ryudi написа:cska_90 написа:А пък и ти не ми казвай,че не се радваш на нашите загуби или пък скачаш от радост при наш гол-не е нормално просто.
Айде и въпреки всичко -УСПЕХ!
Представяш ли си младежо - има хора, които се радват искрено и за другите български отбори, а не са като коне с капаци . Аз редовно гледам мачовете с приятели (върли привърженици на други отбори) и макар да ссе караме люто по време на първенството , през есента(за съжаление само тогава играят напоследък отборите ни) всички заедно преживяваме мачовете от евротурнирите .
Ами да случва се! Аз може и да ви скъсам от бъзици и майтапи за Акселрод или неква друга издънка, ама винаги съм за българските отбори. Един от най-добрите ми приятели е луд чорбар. Били сме заедно на много мачове. Също както и на "хей чуй ЦСКА 2:0, 3:2" със Сирака и Гетов. И може много да сме спорили и да сме се карали на тема футбол, но да викам за некви чужденци?! Е, не.
Винаги съм подкрепял и българските футболисти без значение дали са отишли в чужбина от Левски или ЦСКА! Когато съм изпадал в крайности е било провокирано. Кефя се на Бербатов, Божинов, Домовчийски като се представят добре. Сега се изкефих на Вальо Илиев и Благо. Не обърна ли внимание, че онея поздравиха целия български народ, а не ЦСКА или Славия? За чужденците, ние сме чужденци и винаги когато могат ще ни ебат!!!!!! Погледни колко пъти ни режат - Киню, Райли... Щото сме българи, а не от "техните". Заеби дето ще се кефя ако Дери сити или Искра отстранят другите български отбори.
Ама всеки си има идеали, нали? Ние имаме Гунди, вие имате Стоичков. Мисля че нещата са ясни и обясними.