Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Re: Играчите на Левски: Батков, остави Велев!

Мнениеот svence » 22 юли 2009 12:26

Сектор "Б" ще подкрепи Тодор Батков, ако собственикът на сините смени Емил Велев с Ратко Достанич. Това заявиха хора от националния клуб на привържениците, както и тези от фенклуб "София-Запад", пред Sportal.bg. "Вие знаете нашето становище и то не е променено. Факт е, че сега не е най-подходящия момент за смяна на треньора, но ние нямаме такъв. Не знаем Достанич как ще се справи, но ако смяната е факт, това означава, че Батков си спазва обещанията към нас и ние ще го подкрепим. Вие видяхте, че на домакинския ни мач с андорците не само ние скандирахме против Велев", коментираха запалянковците.

Малко по-различно бе тяхното мнение относно готвената рокада на Даниел Боримиров с Гонзо. "Боримиров бе подведен за някои неща от Велев. Но той е истински левскар. Според нас не е добре да бъде сменян с Гонзо, защото Георги Иванов няма нужния опит", изразиха своето становище запалянковците, които обещаха, че каквото и да се случи, те ще подкрепят мощно отбора в двубоите срещу ФК Баку.

sportal.bg
:shock: :shock: :shock:
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Re: Мариян Огнянов !

Мнениеот Vailo » 22 юли 2009 12:28

за съжаление мариян не е кореняк софиянец с рус перчем и никога няма да бъде поставян под общ знаменател с останалите юноши от школата.. надявам се това да го мотивира и да продължава да опитва да се наложи.. има страхотна техника само трябва да е по-борбен и да спре с хлапашките изцепки и тези, характерни за етноса му :) пожелавам му късмет!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Ники, боят отдавна е настанал и се води на наша земя!

Мнениеот kartago » 22 юли 2009 12:31

Това е поуста на един син привърженик в друг форум, направи ми впечатление, затова и го цитирам:

"....gord София, България:
финия бъзик с привържениците на протияника си е част от чара на футбола, но да не преминава в просташко псуване и дебилни крясъци....Така, че съм съгласен с всички тук, Аз също съм левскар, на 44 години съм, преживял съм много радост и тъга покрай Левски, но съм бил и на всички големи мачове на ЦСКА (Нотингам, Ливърпул, Байерн), с много приятели и куфеенето не бе по-малко, отколкото това на Левски-Барселона през 70-те или при първото влизане в ШЛ. Футболът е велико нещо, въпреки че вече подгизна от много пари ((:
....."

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 22 юли 2009 12:32

няма да се засиля да викам за ЦСКА в международни мачове, но никога не би ми дошло на ума да тръгна да подкрепям противника им, освен ако играят с Лацио де :). Това е смешна работа и не е случайно че ги пишат по чуждата преса тия неща, все пак хората гледат и не могат да повярват на ушите си :)

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 22 юли 2009 12:36

svence написа:Сектор "Б" ще подкрепи Тодор Батков, ако собственикът на сините смени Емил Велев с Ратко Достанич. Това заявиха хора от националния клуб на привържениците, както и тези от фенклуб "София-Запад", пред Sportal.bg. "Вие знаете нашето становище и то не е променено. Факт е, че сега не е най-подходящия момент за смяна на треньора, но ние нямаме такъв. Не знаем Достанич как ще се справи, но ако смяната е факт, това означава, че Батков си спазва обещанията към нас и ние ще го подкрепим. Вие видяхте, че на домакинския ни мач с андорците не само ние скандирахме против Велев", коментираха запалянковците.

Малко по-различно бе тяхното мнение относно готвената рокада на Даниел Боримиров с Гонзо. "Боримиров бе подведен за някои неща от Велев. Но той е истински левскар. Според нас не е добре да бъде сменян с Гонзо, защото Георги Иванов няма нужния опит", изразиха своето становище запалянковците, които обещаха, че каквото и да се случи, те ще подкрепят мощно отбора в двубоите срещу ФК Баку.

sportal.bg
:shock: :shock: :shock:

Тея са луди.Вече взеха да се имат за нещо повече от всички нас.И аз съм фен, и то не по-малък, но съм твърдо против смяната на Велев!Също така съм част от така нареченото "сектор Б" - имам и абонаментна карта за там.Как мамка му тези си позволяват да говорят от НАШЕ име!?!

На линия
THE G.A.M.E

Re: Мариян Огнянов !

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 юли 2009 12:38

Абе добро е момчето, спор няма ! Само му липсва нещо много важно във футбола......постоянство и сериозност !
П.П. Това важи с пълна сила, и за Ники Димитров !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

vonabrav
Контакти:

Мнениеот vonabrav » 22 юли 2009 12:39

i7se7y написа:Звездите на шампионите не са уверени, че смяна на Кокала точно седмица преди първата среща с ФК Баку ще се отрази добре на отбора. Според по-голямата част от тима смяната е наложителна, но не в момента, когато предстоят най-важните мачове от сезона.

sportal.bg

Този сайт пише едни от най големите глупости, които може да се измислят. Коя е тази по-голяма част. Като знам, имам един приятел, който работи в един спортен вестник в България и лятото понеже няма за какво да пишат почват да си измислят абсолютни глупости. Това са според мене провокации. Батков каза многократно, че е зад Велев, така че...?!

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 22 юли 2009 12:41

Не вярвайте на Sportal... те всичко знаят, всичко са чули, знаят мислите които още не са помислени...
с една дума да го духат...само спекула правят и я уцелят 1 път я не!

CSKA V-na
Контакти:

Мнениеот CSKA V-na » 22 юли 2009 12:49

Мен също доста ме изненада тази информация, като я прочетох. Но ми се струва, че на всички тук ни е ясно, че от “N” брой привърженици на ЦСКА/ пуснали това писмо/ не следва да се прави извода- „виж ги тия, всички така мислят и правят еди какво си”, абсолютно същото се отнася за нещо подобно и за феновете на Левски. На всички ни е ясно, че по форумите или на футболни срещи- закачки, шеги и други подобни/ не говоря вече за тези крайните действия/ винаги ще има . Но пред ТВ специално за ЕКТ мисля, че повечето фенове на ЦСКА са за Левски и обратното. Е естествено не правят атмосфера все едно, че играе любимия им отбор, но са си за БЪЛГАРСКИЯ тим.Ами и аз на първия мач с андорците се ядосвах на футболистите на Левски, чак в един момент си казах, хайде стига да не играят ЦСКА, но факта си е факт , не играе ЦСКА, а играе български отбор срещу не български такъв. И както пишат и други участници тук, кой няма добър приятел от другия отбор и не са гледали заедно мачове на единия отбор и не са се вълнували. Е сигурно има и такива дето не го правят и нямат такива приятели.... но колко процента от 100 са те? Така, че нека да не се правят анализи от действията на определен брой лица и всичко да се слага под общ знаменател. Успех на всички.

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 22 юли 2009 12:50

Ако е истина, тези фенове изобщо са забравили на коя планета се намират?!?
Скоро ще почнат да ми редят състава, да казват кои ще бъдат трансферите, а нищо чудно и чистачките на стадиона да почнат да сменят! :shock:

А тия от Спортал изобщо няма да ги коментирам.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

Върни се в “Архив”