Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Re: Ники, боят отдавна е настанал и се води на наша земя!

Мнениеот baligo » 22 юли 2009 12:51

ryudi написа:
cska_90 написа:А пък и ти не ми казвай,че не се радваш на нашите загуби или пък скачаш от радост при наш гол-не е нормално просто.
Айде и въпреки всичко -УСПЕХ!

Представяш ли си младежо - има хора, които се радват искрено и за другите български отбори, а не са като коне с капаци . Аз редовно гледам мачовете с приятели (върли привърженици на други отбори) и макар да ссе караме люто по време на първенството , през есента(за съжаление само тогава играят напоследък отборите ни) всички заедно преживяваме мачовете от евротурнирите .

Ами да случва се! Аз може и да ви скъсам от бъзици и майтапи за Акселрод или неква друга издънка, ама винаги съм за българските отбори. Един от най-добрите ми приятели е луд чорбар. Били сме заедно на много мачове. Също както и на "хей чуй ЦСКА 2:0, 3:2" със Сирака и Гетов. И може много да сме спорили и да сме се карали на тема футбол, но да викам за некви чужденци?! Е, не.

Винаги съм подкрепял и българските футболисти без значение дали са отишли в чужбина от Левски или ЦСКА! Когато съм изпадал в крайности е било провокирано. Кефя се на Бербатов, Божинов, Домовчийски като се представят добре. Сега се изкефих на Вальо Илиев и Благо. Не обърна ли внимание, че онея поздравиха целия български народ, а не ЦСКА или Славия? За чужденците, ние сме чужденци и винаги когато могат ще ни ебат!!!!!! Погледни колко пъти ни режат - Киню, Райли... Щото сме българи, а не от "техните". Заеби дето ще се кефя ако Дери сити или Искра отстранят другите български отбори.

Ама всеки си има идеали, нали? Ние имаме Гунди, вие имате Стоичков. Мисля че нещата са ясни и обясними.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: От фен на Левски

Мнениеот 0007 » 22 юли 2009 13:00

edkodimitrov написа:КАКТО ИЗЧЕЗНА ГРЕТНА-ТАКА ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ МЕРАЦИТЕ ВИ ЗА ПРОВАЛ НА ЦСКА И НА ПЕНЕВ !А ВИЕ НАЛИ СИ ЗНАЕТЕ- БАКИ ВЛИЗА ВЪВ ФОЛКЛОРА ,И ОТ ТОВА ПОВЕЧЕ ВИ Е СТРАХ ОТКОЛКОТО НАДЕЖДАТА ЗА УСПЕХ !ЗАТОВА НЯМАТЕ УСПЕХИ-ЗАЩОТО СТРАХА ОТ ПРОВАЛ Е ПО ГОЛЯМ ОТ НАДЕЖДАТА ЗА УСПЕХ ПРИ ВАС СИНИ ФЕНОВЕ !

Или може би Сонто или Дери ще ни влезе във фолклора.
Станахте за срам от Дери,
цял състав от кожодери. :lol:
Биха ли ви Сконто,
мачкаха ви пронто. :lol:
Това в кръга на шегата :lol:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Играчите на Левски: Батков, остави Велев!

Мнениеот groti » 22 юли 2009 13:01

Кротко се носи колективно безумие
Левски има нужда от спокойствие, за да влезе в Шампионската лига и да прибере 7 млн. евро

В понеделник Тодор Батков посети Герена. Говори с треньорите, говори и с футболистите. След това Емил Велев каза: "Ето ме, аз съм тук". Кратко и ясно.
В понеделник Левски излетя за Барселона с Кокала. И кацна в Барселона с Кокала. Няма как да кацне с друг. Някой обаче реши, че друг е слязъл от самолета. А именно - Ратко Достанич. Един пусна слуха, друг го подхвана, трети го разви.
И слухът се превърна в сензация, взе че стана и водеща. Бе съобщено дори, че Достанич ще води отбора още снощи срещу Санта Хулия. Кой ти гледа, че това няма как да стане. Просто правилникът не го позволява. В УЕФА за този мач е заявен Велев и само той може да седи на пейката. Всеки друг може да си купи билет и да седне на трибуните. Ама не, та не - Достанич ще е треньор.
Не е ясно по каква причина това трябва да става чак на върха на Пиренеите, а не в София например. Но българинът най-мрази да мисли. И как един човек, който не знае имената на играчите, не знае кой е защитник и кой - нападател, ще води направо мач. Ей, хора, светът ще свърши, глупаците - няма. Ментърджиите също.
Какво е това? От една страна, си е провокация. Защото снощи Левски игра мач, изходът бе ясен преди началото, но това не е важно, важното е, че Левски има нужда от спокойствие. Има нужда и от пари. Ако влезе в групите на Шампионската лига, ще вземе 7-8 милиона евро. Не влезе ли, ще е катастрофално. Защото ще загуби пари. С интриги и провокации няма да влезе. Това ли е целта?
Тези провокации целят и друго - да изкарат Тодор Батков малко нещо будала и малко нещо мента. Будала, защото ще рискува мача. Мента, защото преди седмица каза, че няма да сменя Кокала.
А иначе проблемът на Левски не е Велев. Проблем са футболистите. С тях и Моуриньо да дойде, все тая.
Освен ако Достанич не излезе лъжец. Защото преди два дни каза пред "7 дни спорт", че не преговаря с Левски. Нормалната човешка логика е, че не лъже. Той е сърбин, тарикат човек, добре знае какво значи да излъжеш медия. Ако не знае - много лошо.
Константин Баждеков също каза, че такова нещо няма. На него може да му се вярва - досега никога не е излъгал. Занимава се с цифри и с истини, а не с лъжи.
Какво излиза? Едни ментърджии пробутват на някаква аудитория от сеирджии и наивници чисти лъжи. На Левски пробутват провокации. Но сметката накрая ще плаща Левски. И защо е цялата работа? За да могат няколко пишман информационни сайта да отчетат повече посещения на читатели. Тъпотия.
Мачът мина и се видя - лъжа е. А какво ще стане в следващите дни? Един Господ знае.

Надежда Кърликова

7дни спорт

За мен това е мнението което описва по най-точен начин всичко случващо се в Левски.
110 години любов!

Потребителски аватар
madhool
Контакти:

Re: Истинския виновник

Мнениеот madhool » 22 юли 2009 13:01

Ами отдавна си имам семейство-да ми е живо и здраво,а Батков иска толкова пари за Левски-все едно продава Юнаитед
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!

Потребителски аватар
Th3_K1ng
Контакти:

Мнениеот Th3_K1ng » 22 юли 2009 13:02

Ало, феновете на "Левски"... тъй наречените. Не ви ли писна вече малко, а?
От 19 години съм по мачове на любимия отбор, но такова чудо не е имало. Вие започнахте ептен като чорбарите. Оставете Кокала намира. И аз не го харесвам, но заради вас ще взема да го заобичам. Кои сте вие та да решавате кой да е треньор на отбора. Работата на феновете е да са на стадиона и да подкрепят отбора до край и безвъзмездно. А не да плюят по играчите, а след това да ги носят на ръце. Защото примерите за това са бол... и с Мариян Христов и с Гонзо. За тях двамата така съм стискал зъби да не цапардосам някой "фен" на "Левски" до мен. А после същите тези са им драли с пълно гърло имената. Така, че замислете се, когато псувате Йовов и Жоро Христов, защото пак ще ги носите на ръце... Псувайте и Кокала, пък той нека ни вкара в Шампионската лига. И БАТКОВ... само посмей да направиш тази глупост със сменянето на треньора и ще видиш как поне 5 000 човека ще спрат да ходят отново по мачове на "Левски" (говоря за тези важните, защото на останлите и без това сме една шепа хора).
И запомнете футбола и "Левски" са измеслени за да доставят радост и удоволствие на хората, а не на някакви малоумни идиоти да си избиват комплекстите. Така, че викайте си за отбора, подкрепяйте го. А това, кой харесвате и кой не... си го оставете за себе си. Както го правя и аз :)
Последна промяна от Th3_K1ng на 22 юли 2009 13:06, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: Чухте ли по Нова?

Мнениеот 0007 » 22 юли 2009 13:04

groti написа:
PFC Litex написа:Нали това около националния стадион беше измислица на sportline, сега какво ще кажете по въпроса?

Koментара срещу спортлайн беше за гръмкото заглавие." Заради ДПС Левски домакинста в Истанбул !" Проблем с националния явно има,но на всички е ясно,че Левски ще домакинства в София.Има малка разлика нали? Да не говориме,че според Красимир Димов забележката е била за осветлението на националния,а мерки относно това вече са взети.
Левски ще домакинства на националния в СОФИЯ.Не Истанбул

Разправяй им,че всички като гледам се надяват да стане нещо в Левски,я да си сменим треньора,я да домакинстваме в Истанбул.Опитват се да създадат напрежение,но ние не се отказваме :evil:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Th3_K1ng
Контакти:

Мнениеот Th3_K1ng » 22 юли 2009 13:05

groti написа:Кротко се носи колективно безумие
Левски има нужда от спокойствие, за да влезе в Шампионската лига и да прибере 7 млн. евро

В понеделник Тодор Батков посети Герена. Говори с треньорите, говори и с футболистите. След това Емил Велев каза: "Ето ме, аз съм тук". Кратко и ясно.
В понеделник Левски излетя за Барселона с Кокала. И кацна в Барселона с Кокала. Няма как да кацне с друг. Някой обаче реши, че друг е слязъл от самолета. А именно - Ратко Достанич. Един пусна слуха, друг го подхвана, трети го разви.
И слухът се превърна в сензация, взе че стана и водеща. Бе съобщено дори, че Достанич ще води отбора още снощи срещу Санта Хулия. Кой ти гледа, че това няма как да стане. Просто правилникът не го позволява. В УЕФА за този мач е заявен Велев и само той може да седи на пейката. Всеки друг може да си купи билет и да седне на трибуните. Ама не, та не - Достанич ще е треньор.
Не е ясно по каква причина това трябва да става чак на върха на Пиренеите, а не в София например. Но българинът най-мрази да мисли. И как един човек, който не знае имената на играчите, не знае кой е защитник и кой - нападател, ще води направо мач. Ей, хора, светът ще свърши, глупаците - няма. Ментърджиите също.
Какво е това? От една страна, си е провокация. Защото снощи Левски игра мач, изходът бе ясен преди началото, но това не е важно, важното е, че Левски има нужда от спокойствие. Има нужда и от пари. Ако влезе в групите на Шампионската лига, ще вземе 7-8 милиона евро. Не влезе ли, ще е катастрофално. Защото ще загуби пари. С интриги и провокации няма да влезе. Това ли е целта?
Тези провокации целят и друго - да изкарат Тодор Батков малко нещо будала и малко нещо мента. Будала, защото ще рискува мача. Мента, защото преди седмица каза, че няма да сменя Кокала.
А иначе проблемът на Левски не е Велев. Проблем са футболистите. С тях и Моуриньо да дойде, все тая.
Освен ако Достанич не излезе лъжец. Защото преди два дни каза пред "7 дни спорт", че не преговаря с Левски. Нормалната човешка логика е, че не лъже. Той е сърбин, тарикат човек, добре знае какво значи да излъжеш медия. Ако не знае - много лошо.
Константин Баждеков също каза, че такова нещо няма. На него може да му се вярва - досега никога не е излъгал. Занимава се с цифри и с истини, а не с лъжи.
Какво излиза? Едни ментърджии пробутват на някаква аудитория от сеирджии и наивници чисти лъжи. На Левски пробутват провокации. Но сметката накрая ще плаща Левски. И защо е цялата работа? За да могат няколко пишман информационни сайта да отчетат повече посещения на читатели. Тъпотия.
Мачът мина и се видя - лъжа е. А какво ще стане в следващите дни? Един Господ знае.

Надежда Кърликова

7дни спорт

За мен това е мнението което описва по най-точен начин всичко случващо се в Левски.

Браво на Надежда... остави ми надежда с това си писание, че има все още трезви глави :)))
Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 22 юли 2009 13:10

[offtopic]Сектор "Б" с Батков за треньора, но против рокада Боримиров за Гонзо

Сектор "Б" ще подкрепи Тодор Батков, ако собственикът на сините смени Емил Велев с Ратко Достанич. Това заявиха хора от националния клуб на привържениците, както и тези от фенклуб "София-Запад", пред Sportal.bg. "Вие знаете нашето становище и то не е променено. Факт е, че сега не е най-подходящия момент за смяна на треньора, но ние нямаме такъв. Не знаем Достанич как ще се справи, но ако смяната е факт, това означава, че Батков си спазва обещанията към нас и ние ще го подкрепим. Вие видяхте, че на домакинския ни мач с андорците не само ние скандирахме против Велев", коментираха запалянковците.

Малко по-различно бе тяхното мнение относно готвената рокада на Даниел Боримиров с Гонзо. "Боримиров бе подведен за някои неща от Велев. Но той е истински левскар. Според нас не е добре да бъде сменян с Гонзо, защото Георги Иванов няма нужния опит", изразиха своето становище запалянковците, които обещаха, че каквото и да се случи, те ще подкрепят мощно отбора в двубоите срещу ФК Баку.[/offtopic]Това е в спортал.
Аз искам да запитам, кой от сектор Б е за смяната сега? Че не ми е много ясно!
Последна промяна от bigbonusprize на 22 юли 2009 13:15, променено общо 1 път.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Th3_K1ng
Контакти:

Мнениеот Th3_K1ng » 22 юли 2009 13:14

ДО bigbonusprize:
Точно за това говорим... кои са те???
Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 22 юли 2009 13:17

Th3_K1ng написа:ДО bigbonusprize:
Точно за това говорим... кои са те???

Много ясно, че само един наркоман (наричащ себе си левскар) може да бъде срещу Левски!!! Та кой трезвомислещ, разумен и интелигентен човек ще се обяви за това безумие?!?!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Архив”