Мнениеот фифи перото » 25 яну 2012 23:07
Съвсем съзнателно пускам това мнение в двете найчетени теми във форумът на Левски,през зимата.
Та..да си дойда на думата.Няма да кажа-"Казвах ли ви", защото това ще е най-лесното и най-безболезненото за всички,които вече 3 години се правят на Левскари,на хора,разбиращи от футбол,а всъщност са или слепи и глухи,за да не кажа с посредствено умствено развитие, или просто платени глашатаи на това ръководство на синият клуб.Само човек,нямащ нищо общо с играта футбол,би се прехласвал по политиката на доносника,инжИнера и отскоро-тотаджията.Всеки опит за кртика беше посрещан "на нож",такива като мен ,бяха АНТИЛЕВСКАРИ,ЧОРБАРИ,РАЗБИРАЧИ. Постоянно се говореше за "кредит на доверие", "да подкрепяме отбора и ръководството( ?!) на всяка цена".
Тези хора са готови да продадат синята идея за тридесетте сребърника на адвоката.Тях повече няма да ги коментирам.Ще ги познаете по натрапчивото прилагателно "син",синьо"...в никовете им тук.
Отделям малко внимание и на един друг "феномен".
Няма човек,доставил толкова радост от три години насам,на червенобузите колкото бившият играч на Левски ГИ.С неадекватното си поведение и алчна жажда за власт,но несъзнавайки малките параметри на своята интелигентност ,той е живо олицетворение на думите на Иван Вазов(цитирам по памет)-"Хора с ниски чела и дълбоки джобове"!
С тарикатлъци от селски вечеринки това лице "успиваше" доста голяма част от привържениците на Левски.
Когато и на слепите стана ясно ,че този е интелигентно недостатъчен,то се заигра нова пиеса и дори с нов главен герой.Човекът от Надежда и неговият мистичен покровител от браДският Съветски съюз.Лошото е ,че драматургът и режисьорът и, бяха още по некадърни от предишните..Няма да се нръщам на фактите,които всички знаем отлично.
В хора на девойките неистово припяваха и журналистите от т.н. "сини медии"
Залагайки на фалцета,поради неговата дразнеща острота и предизвикваща моментно оглушаване на слушателя,те обясняваха,колко "търпелива,но отговорна и качествена е работата на ръководството на синият клуб"
Имам много неща да кажа още,защото голяма част от главните действащи лица и миманса в тази оперетка познавам лично.Но просто ми писна да повтарям-"Картаген трябва да бъде унищожен".
Който разбрал,разбрал.
п.п. Мислите ми са неподредени ,но идват от сърцето ми.От сърцето,което тупти под една или друга форма с ЛЕВСКИ вече близо 50 години.
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]