volf написа:Beladona написа:volf написа:Beladona написа:Хахахахаха ! Волф , кви са тия лудости ?! ЦСКА е велик отбор и не може да изчезне !
ПП алооо ? Феновете на модела Литекс ?! Какво стана ? Нали от лятото имаме идеологически спор за тоя модел ?![]()
![]()
Къде ви е модела бре ? В Продавалник ли бре ? Беладоната като каже нещо, само трябва да си водите записки и да кимате разбиращо с главички ! Хохохо и бутилка ром !
Добре , че се намериха разумни хора да спрат разбеснялото се джудже да не направи и с ЦСКА подобна простотия като с Литекс !!!
Велик или не, скоро ще остане само спомена за него!
Изчезвали са велики цивилизации, ти се съмняваш за закъсал футболен клуб в бедна балканска държава - Да Ви имам оптимизма!
Не се правя на пророк, а просто се позовавам на фактите и ги наричам с точните им имена.
Името ЦСКА ще съществува повече във виртуалното пространство и по-малко в реалното, докато притежава бази /собственост/, а после ще остане само спомен /горчив/!
Волфи, за цивилизациите си прав , но за ЦСКА ...може и пак да си прав , но да знаеш от мен - ЦСКА ще е Последният изчезнал български отбор , Левски - предпоследния , Ботев Пд преди тях , Локо Пд ..... , не ми се гадае кой ще е първият ...
Виж приятелю......
Ще строим хотел и почивна станция с атракционен комплекс и спортни игрища на Панчерево! Ще го превърнем в любимо място за отдих, спорт и развлечения за столичани и гостите на столицата!
Има нужда от метро станция в Борисовата градина, павилиони за вестници и списания, облагоредени места за отдих и развлечение на софианци в самия център на столицата.
Вложили сме много енергия и средства за да осигурим тези придобивки за българските граждани и няма да стоим срещу нуждите им в полза на една или друга фенска страст!
Не можем да чакаме клубовете да изчезват по определения от Вас ред и това да е за наша сметка и сметка на обществеността!
Желая Ви крепко здраве и спокойни мисли!
Кои сте вие бре,клош