За 28 минути има 31 точки, 9 борби и 3 чадъра!
Никак не е зле!
NBA сезон 2021-22
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA сезон 2021-22
Направо си е доста добре, има повече точки отколкото минути. Жалко, че не може вече да прави такива статистики всеки мач и жалко, че е попаднал в отбора на Йокичmiro_rz написа:За 28 минути има 31 точки, 9 борби и 3 чадъра!
Никак не е зле!
Бавен е още, бива да смъкне 5/6 кила някъде. Нещо няма отскок в защита, иначе пък си прави забивките. На 31 е, има хляб още!
С Йокич ще получава не повече от 5/10 минути!
По-спомен е в топ 3 на реализаторите на Кингс!
Tой винаги си е бил бавен, но за сметка на това е повратлив и има много добри чисто баскетболни умения ( дрибъл, пас, стрелба ). За мен е приключил с големия баскет. На фона на това, че беше най-добрият център в НБА в продължение на няколко години, сега да го гледам как обикаля отборите, сключвайки 10 дневни контракти и играейки по 15-20 мин, си е направо обидно, още повече, че на 31 години трябва да си в пика на кариерата си и да играеш най-добрия си баскет...miro_rz написа:Бавен е още, бива да смъкне 5/6 кила някъде. Нещо няма отскок в защита, иначе пък си прави забивките. На 31 е, има хляб още!
logo5 написа:Tой винаги си е бил бавен, но за сметка на това е повратлив и има много добри чисто баскетболни умения ( дрибъл, пас, стрелба ). За мен е приключил с големия баскет. На фона на това, че беше най-добрият център в НБА в продължение на няколко години, сега да го гледам как обикаля отборите, сключвайки 10 дневни контракти и играейки по 15-20 мин, си е направо обидно, още повече, че на 31 години трябва да си в пика на кариерата си и да играеш най-добрия си баскет...miro_rz написа:Бавен е още, бива да смъкне 5/6 кила някъде. Нещо няма отскок в защита, иначе пък си прави забивките. На 31 е, има хляб още!
То излиза сякаш сам си е виновен Къзънс, докато беше в НОЛА си контузи ахилеса, след това с Уориърс имаше друга контузия и след това още една контузия - ACL, едва ли му е кеф че изпусна сериозна пара и сега обикаля на мин договори.
Подобна беше и ситуацията с IT.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
Тва щях да кажа, ужасен малшанс с травмите. След ахилес и ACL, зАбрави за сериозна кариера.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Е, при него освен контузиите винаги и характерът е бил фактор. Bleacher report го класират 8ми в топ 50 "locker room cancer". Доколко наистина е така не знам, но като си изградиш такава репутация е трудно. През активните му години трупаше доста технически, а и защитата никога не му е била приоритет.
И на мен ми е любимец. За мен той беше първият център, който можеше да играе с лице и дрибъл към коша като гард. Много добри движения правеше като център. Като го виждах с каква лекота прави юростепа, бях просто уау. И затова сега ми е жал да го гледам как лигата го размята от отбор на отбор. Относно това кой е виновен за контузиите му, няма абсолютно никакво значение, защото крайният резултат е все в негов ущърб. Ако скъсам връзки сам и ако някой друг ми ги скъса, все ще трябва да се възстановявам от 9 месеца до 1 година и все аз ще ям дървото. Това дали аз ще съм си виновен или някой друг, по никакъв начин няма да ме топли
logo5 написа:И на мен ми е любимец. За мен той беше първият център, който можеше да играе с лице и дрибъл към коша като гард. Много добри движения правеше като център. Като го виждах с каква лекота прави юростепа, бях просто уау. И затова сега ми е жал да го гледам как лигата го размята от отбор на отбор. Относно това кой е виновен за контузиите му, няма абсолютно никакво значение, защото крайният резултат е все в негов ущърб. Ако скъсам връзки сам и ако някой друг ми ги скъса, все ще трябва да се възстановявам от 9 месеца до 1 година и все аз ще ям дървото. Това дали аз ще съм си виновен или някой друг, по никакъв начин няма да ме топли
Става дума че не е да кажем тип Уестбрук или Кармело които просто регреснаха, а имаше странични фактори.
Един Грег Оден например също имаше много потенциал но и него го спряха.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]