Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
itsoVIII
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Re: Стига охкане,Левски е на прав път!

Мнениеот itsoVIII » 23 юли 2009 00:43

Ако наричате платените "журналисти" такива...Още ли не сте разбрали, че в България НЯМА ТАКЪВ ЖУРНАЛИСТ, който да защитава някакви ценности, още повече - играта футбол???? Замислете се малко - Т.Р. ЯВНО И ОТКРИТО СИ ПРИЗНА - ЗНАЕМ, НО НЕ МОЖЕМ ДА ГО ОБЯВИМ???? К'ъв журналист си, след като си траеш като "комунист" на разпит? :lol: :lol: :lol: :lol: Плаща им се и им се казва кога и какво да се пуска, наивници....Жал ми е за левскарите...За истинските такива, а не платените.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
itsoVIII
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот itsoVIII » 23 юли 2009 00:44

124 написа:
itsoVIII написа:Вижте Ботев Пд - вървите уверено по начертаната пътека от Селския :lol: :lol: :lol: А сега сериозно - шансовете ви да биете азерите вече клонят към нула. Батков не си взе поуки от грешките от предходните 3 сезона, ама кой го е еня? Слушкайте и четете слугите на Батков, гонгаджиите, вярвайте им....Вече нямате абсолютно никакви шансове за групите на ШЛ, за ЛЕ...все още имате някакви...

Брей,сериозен анализ.Как пък нямаме шансове,те Баку велик отбор,мамата си е .ало!Едно е да ти се иска,друго са реалностите,трето и четвърто какво ще стане.Малко перифразирах Хайтов,но простено да е!

Мда, така беше и с Тампере Юн :lol: :lol: :lol:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 23 юли 2009 00:45

asenkolev написа:Другата седмица голям срам чака цяла България. Журналистите от сега започват да пишат статиите: Срам и Позор в Баку! Само после ще добавят резултата.

А точно пък вие,когато изиграете истински мач с ЦСКА,тогава ми говорете тука!Дотогава просто си трайте!Кеф ми е да играем с вас,да ходим в Перник,мачовете са тръпка,обаче това с ЦСКА...съжалявам!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 23 юли 2009 00:47

itsoVIII написа:
124 написа:
itsoVIII написа:Вижте Ботев Пд - вървите уверено по начертаната пътека от Селския :lol: :lol: :lol: А сега сериозно - шансовете ви да биете азерите вече клонят към нула. Батков не си взе поуки от грешките от предходните 3 сезона, ама кой го е еня? Слушкайте и четете слугите на Батков, гонгаджиите, вярвайте им....Вече нямате абсолютно никакви шансове за групите на ШЛ, за ЛЕ...все още имате някакви...

Брей,сериозен анализ.Как пък нямаме шансове,те Баку велик отбор,мамата си е .ало!Едно е да ти се иска,друго са реалностите,трето и четвърто какво ще стане.Малко перифразирах Хайтов,но простено да е!

Мда, така беше и с Тампере Юн :lol: :lol: :lol:

Мда,така беше и с Публикум Целе,пък после...

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

deadlymind
Контакти:

ЗАЩО ГОНГ МЪЛЧА ДОСЕГА??

Мнениеот deadlymind » 23 юли 2009 00:49

защо мълчахте досега? след като вече е факт, ОЧЕВИДНО не е било просто спекулация.. защо? варианта да не сте знаели за мен не съществува, а ако наистина е било така, това означава, че по някаква причина тошал бататюрк тотално ви е отебал? ако е така - надявам се да настъпи най-после момента и от ваша страна на една сериозна атака срещу него и гаврата която този долен изрод си прави с милиони българи.

Защо, бе, Томе.. ?

Потребителски аватар
player255
Контакти:

Мнениеот player255 » 23 юли 2009 00:50

Мислете трезво,момчета...10 човека се развикат и ареееееееее.....смяна на треньора....ареее смяна на тактика,стратегия и каквото още се сетите
миналата година кво стана...? след смяната..?

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 23 юли 2009 00:51

asenkolev написа:Другата седмица голям срам чака цяла България. Журналистите от сега започват да пишат статиите: Срам и Позор в Баку! Само после ще добавят резултата.

Ти си фен на отбор, който е известен единствено с омразата си към Левски... повече няма да те обиждам...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 23 юли 2009 00:53

124 написа:

А точно пък вие,когато изиграете истински мач с ЦСКА,тогава ми говорете тука!Дотогава просто си трайте!Кеф ми е да играем с вас,да ходим в Перник,мачовете са тръпка,обаче това с ЦСКА...съжалявам!

Никога не сме лягали на ЦСКА или поне през последните 20 години от когато ходя по мачове. ДА беше казал Литекс да се съглася заради 90-те. Ма ЦСКА?!?!
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

Потребителски аватар
player255
Контакти:

Мнениеот player255 » 23 юли 2009 00:54

освн,че сме шампиони, и налагаме доста потенциялни юноши..
все пак не сме Ливърпул или Ювентус!
Това е ЛЕВСКИ и трябва да го подкрепяме, а не само да ревете, след като се подведете на мнението на другите....
мислете ей...мислете

vesodoc
Контакти:

Re: ЗАЩО ГОНГ МЪЛЧА ДОСЕГА??

Мнениеот vesodoc » 23 юли 2009 00:57

Ще ти кажа защо. Аз съм работил в няколко радиа досега, макар и не спортна журналистика. Всяка медия гради своя политика. Дори и това с кого ще внимава и с кого - не, е част от тази политика. Колкото по-последователно се спазва тя, толкова по-авторитетна става медията, толкова по-предсказуемо е поведението й и достоверност в продукта й.
Вероятно ГОНГ са решили да се правят на Радио Хоризонт, някаква официална медиа, която "не публикува слухове". Това е тяхно право. Съгласи се, че до този момент всичко беше наистина и само слухове. Проблемът с бързото публикуване на слухове е такъв, че ако нещо не стане работата, някой се отметне по време на преговори и пр., медията, която е "отразила" предварително новината увисва като дезинформатор. Така в последните месеци аз вече не вярвам, че нещо се е случило, докато не го видя в Гонг. И евала на Гонг, че не се увлече по комсомолския плам и вълнения на Батков...а изчака нещата да са сигурни.
Сори за предългия пост.

Върни се в “Архив”