямаше къде да гледам мача с Черноморец,за да видя как са играли,но ако си играем нашата игра можем да вземем победата.Прогноза-0:1 с гол на Иван Цветков.
2900 билета са добре,а вие колко ще бъдете след тези слаби игри??

Стадиона отдавана не събира 29 000 човека, това са пълни глупости. Събираше толкова когато единият блок не беше тунел а другият не беше емблема! Сега стадиона събира 25 000 - 26 000 човека. А и сектора за гости не побира повече от 2500 - 2600 човека на макс. Това е прекалено смешно да се надува капацитета на стадиона, само и само да изглежда по-голям. Герена отдавна не е с този капацитет и трябва да се спре да се пишат тия измислени бройки дето не отговарят изобщо на истината! :evil: :evil: :evil:

Именно напълно подкрепям това мнение.
Според инфото, което имам ще ни бъдат отпуснати точно 2600 билета
Любовта на хората прави един отбор ГОЛЯМ!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 авг 2012 11:08

И тези ще ги бием!
Един отбор,дето се радва на Станчев...Не ми го хвали!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 12 авг 2012 11:10

Pupper_ написа:Тука вместо за футбол, си говорите са бройка по трибуните? Който закара повече фенове ли печели мача? Може да очаквате между 2500 и 3000 човека от Пловдив, така че 10% покриват нуждите. Малко е неприятно, да сложат мача в неделя от 20:00, с цел повече "столичани" да смогнат да се приберат от селски туризъм, но ... свикнали сме БФС да толерира "евро боеца"!
Никой в Пловдив не очаква победа на всяка цена! Търсим футбол като този от вчера и по възможност съдийство 50/50. Двамата нови, които привлякохме от Левски показват много добра игра до момента. Сами ще прецените, дали Илиев/Тонев са допуснали грешка, с изгонването им от отбора. Искам да видя и един сблъсък Вандер-Гаджев. Следете ги внимателно има какво да се види ;)
Прогноза - троен мач с най-вероятен хикс.

Иван Цветков е супер футболист с главно Ф, но Стефан Станчев е :( :( :( :( :shock: едно от най-големите недоразумения играли в Левски в последните години. Толкова некадърен и слаб тактически футболист няма никъде. От това момче нищо не става толкова съм го псувал, че нямам думи. Единственият по-слаб бек в Левски който съм виждал е Видович. Дори Башлиев е по-добър футболист от този, сега може и да ти изглежда добър, но почакай до края на сезона, тогава едва ли ще си на това мнение за него! :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 12 авг 2012 11:13

Avanti_Ragazzi написа:
Pupper_ написа:Тука вместо за футбол, си говорите са бройка по трибуните? Който закара повече фенове ли печели мача? Може да очаквате между 2500 и 3000 човека от Пловдив, така че 10% покриват нуждите. Малко е неприятно, да сложат мача в неделя от 20:00, с цел повече "столичани" да смогнат да се приберат от селски туризъм, но ... свикнали сме БФС да толерира "евро боеца"!
Никой в Пловдив не очаква победа на всяка цена! Търсим футбол като този от вчера и по възможност съдийство 50/50. Двамата нови, които привлякохме от Левски показват много добра игра до момента. Сами ще прецените, дали Илиев/Тонев са допуснали грешка, с изгонването им от отбора. Искам да видя и един сблъсък Вандер-Гаджев. Следете ги внимателно има какво да се види ;)
Прогноза - троен мач с най-вероятен хикс.

Иван Цветков е супер футболист с главно Ф, но Стефан Станчев е :( :( :( :( :shock: едно от най-големите недоразумения играли в Левски в последните години. Толкова некадърен и слаб тактически футболист няма никъде. От това момче нищо не става толкова съм го псувал, че нямам думи. Единственият по-слаб бек в Левски който съм виждал е Видович. Дори Башлиев е по-добър футболист от този, сега може и да ти изглежда добър, но почакай до края на сезона, тогава едва ли ще си на това мнение за него! :lol: :lol: :lol:

Станчев се ползва в по-задни позиции. Не прави пробиви по крилото и затова игра стабилно първия мач. Засега добре, но да видим.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 12 авг 2012 11:14

Captain Stottlemeyer написа:
mitek_81 написа:Никои не може да каже колко хора ще бъдат от Пловдив. Те могат да влезат и без Агитката.

Тук си много прав - и аз съм пловдивчанин.... :lol:

И поп Кръстьо е бил-БЪЛГАРИН.И на равен ще съм доволен,като видях какво рязане падна със слабите.Но тайно си пожелавам успех.
Последна промяна от ivan40 на 12 авг 2012 11:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 авг 2012 11:15

KingKenny написа:Станчев се ползва в по-задни позиции. Не прави пробиви по крилото и затова игра стабилно първия мач. Засега добре, но да видим.

Какво значи "Станчев се ползва в по-задни позиции"?Че той си е десен защитник.Къде другаде да го ползват? :roll:

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 12 авг 2012 11:18

Avanti_Ragazzi написа:Иван Цветков е супер футболист с главно Ф, но Стефан Станчев е :( :( :( :( :shock: едно от най-големите недоразумения играли в Левски в последните години. Толкова некадърен и слаб тактически футболист няма никъде. От това момче нищо не става толкова съм го псувал, че нямам думи. Единственият по-слаб бек в Левски който съм виждал е Видович. Дори Башлиев е по-добър футболист от този. сега може и да ти изглежда добър, но почакай до края на сезона, тогава едва ли ще си на това мнение за него! :lol: :lol: :lol:

Виж, съгласен съм за Станчев. На контролите ни беше най-слабото звено в отбора. Много атаки минаваха през неговата зона. Но пък Бобан и Асен идеално го покриват и за момента "става". За разлика от контролите, вчера на официалния мач, Стефан се представи свръх нивото си. Няколко малки грешки и много "черна работа" в зоната.
Вашия проблем е, че не виждам кой от Левски, ще се възползва от тази наша слабост в отбора. А имате и много проблеми за решаване в дефанзивен план. Общо взето, се очертава много силен сблъсък в неделя и който обича футбола, ще е на Герена!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 12 авг 2012 11:18

2:1
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 12 авг 2012 11:20

Sisi 1914 написа:2:1