Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

plamak
Контакти:

Re: От фен на Левски

Мнениеот plamak » 21 юли 2009 23:08

Истината е, че трудно можеш да накараш фен на Цска да пожелае успех на Левски и обратното също е вярно. Аз обаче не помня фенове на Левски да са подкрепяли Турски отбор, така както го направиха фенове на Цска.

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 21 юли 2009 23:09

edkodimitrov написа:казах ви преди няколко дни-миналата година беше БАТЕ-ТАЗИ ЩЕ Е БАКИ (баку)!вие сте обречени да отпадате от отбори с рима !и си сменяте треньора точно както миналата година-по никое време ! и ни правите мизерии с картотеки,лицензи и т.н !.....А ПЪК КЪМ ОНЯ С ОМРАЗАТА-МРАЗИ СИ ЦСКА И СИ ОБИЧАЙ БАТКОВ !ДА СИ ИЛЯДИ НА ГЕРЕНА !

Мразя си я. С какво удоволствие я мразя. Ако небеше насочена тази омраза щеше да ми разбие живота. Сега има към какво да я насочвам. А ти какво ще правиш ако случайно Левски играе в Групите на УЕФА а отбора на село Панчарево почива и тази година??

Ако искаш ще ти купя билет за някой мач? Може и да ти хареса.

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Re: ЕНЬО ЗАБИ ДВА ГОЛА ЗА ЛЕВСКИ

Мнениеот bor-don » 21 юли 2009 23:23

Аз пък си мисля, че Еньо е добър играч. Вкара на ЦСКА, вкара още 6 гола през сезона 2007/2008, вкарва и сега. Някой ще каже "случайни голове", ама е бил там и ги е вкарал. Освен това, така или иначе, Левски няма таран в момента и Еньо може да замести Гонзо.

dunedanetz
Контакти:

Мнениеот dunedanetz » 21 юли 2009 23:25

Айде нема нужда да го замества.... Много ми е странно как някои хора определят даден играч добър ли е или не от това дали е вкарал на цска или не.... Вкара на чорбата в мач без значение, когато първенството беше ясно. Аз не го щем... Да го шитнат на Монтана или Своге, те нема да го откажат.

Потребителски аватар
ppppp

Мнениеот ppppp » 21 юли 2009 23:37

panaiot4o написа:Абе, защо Велев не върне Аньо в отбора ? И без това нямаме нападатели, а и аржентинеца който ще доиде може и да не става..

може ли да дадеш такова мнение ?Искаш да кажеш че Енъо ще бъде по добрият вариянт от Аржентинеца ?Искаш да кажеш че ако влезем в ШЛ младока ще вкарва головете на Левски ами не опитният аржентинец ?Гаси PC-то и лягай
чорбари прости в София сте гости ,цялаа турция подкрепя вас !Смърт за Сектор Гей ,смърт за вас свине,ще ви сереме на путките!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 21 юли 2009 23:38

По принцип съм за Левски,но преди всичко съм Българин и желая успех и на Левски, Литекс, ЦСКА и Черно Море.

Потребителски аватар
PetarBG
Контакти:

Мнениеот PetarBG » 21 юли 2009 23:38

Успех на сините любимци а другите мало ме вълнуват.Прави са тия които казват че това е клубен футбол.Мисля всеки да окуражи любимия си отбор а за другите просто да си замълчи.Има време и за подигравки и за всичко след като приключи еврокампанията и видим кой до къде е стигнал.Значи та през 2006 момчетата от Сиони елиминират резняците от Баку и се натресват на Левски и от там почна нашата приказка която май ще има продължение през 2009.Опасно е гостуването във Баку .Те са домакински отбор навън хич ги няма. №9 и №10 -Муджири заслужават някакво внимание.

edkodimitrov
Контакти:

Мнениеот edkodimitrov » 21 юли 2009 23:40

ако искате да знаете съм ходил на мачове на левски в ект !левски-щутгарт 1-0 (гол на мишо вълчев след перфектна контраатака ! левски -уотфорд 1-3 след продължение !тогава нямаше такава омраза !и все пак пожелавам успех на левски в шл,защото печели цяла българия !но ако може по малко батков да прави "организации"
Последна промяна от edkodimitrov на 21 юли 2009 23:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 21 юли 2009 23:44

Има ли модератори?! Ебати откровенните простотии, които явно се толерират!!! Има 3-4 зрънца, които не разбирам по какви причини са галеници и не получават заслужената си награда за прекрасното поведение!!! Сещам се за доста примери, когато за далеч по-безобидни неща са изхвърляни хора...... Да, няма справедливост!!!

dunedanetz
Контакти:

Мнениеот dunedanetz » 21 юли 2009 23:45

Е, то и аз съм бил на мач на чорбата - с Атлетико. Имах няколко приятелчета цскарчета, които ме замъкнаха. Люпих си семчици цел мач. Ама честно казано, не ми беше много приятно :lol:

Върни се в “Архив”