ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот delqnski47 » 06 яну 2016 19:20

volf написа:Здраве и късмет на всички!
Жалко, но като футболен клуб няма да съществувате още дълго - вече е решено!

Нищо лично към Лудогорец,но е смешно този коментар да е написан от фен на този отбор. Единствените,които имат право да решават за изчезването на нещо от обществено значение,какъвто е ЦСКА, са привържениците на съответния клуб,защото той живее на базата на тях.Те са корена.Всичко,дето няма корен или е с некъв мижав такъв е направено в епруветка.Изкуствено.А цената на клуба(тук можем да дадем пример и с обществени личности и всичко,което е свързано с много внамание от страна на аудиторията) се определя на база количеството привърженици,които той има.Това е уточнение на първото изречение.Също така мернах някъде коментар,че ''велики цивилизации'' били изчезвали - да,но цивилизацията е съставена от хора.Те са тези,които са ''изчезнали''.ЦСКА ще изчезне,когато изчезнем НИЕ. Така че ти желая лека нощ и приятни сънища. :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 06 яну 2016 19:29

Beladona написа:
Red joker написа:
Beladona написа:
CSKA 78 написа:За троловете и кухите лейки написах по-горе какво да правят! ;)

Припознавач , Гришата ти съсипа мечтите да припознаеш Литекс бе , мразиш ли го ? :)

Много си елементарна,посредствена и нелепа грешка на Природата :twisted:

Аз съм за Цоцорков да поема ЦСКА !!! Я виж кога съм споменал името на Цоцорков и Васконти нещо ми се смееше тогава ! хохохохох и бутилка ром ! :) :) :)

В тва няма и зрънце истина :) Никав Цоцорков, не че ще е лошо и той да се включи :P
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 06 яну 2016 19:47

Кашчей написа:
Red joker написа:Ганчев няма да се даде на Васил Божков

16:46 ЦСКА
Първо в Topsport.bg: Още един българин кандидат да вземе ЦСКА!
Новините и обратите около случващото се в най-титулувания ни футболен клуб ЦСКА не спират. Финансовият благодетел на "армейците" Гриша Ганчев е решил да оздравява сегашното дружество, каквото бе обещанието му през миналото лято, разбра Topsport.bg.

Ганчев искаше да обедини ЦСКА с Литекс и новият клуб да играе в "А" група. Ловчанлии обаче са пътници от елита, което променя плановете на бизнесмена.

Пред свои близки хора и шеф на ЦСКА Гришата е споделил, че в крайна сметка ще се нагърби да оздравява, когато стане ясен точният брой кредитори на "червените".

Както е известно, Васил Божков също изрази готовност да погасява дълговете, за да не се затрие автентичният ЦСКА.

Гриша Ганчев вече осигури 5,5 милиона лева от продажбите на звездите на Литекс Асприля и Страхил Попов в чужбина. Въпросната сума покрива около 1/3 от задълженията на ЦСКА. Бизнесменът от с. Микре осъзнава, че единственият му шанс да остане начело на 31-кратния ни шампион е да плаща, не да слива.

Глупости, при това не големи, а много големи!

Дзверот ли ти го каза :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Beladona

Мнениеот Beladona » 06 яну 2016 19:48

шивача написа:
Beladona написа:
Red joker написа:
Beladona написа:
CSKA 78 написа:За троловете и кухите лейки написах по-горе какво да правят! ;)

Припознавач , Гришата ти съсипа мечтите да припознаеш Литекс бе , мразиш ли го ? :)

Много си елементарна,посредствена и нелепа грешка на Природата :twisted:

Аз съм за Цоцорков да поема ЦСКА !!! Я виж кога съм споменал името на Цоцорков и Васконти нещо ми се смееше тогава ! хохохохох и бутилка ром ! :) :) :)

В тва няма и зрънце истина :) Никав Цоцорков, не че ще е лошо и той да се включи :P

Абе , не е много ясно, че не е истина ! Концесия до Крумовград срещу пара за ЦСКА , не е лишено от разум ! :) напомня ми на Гърнетата .

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 яну 2016 19:53

Red joker написа:
Кашчей написа:
Red joker написа:Ганчев няма да се даде на Васил Божков

16:46 ЦСКА
Първо в Topsport.bg: Още един българин кандидат да вземе ЦСКА!
Новините и обратите около случващото се в най-титулувания ни футболен клуб ЦСКА не спират. Финансовият благодетел на "армейците" Гриша Ганчев е решил да оздравява сегашното дружество, каквото бе обещанието му през миналото лято, разбра Topsport.bg.

Ганчев искаше да обедини ЦСКА с Литекс и новият клуб да играе в "А" група. Ловчанлии обаче са пътници от елита, което променя плановете на бизнесмена.

Пред свои близки хора и шеф на ЦСКА Гришата е споделил, че в крайна сметка ще се нагърби да оздравява, когато стане ясен точният брой кредитори на "червените".

Както е известно, Васил Божков също изрази готовност да погасява дълговете, за да не се затрие автентичният ЦСКА.

Гриша Ганчев вече осигури 5,5 милиона лева от продажбите на звездите на Литекс Асприля и Страхил Попов в чужбина. Въпросната сума покрива около 1/3 от задълженията на ЦСКА. Бизнесменът от с. Микре осъзнава, че единственият му шанс да остане начело на 31-кратния ни шампион е да плаща, не да слива.

Глупости, при това не големи, а много големи!

Дзверот ли ти го каза :twisted:

Достатъчно е да прочета текста, без да съм обременен от "идеята ЦСКА". Толкова елементарно е написано, та чак да ти се доплаче от журналистика. Нали има обаче шаранчета в "Ариана"-кълват ли кълват, на сянката на блесната само.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 яну 2016 08:41

Beladona написа:За съжаление това са единствените му приходи , сметни сега 20 години по 6 млн разходи годишно и на печелившите честито ! Хохохо и бутилка сливарка за Дришата ! :) :) :)

Наистина доста често познаваш някои работи и очевидно имаш достъп до информация, но тази грандиозна глупост можеше да я спестиш. Да беше замълчал щеше да е по-добре.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 яну 2016 08:48

[offtopic]Тука ще се включа в крайна сметка ... Аз лично съм бил банван поне 3 пъти и то за не малко време с причина "спам" :!: Тоя малоумник "Beladonna" усра темата с по 150 поста на ден с по 5 цитата един в друг - аз, а съм сигурен и доста други привърженици на ЦСКА, спряхме да влизаме тука заради неговата простотия :x Делянски, ако мислиш, че нямаш права и не ти се занимава, си кажи да пиша в модераторската тема ... Постоянно виждам негови мнения, които са си чист спам и заяждане и нямат общо с темата - напротив, размиват я :!: 3370 мнения в тая тема или 98% от всичките му :!: Абе, айде шибнете му един бан за месец-два, та да се води някаква свястна дискусия тука, бе :evil:[/offtopic]
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Beladona

Мнениеот Beladona » 07 яну 2016 09:16

vaskonti написа:
Beladona написа:За съжаление това са единствените му приходи , сметни сега 20 години по 6 млн разходи годишно и на печелившите честито ! Хохохо и бутилка сливарка за Дришата ! :) :) :)

Наистина доста често познаваш някои работи и очевидно имаш достъп до информация, но тази грандиозна глупост можеше да я спестиш. Да беше замълчал щеше да е по-добре.

Дришата е на огромна загуба от Литекс за 20 години и сам си допрецака проекта като извади отбора под въздействието на снега, всички знаете на какво и точка ! Това е Литекс и мега смешният му край ! Не мисля повече да говоря за скапаният модел Литекс !!!
Последна промяна от Beladona на 07 яну 2016 09:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 яну 2016 13:18

boabbb написа:...

Не е нужно да вкарваме излишно напрежение и затова ти отговарям на ЛС.
П.П.Който има оплаквания и се почувства засегнат от някого......ДА ПИШЕ НА ЛС,а не в темите.Благодаря.Дотук нямах ЛС-ове...т.е. няма засегнати,няма нарушения.Това е.Моля ви карайте по темата,както беше досега. ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 яну 2016 13:36

delqnski47 написа:
boabbb написа:...

Не е нужно да вкарваме излишно напрежение и затова ти отговарям на ЛС.
П.П.Който има оплаквания и се почувства засегнат от някого......ДА ПИШЕ НА ЛС,а не в темите.Благодаря.Дотук нямах ЛС-ове...т.е. няма засегнати,няма нарушения.Това е.Моля ви карайте по темата,както беше досега. ;)

На първо четене, допускаш много често нарушаване на точки 3 и 8 от собствените правила :idea: :!: Мисля ,че за това може и да се самосезираш и не е нужно писане на ЛС,но... ти си знаеш най-добре :!: Иначе тука, с тия тролове си стана чист плювалник-нищо повече :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “Архив”