Време ли е за нов треньор или да чакаме официален крах?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Време ли е за нов треньор или да чакаме официален крах?
Пределно ясно е ,че отбора абдикира от борбата за титлата.Разпродажбата на добрите играчи беше като документ подпечатан от ръководството.Не били им влизали в плановете казва Д.Пенев ами хубаво но не отива на най-големия български отбор да не знае къде се намира на терена.Симонович няма смисъл да се коментира.Пенев е откривател на таланти но към тактика стилът му беше организиран хаос.Ст.Младенов е амбициозен и има сериозни наблюдения върху футболистите в Португалия 100% ,че ще направи ЦСКА шампион всичко друго е отбиване на номера.
- greenlandia
По-добре си търсете нов собственик!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
- Sleepwalker
- Контакти:
Не вярвам Стойчо да се върне в Цска, не и при това ръководство. На него му трябват футболисти, спокойствие и ВЛАСТ над отбора. Но това последното в никой случай няма да го получи сега. Как си представяте Стойчно да смени Пенев, но над главата му винаги да кръжи Дуци, да му се меши в работата и да определя трансфеерната политика? Пенев ако бъде оставен на спокойствие, дори и с тая пасмина може да докопа нещо, щото го може. Водата мъти сърбина, който е протеже на Титаните и се грижи новите да играят, за да се извъртят едни пари на лято през трансфери. Това е истината. Оттука следва, че точно ръководството ви е проблема, не толкова треньора или играчите, щото те са производно на управленската им немощ и въртенето на далавери! 

- Trueplayer
- Контакти:
Тонка,какъв треньор бе братко ?! Ти пиян ли си ?
И какво като дойде Стойчо Младенов,боклуците и него ще прецакат.
А Пенев одавна одавна си е изпял песента,в момента той става единствено за трамплин на някое по-богато дете,мама и тати да кихнат малко пари на Пената и да го вземе на лагер,на проби и т.н... така както е правил и преди.Да,Пенев беше легенда на Цска,но в момента е на хранилката и нищо повече,така както са боклуците иво иванов и митьо борисов-гърнето.
....а този искал нов треньор....било време за нов
И какво като дойде Стойчо Младенов,боклуците и него ще прецакат.
А Пенев одавна одавна си е изпял песента,в момента той става единствено за трамплин на някое по-богато дете,мама и тати да кихнат малко пари на Пената и да го вземе на лагер,на проби и т.н... така както е правил и преди.Да,Пенев беше легенда на Цска,но в момента е на хранилката и нищо повече,така както са боклуците иво иванов и митьо борисов-гърнето.
....а този искал нов треньор....било време за нов
- Син до гроб
- Контакти:
Чух ,че Моуриньо нещо щял да се маха от Реал,нещо не му харесвало там.Пробвайте се.Сега сериозно,според мен се крои шапката на Пената отдавана за да докарат оня италианеца ,а пък нали и сега си имате тренер-Адалберт Зафиров ви води вчера целия мач ако не видяхте.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !
- puhisamolevski
- Контакти:
Според мене сте прекалено нетърпеливи и не отдавате заслуженото на Димитър Пенев. Той е човекът, който идва в най-тежките моменти и ви вдига на крака. Той налага юноши. Той е способен да победи и отстрани всеки отбор, независимо от кризата в клуба. Псувайте собствениците, ОК, но не може да псувате един безспорен футболен капацитет като Пенев.
По принцип винаги съм твърдял, че прекалено бързо се сменят треньорите в България, а при вас това е клинично състояние. Още като се почне от Йешич, като се мине през Донев, Любо Пенев, Радуканов...никаква логика. Формата е временно явление - не може при първата грешна стъпка или слаб мач да почнете ругатните. От друга страна в конкретния случай Димитър Пенев плаче за смяна не защото е слаб или не може да ви направи шампиони, а защото не трябва да е на този пост по начало. Не може всеки път когато сгафите да го викате на пожар и да очаквате всичко да е перфектно. От друга страна ако направите треньорска смяна сега ще е по-малоумно от когато ние сменихме Овчата глава. Оставете до края на сезона, тогава викайте за промени. И да не станете шампиони - голям праз. Изиграхте наистина слаб мач в Бургас, но това не е края на света - това не значи, че от сега нататък всеки мач под ръководството на Пенев ще е подобен.
Та, дори и да го смените сега, кой ще застане на негово място?! Пак някой мамалигар или анонимен сърбеж или "македонец"? Казвате Червенков или Стойчо - да, ама сега ако застане, и примерно завършите трети и като паднете от нас и направите един хикс с Видима пак ще пеете за оставки. Отбор се изгражда с време, дори и да се постигне повдигане на нивото след една евентуална треньорска смяна (което става в повечето случаи, независимо от отбора), то това ще е временно явление - няма да ви оправи проблемите.
Изразявам мнението си като страничен наблюдател и фен на Левски. Колкото и да искам да ви закрият (шегувам се) уважавам ЦСКА като съперник. Така или иначе ще ви треснем след месец-два
както си е by default. 
ПП: Стига сте се оправдавали с тея собственици. В интерес на истината още когато си ви беше Черепа го псувахте, после дойде Лупи и ви скри шапката. Боклуджиите определено не са цвете за мирисане, но вие си имате много сериозни наследствени проблеми в клуба, които много трудно могат да се разрешат наведнъж - има липса на организация, финансова дисциплина, импровизация и разбира се - огромно наличие на дългове. Досущ като всяко едно посткомунистическо предприятие. Тези проблеми се трупат през годините. Поне сега футболистите получават заплати.
По принцип винаги съм твърдял, че прекалено бързо се сменят треньорите в България, а при вас това е клинично състояние. Още като се почне от Йешич, като се мине през Донев, Любо Пенев, Радуканов...никаква логика. Формата е временно явление - не може при първата грешна стъпка или слаб мач да почнете ругатните. От друга страна в конкретния случай Димитър Пенев плаче за смяна не защото е слаб или не може да ви направи шампиони, а защото не трябва да е на този пост по начало. Не може всеки път когато сгафите да го викате на пожар и да очаквате всичко да е перфектно. От друга страна ако направите треньорска смяна сега ще е по-малоумно от когато ние сменихме Овчата глава. Оставете до края на сезона, тогава викайте за промени. И да не станете шампиони - голям праз. Изиграхте наистина слаб мач в Бургас, но това не е края на света - това не значи, че от сега нататък всеки мач под ръководството на Пенев ще е подобен.
Та, дори и да го смените сега, кой ще застане на негово място?! Пак някой мамалигар или анонимен сърбеж или "македонец"? Казвате Червенков или Стойчо - да, ама сега ако застане, и примерно завършите трети и като паднете от нас и направите един хикс с Видима пак ще пеете за оставки. Отбор се изгражда с време, дори и да се постигне повдигане на нивото след една евентуална треньорска смяна (което става в повечето случаи, независимо от отбора), то това ще е временно явление - няма да ви оправи проблемите.
Изразявам мнението си като страничен наблюдател и фен на Левски. Колкото и да искам да ви закрият (шегувам се) уважавам ЦСКА като съперник. Така или иначе ще ви треснем след месец-два
ПП: Стига сте се оправдавали с тея собственици. В интерес на истината още когато си ви беше Черепа го псувахте, после дойде Лупи и ви скри шапката. Боклуджиите определено не са цвете за мирисане, но вие си имате много сериозни наследствени проблеми в клуба, които много трудно могат да се разрешат наведнъж - има липса на организация, финансова дисциплина, импровизация и разбира се - огромно наличие на дългове. Досущ като всяко едно посткомунистическо предприятие. Тези проблеми се трупат през годините. Поне сега футболистите получават заплати.
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149
- Артилериста
- Контакти:
Хора,разберете едно просто нещо-проблемът в ЦСКА не е само треньора,проблемът е във футболистите,с които разполагаме и най-вече собствениците.Трябва ни свежа кръв-нови собственици,ново ръководство,нови треньори и естествено нови футболисти.Как искате да върви отбора,погледнете кои са ни собственици,погледнете какви трансфери правят,вижте кой е силният човек на "Армията".ПРОТЕСТ СРЕЩУ ТИТАНИТЕ,ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА(+дуци,муци и още знайни и незнайни герои).Спрете да лъжете и да манипулирате половин България.Разберете без ЦСКА няма да има силен български футбол,както и без Левски,но там нещата са поне малко по-спокойни,къде с държавна помощ ,къде не-там е малко по-различно. 
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
Чак ми става приятно... много се е*авахте че гонзо ни е треньор. шеф и т.н. но не останахте дълго по-назад - Дуци е човека!!!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
-
dido_6i6eto
- Контакти:
Всичко това със смяната на чичо Митко са пълни глупости изказани в момент на ярост от страна на "малчуганите".Според мен в момента е по-важно да се изчистят дълговете (дори и това да стане под формата на кредити към "Титан"),да се взвме лиценз, и най-вече да се вземе стадиона.Сега ще има питанки :ами школата ами това ами онова. Чакайте,всичко става с търпение и здрав разум.Ако някой си мисли че титаните не искат да станат шампиони и да се пробват да влязат в шампионска лига от където приходите ще са много повече от продажбата на "великото каре" то значи е яко опианен повече от омраза отколкото от любов към любимия отбор.Продажбата на футболистите се налагаше за да влязат свежи пари и да се намалят разходите по заплати за да може да се изчистват дълговете по един или друг начин.А за новите имена в отбора трябва да изчакаме и тогава да коментираме.За мен снощи в Бургас се получи една добра контрола
за новите с изключение на Боладо(дано не е сериозна контузия).
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Gil-galad написа:То щото в треньора ни е най-големия проблем....
и аз съм на това мнение. треньорът ни поне е опитен. на първо място според мен отговорността трябва да бъде потърсена от прекия отговорник за това което се случва в отбора пред шефовете-Дуци. всички знаем че именно с неговото идване тръгнахме надолу. относно собствениците-е невъзможно да ги сменим ние феновете.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!