dreben23 написа:Може, дава ми параграф и артикъл да чета, подписвам и заверявам. На думи не, но с документи може. Хайде, извадете ги да ги видя черно на бяло. [offtopic]Знаете предварително тарифата на страница за преводи. Няма да четем само да ни мине времето я, поне да изкараме некой келепир. Безплатно вече не работя по сложните казуси, сори..[/offtopic]
Все си мисля, че нямат за преименуване друго съществено правило, освен трите години членски внос пак в БФС. Както казах БФС ги яде всичките.. И веднага един въпрос с повишена трудност Родопа См как се преименува на Лудогорец като не е наследник на Антибиотик- БФС!

Металик Сопот как се преименува на Ботев като не е наследник на Ботев-БФС!
Още по-сериозен въпрос- как едно време са се преименували ЦФКА на ЦСКА и Витоша на Левски Спартак? Почнаха ли от А окръжна питам или В група? Почнали са га ма нема- партията майка, че БФС тогава не важи.
Всичко зависи единствено от БФС и партията мащеха, хич да не ми говорят глупости! Друг интересен въпрос - защо всеки инвеститор, който се появи се пише, че се е среща с най-висшите държавни глави и органи, какви са те и кой им дава правото да обсъждат съдбата на един или друг спортен клуб?! Все се смея като го прочета това изречение в статиите в спортала! Нима искат да кажат, че еди кой си казва да или не, поръчва музиката, ама чекайте малко откъде накъде те ще определят, мажоритарните пакети с акции ли потвърждават, че държат или какво. Замислете се малко някога, всичко си го пишат хората по статиите кой, какво и кога..И закво да го гледам тоя български футбол, щом си ги и пишат нещата с текстове, изречения и статийки. Кога нещо ще може за ЦСКА питам, без да трябва еди кой си да се среща с върховни глави да се спаси един величествен клуб. Аз зависими отбори от държавата не ща да гледам. Защо беше натирен ЦСКА ли, как защо, дълго време се припирахме с БФС, а те ядат всичките..и върховните глави нали. Лека нощ!

О,сетих се още един въпросчек- защо Левски и Лудогорец имат един и същи спонсор?