Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
tani написа:Някой бе казал глупав народ слаба държава.Жалко за милионите Левскари. В период на криза всеки лев е ценен.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
veseo написа:По-добре по ТВ+, отколкото по аматьорите на БНТ. Току-виж пратили екипа си в Словения да предава мача с Търнава примерно... А за мрънкачите - прекарайте си Булсат, не е 1000лв месечната такса, за 15лв можете да си прекарате пакета с ТВ+. Или бичете арабски стриймове с квадрати колкото бобово зърно. Ваш избор.
bekono написа:Сега остава и българското първенство да пуснат по ТВ+ и готово. Явно Булсат искат да станат много влиятелни, но докато има нет, аз няма да мина на Булсат - те са лъжци, измамници и манипулатори! Да живее Интернет![]()
mitni4arq написа:добре пичове,ясно че можем да псуваме седмици по тая тема,дайте да измислим нещо,да намерим линк за тоя TV+,щом се излъчва има предаване,все трябва да има начин
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта