tatusindo написа:bojkyy написа:megan fox написа:Абе знае ли се вече кой ще бъде рефер на финала?
Аз знам, че е Рицоли, смятали го за най-добрия съдия в момента
Италианец![]()
Да
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
tatusindo написа:bojkyy написа:megan fox написа:Абе знае ли се вече кой ще бъде рефер на финала?
Аз знам, че е Рицоли, смятали го за най-добрия съдия в момента
Италианец![]()
Awesome написа:[center][/center]
Madridist написа:От двата финалиста определено Барселона си бяха в по-труден поток. На осминафинал играха с Арсенал. Юнайтед играха с Марсилия. На 1/4 финал, наистина англичаните бяха с по-тежък противник и отстраниха един от основните фаворити за трофея.За полуфиналите. Реал Мадрид никога не са играли със схема 9-1-0. А дори и да играят с 10-0-0 си мисля, че са далеч по-тежък противник от Шалке 04.
sMotLiO написа:Арсенал са ужасно слаби и лесни за преодоляване. Реал бяха изгубили още преди да излязат на терена. Шалке прегазиха настоящият шампион, о да!
sMotLiO написа:Madridist написа:От двата финалиста определено Барселона си бяха в по-труден поток. На осминафинал играха с Арсенал. Юнайтед играха с Марсилия. На 1/4 финал, наистина англичаните бяха с по-тежък противник и отстраниха един от основните фаворити за трофея.За полуфиналите. Реал Мадрид никога не са играли със схема 9-1-0. А дори и да играят с 10-0-0 си мисля, че са далеч по-тежък противник от Шалке 04.
Арсенал са ужасно слаби и лесни за преодоляване. Реал бяха изгубили още преди да излязат на терена. Шалке прегазиха настоящият шампион, о да!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 7 госта