Други, които също биха ни помогнали (като се махнат): Алтинтоп, Албиол и Лас!
Реал Мадрид: Трансферно лято 2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трансферно лято 2012
Ключови футболисти, които биха ни помогнали: Давид Луиз + Иванович + Фалкао / Агуеро / Ван Перси
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Трансферно лято
Madridist написа:Кака дотук просто не успя да се наложи. Да не говорим, че 1/3 от престоя му в Мадрид беше в болници и лечебници. Роналдо, Бензема, Алонсо бяха взети в същото трансферно лято заедно с Кака. През следващото бяха Йозил, Ди Мария, Кедира. В момента, те са основни единици в отбора . Нормално като популярни личности, да носят със себе си и много приходи от реклами, фланелки и т.н. Но тези неща ги има навсякъде. Нима Байерн , Ювентус или Ливърпул не продават фланелки по целия свят, техните играчи не се снимат в реклами и т.н. Моуриньо в момента в Реал Мадрид има пълна свобода при трансферите, няма го вече Валдано в отбора. Също така, Моуриньо откакто е в Реал Мадрид не е хвърлил някакви колосални пари за трансфери. За сравнение - един Гуардиола в Барселона , за същия период похарчи повече, а миналата година, за трансферното лято Реал Мадрид беше на ТРЕТО място сред испанските отбори по похарчени суми за трансфери след Атлетико Мадрид и Барселона.
Не съм съгласен с теб, че Барса са пръснали повече пари за трансфери през миналото лято от Реал Мадрид. Привидно изглежда така, но нетирано не е точно така. Да не забравяме, че продадохме Ибра за 24 млн., Къркич за 12, Жефрен-5, Ориол Ромеу-5 и Хлеб-4, Касерес - 3, а направихме само две покупки, които най-вероятно няма да излязат на максималната си цена заради неуспеха в Примера и ШЛ- Нетирано излизат около 24-25 млн. при максимална цена за Сеск и Санчес.
При вас Коентрао, Варан, Каехон и Сахин излязоха около 58 млн. евро, а насреща имате много малки продажби - нетен резултат над 40 млн.евро.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
- shotgun blues
- Контакти:
къде си го чел това за 6-7?
http://realmadrid.sportal.bg/news.php?n ... com_page=3
http://gong.bg/view_article.php?article_id=267457
ама на на полу-финала с Байерн май забрави, какво е обещал...
хей след полуфиналът коментирах единственнно ,че Реал Мадрид отново не елиминира голям отбор-което е факт
нито съм обиждал Моуриньо,нито някои от играчите,дори и Перез на който не съм фен ...може и да съм ,но мисля че не съм
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
paceto написа::mrgreen: Момчето се извини все пак нека му даден шанс и да видим какви ще ги върши през новият сезон![]()
Уж обеща повече да не обижда така отбора, ама Ке видим![]()
![]()
Гледай да видиш след първия неуспех какво става!! Това пък да наближи мач с Барселона да видиш какви ще ги пише................... "леле мале сега като ни хванат Шави,Иниеста ,Меси ,ще ни разбият...олеле майко".....или....."слагат Бускетс-пасва,слагат Пике-пасва, а Реал ? шибани милионери ,писна ми ,Моуриньо вън,Перес на сапун,Гранеро с доживотен затвор,Кака е за златна топка,Йозил да си ходи в Анадола и т.н и т.н. Пълен лузър!
Логичния въпрос е : Защо продължава да участва в дискусии на теми за шибаните милионери? А логичния отговор е : Глупостта няма граници!....за съжаление....
- shotgun blues
- Контакти:
Потвърдено: Реал Мадрид иска Туре
Яя Туре не отрече слуховете за Реал, но не бил говорил с Моуриньо
Страхотен футболист ,дали това ще е така исканият партньор на Шаби Алосно в центъра
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- tornadoto_96
- Контакти:
УУухххх малее вземем ли Яя или Сонг... В центъра сме бетон. Пък ако вземем и двамата 
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]
- paceto
- Контакти:
Малко повече подробности около тази новина

Агентът на футболиста на Манчестър Сити Яя Туре Димитри Селук призна за интерес на Реал Мадрид към полузащитника на „гражданите“, като добави, че самият наставник на Кралския клуб е настоява Туре да премине на „Сантяго Бернабеу“.
„Мадрид се интересува от Яя Туре. Има и други клубове, но Реал са най-настоятелни“, лаконичен бе футболният агент.
„Моуриньо харесва Туре и Туре харесва Жозе, като треньор, защото смята, че е отличен специалист. Имахме преговори с Моуриньо, когато беше в Интер, но тогава нещата не се получиха заради ръководството на италианския отбор. Ако тогава трансферът се беше осъществил, щеше да бъде само заради желанието на Жозе“, сподели още представителят на Туре.
Агентът внесе яснота и по още един актуален въпрос – завръщането на котдивоарецът в бившият му клуб Барселона: „Има и такава възможност“.

Агентът на футболиста на Манчестър Сити Яя Туре Димитри Селук призна за интерес на Реал Мадрид към полузащитника на „гражданите“, като добави, че самият наставник на Кралския клуб е настоява Туре да премине на „Сантяго Бернабеу“.
„Мадрид се интересува от Яя Туре. Има и други клубове, но Реал са най-настоятелни“, лаконичен бе футболният агент.
„Моуриньо харесва Туре и Туре харесва Жозе, като треньор, защото смята, че е отличен специалист. Имахме преговори с Моуриньо, когато беше в Интер, но тогава нещата не се получиха заради ръководството на италианския отбор. Ако тогава трансферът се беше осъществил, щеше да бъде само заради желанието на Жозе“, сподели още представителят на Туре.
Агентът внесе яснота и по още един актуален въпрос – завръщането на котдивоарецът в бившият му клуб Барселона: „Има и такава възможност“.
Не ми харесват! Може би, защото съм расист!

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Трансферно лято 2012
hajitsu написа:Не ми харесват! Може би, защото съм расист!![]()
Re: Трансферно лято
tibidabo написа:Madridist написа:Кака дотук просто не успя да се наложи. Да не говорим, че 1/3 от престоя му в Мадрид беше в болници и лечебници. Роналдо, Бензема, Алонсо бяха взети в същото трансферно лято заедно с Кака. През следващото бяха Йозил, Ди Мария, Кедира. В момента, те са основни единици в отбора . Нормално като популярни личности, да носят със себе си и много приходи от реклами, фланелки и т.н. Но тези неща ги има навсякъде. Нима Байерн , Ювентус или Ливърпул не продават фланелки по целия свят, техните играчи не се снимат в реклами и т.н. Моуриньо в момента в Реал Мадрид има пълна свобода при трансферите, няма го вече Валдано в отбора. Също така, Моуриньо откакто е в Реал Мадрид не е хвърлил някакви колосални пари за трансфери. За сравнение - един Гуардиола в Барселона , за същия период похарчи повече, а миналата година, за трансферното лято Реал Мадрид беше на ТРЕТО място сред испанските отбори по похарчени суми за трансфери след Атлетико Мадрид и Барселона.
Не съм съгласен с теб, че Барса са пръснали повече пари за трансфери през миналото лято от Реал Мадрид. Привидно изглежда така, но нетирано не е точно така. Да не забравяме, че продадохме Ибра за 24 млн., Къркич за 12, Жефрен-5, Ориол Ромеу-5 и Хлеб-4, Касерес - 3, а направихме само две покупки, които най-вероятно няма да излязат на максималната си цена заради неуспеха в Примера и ШЛ- Нетирано излизат около 24-25 млн. при максимална цена за Сеск и Санчес.
При вас Коентрао, Варан, Каехон и Сахин излязоха около 58 млн. евро, а насреща имате много малки продажби - нетен резултат над 40 млн.евро.
Напълно съм съгласен с теб. Но дори и да погледнем нетните резултати става дума за 20-30 милиона евро . Като за отбори от ранга на Реал Мадрид и Барселона, това не е някаква фрапантна разлика . Идеята на коментара ми беше в друга насока - не смятам, че в Реал Мадрид се купуват играчи основно да продават фланелки и също така Моуриньо не е пръснал някакави колосални суми за трансфери
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]