blue magic написа:milen.hristov написа:В България има най-накрая някакво производство и ние веднага да го осмиваме, китайски,тайвански,виетнамски били колите,нз но са произведени в нашата държава и просизводител ще е България,това само може да открие още работнои места.
Колкото до това какъв треньор е, и ще е Стоичков със сигурност няма да е по-слаб от Гонзо.
Суперслабият полусезон на ЛЕВСКИ с Гонзо начело ни остави на 3 точки от първия. И не виждам какво общо има темата с него.
А Гришата определено показа, че е отписал сезона - ходът с кюрда е поредното доказателство.
Тоя на аватара ти сигурно е по-заслужил от Ицо... Вие сте много умопомрачени хора- тачите си някакви измислени герои, а най-големият в историята на българския футбол го плюете и наричате "кюрд". Може да е всякакъв, но като кажеш България и навсякъде по света се сещат за Стоичков. Гонзо вече надали и в Рен го помнят...
Стоичков си е такъв- емоционален, има гневни изблици. Но не се отказа от националния в разцвета на силите си (както направи един друг "българин", който някои доста величаят). Ицо винаги се е хвърлял като лъв за България, даже и в последния си мач срещу Англия. Сегашните "звезди" на националния дори и да си обединят качествата не могат да му стъпят на малкия пръст. Не знам на колко години си и дали си имал възможност да го гледаш, но аз съм имал тази възможност да го гледам в едни от най-добрите му години.
Относно темата- назначението му в Литекс, по-скоро също съм леко резервиран. Но пък от друга страна ще доведе със себе си испанци, които са истински специалисти, а не набедени като нашите. Във всеки случай втория полусезон ще е по-интересен заради очакваната добра селекция и на Левски. Очаквам Лудогорец, Левски, ЦСКА, Черноморец и Литекс да са отборите, които ще си оспорват челните места. Поне един от тях ще остане извън Европа. Все някой от тях ще изпусне парата. Дано не се обидят бургазлии, но си мисля, че това ще е Черноморец.