Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Speranza
Контакти:

Мариян Огнянов !

Мнениеот Speranza » 22 юли 2009 10:40

Значи това е една тема , кяото отдавна исках да се захване ... Вижда се ,че Мариян има качества и не се церемони да ги показва най-вече в Европа !! Защо беше заточен един сезон при удавниците от Петрич не мога да разбера ?!?? .. Ползвайте го това момче, има хляб в него .. умее да вкарва!! За мен Мариян има място в Левски ! И дори .. бих казал ,че в сравнение с един Георги Христов и дори Енио , който в Марек цепеше всичко .. за съжаление при нас не е толкова добре ... , то Мариян е по добър !!
Изображение

You'll never walk alone!!

KnocturnaL
Контакти:

Re: Мариян Огнянов !

Мнениеот KnocturnaL » 22 юли 2009 10:48

Хмариян е наи-великия ! :mrgreen:
казах :!:

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 22 юли 2009 10:49

Вкара на некви готвачи от Андора и стана най-великия футболист не бързаите със заключенията твърде е рано
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Рекетират ли Велев?

Мнениеот bigbonusprize » 22 юли 2009 10:50

BOCA написа:
BOCA написа:Чувал ли е някой да има рекет срещу Велев от страна на фенове?Плащаш или плакати.Дори и да влезем в ШЛ пак щяло да има "Велев курво".Как го разбирате?....дали и някои футболисти не страдат от това?Пък има ли и такива дето си плащат?
Твърдо съм за Велев,ако ще го сменят с Достанич.

Никой не разви темата!!!!Прочетете добре въпросите!!!

Аз лично не съм чувал такова нещо, но не бих се изненадал...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 22 юли 2009 10:59

Губи много лесно топката , не влиза твърдо в единоборствата , на 2 точни паса обикновено има 2 неточни.
Качества има , техника също , но чак по-добър от Г.Христов и Еньо :lol:

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Мнениеот bor-don » 22 юли 2009 11:00

на мене по принцип ми харесва Мариан, ама мнението ми почти никога не съвпада с това на ръководството

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 22 юли 2009 11:01

bor-don написа:на мене по принцип ми харесва Мариан, ама мнението ми почти никога не съвпада с това на ръководството

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

adameca
Контакти:

Мнениеот adameca » 22 юли 2009 11:07

Speranza написа:Значи това е една тема , кяото отдавна исках да се захване ... Вижда се ,че Мариян има качества и не се церемони да ги показва най-вече в Европа !! Защо беше заточен един сезон при удавниците от Петрич не мога да разбера ?!?? .. Ползвайте го това момче, има хляб в него .. умее да вкарва!! За мен Мариян има място в Левски ! И дори .. бих казал ,че в сравнение с един Георги Христов и дори Енио , който в Марек цепеше всичко .. за съжаление при нас не е толкова добре ... , то Мариян е по добър !!

Според емн в момента най-добрия нападател в Левски е именно Еньо, но не му дадоха шанс.Дано да остане при нас сигорен съм че ще вкара много голове за Левски стига да не го разкарат. А това че го дадоха на Беласица според мен беше много добре, защото там изигра около 15 мача,ако не се лъжа така, че остава да видиме какво ще стане с него-ще стане ли футболист или не
НЕЗАКОННО ви СЪЗДАДОХА,НЕЗАКОННО ви ВКАРАХА в "А" ГРУПА, НЕЗАКОННО ви ОСТАВИХА В "А" ГРУПА- СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА цДна!!!

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Re: Истинския виновник

Мнениеот jindo » 22 юли 2009 11:10

Тази смяна реална ли е вече, на 100%, обявена от ръководството? Ако не, тогава това си е едно голямо чесане на езици и честно казано не води до нищо позитивно.

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 22 юли 2009 11:13

Даването му под наем беше полезно за него, защото играеше редовно. Относно качествата му, не ме кефи нещо :(

Върни се в “Архив”