Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dunedanetz
Контакти:

Re: От фен на Левски

Мнениеот dunedanetz » 21 юли 2009 22:50

Съгласен съм. Я пробвайте да накарате фен на Реал да вика за Барса в ШЛ, или фен на Звезда да е за Партизан в който и да е било турнир? Не става. Това е клубен футбол, както казаха по-горе. И тези прехвърчания на искри между феновете са напълно нормални, стига разбира се да не се стига до крайности.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 21 юли 2009 22:53

smash_the_reds написа:Благодаря за признанието! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ама моля ти се, продължавай да твориш! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от защо на 21 юли 2009 22:54, променено общо 1 път.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 21 юли 2009 22:54

Добре е когато всичко си идва по местата и може да ис мразим колкото си щем. Като виждам и Панчаревци не са забравили кои сме ние.

На всички носещи червени мераци за Евро успехи ще кажа само едно. Нека изграете първият мач с Сконто и после почнете да говорите но по предпазливо защотото след Сконто идват лошите и не знам с тази селекция направена от Сливнешки герой и Принцове на персия не смея да си помисля колко щастлив ще бъда след един месец.

Аз не мога да ви напсувам защотото не ви виждам. Толкова сте малки и нищожни. ШЛ. Аз съм бил на живо на Герена. Вие каде бяхте?

Потребителски аватар
Real_Fan
Контакти:

Мнениеот Real_Fan » 21 юли 2009 22:55

dunedanetz написа:Съгласен съм. Я пробвайте да накарате фен на Реал да вика за Барса в ШЛ, или фен на Звезда да е за Партизан в който и да е било турнир? Не става. Това е клубен футбол, както казаха по-горе. И тези прехвърчания на искри между феновете са напълно нормални, стига разбира се да не се стига до крайности.

Тук не съм съгласен !!! 2-3 играча от Реал ( не помня кои ) пожелаха успех на Барса преди финала !!! Реал-Барса , Звезда-Партизан си мерят постиженията и титлите а ние все си мерим резилите :!: :!: :!:

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 21 юли 2009 22:59

защо написа:
smash_the_reds написа:Благодаря за признанието! :lol:

Ама моля ти се, продължавай да твориш! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Чакай да ме раздразни някой. ;)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
bomberman64

Re: ЕНЬО ЗАБИ ДВА ГОЛА ЗА ЛЕВСКИ

Мнениеот bomberman64 » 21 юли 2009 23:00

ABE KOI E TOIA ENIO?NIAKAKAV URUNGEL OT DUPNITSA,VEDNAGA DA GO PRODAVAT NO NA KOGO?KOI GO JELAE TOIA?SLAVIA?GORNONANADOLNISHTE?LIVUNOVO?NIKOI NE GO JELAE ,SIRAKOV DA SI GO VZEME I DA GO VAJE NA SIDGIR V KASHTATA SI V DOLNI BOGOROV MOJE I BOSTANSKO PLASHILO DA GO PRAVI,NO FUTBIOLIST OT TOIA NE STAVA,TVA E.
Изображение

helll
Контакти:

Re: Чухте ли по Нова?

Мнениеот helll » 21 юли 2009 23:02

Батков –кучи сине не прави поредната си глупост ахмако,стига си се гаврил с феновете на отбора,малоумен ли си тъп ли си какъв си.ИСКАМЕ ТВОЯТА ОСТАВКА а не на кокъла!

edkodimitrov
Контакти:

Мнениеот edkodimitrov » 21 юли 2009 23:04

казах ви преди няколко дни-миналата година беше БАТЕ-ТАЗИ ЩЕ Е БАКИ (баку)!вие сте обречени да отпадате от отбори с рима !и си сменяте треньора точно както миналата година-по никое време ! и ни правите мизерии с картотеки,лицензи и т.н !.....А ПЪК КЪМ ОНЯ С ОМРАЗАТА-МРАЗИ СИ ЦСКА И СИ ОБИЧАЙ БАТКОВ !ДА СИ ИЛЯДИ НА ГЕРЕНА !

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 21 юли 2009 23:05

Еми и ние си ги мерим
26-31 за лошите, но стопяваме разликата. Още 15 години и сме пред тях.

Какво да си мерим. ТО ЦСКА е единственият пост комунистически отбор които не е играл поне финал на поне един турнир. ТО все едно Звезда има каков да мери с Партизан. Или Реал с 9 срещу Барса която допреди 3 години имаше една пишка) Я се раходете малко из Европа и като се върнете елате и си признайте какви глупости сте писали тук.

Ти как си представяш фен на Евертън да тръпне пред ТВ-то и да чака Ливърпул да обърне Милан за втора поредна година.
Фен на Порт Вейл да пие бира в ктъчмата на Стоук.
Фен на Лацио да стиска палци Тоти да вкара на Манчестър.
Шотландец да вика за Англия на СП
Левскар да се радва на успех на ЦСКА.

Аз не си го представям.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 21 юли 2009 23:07

edkodimitrov написа:казах ви преди няколко дни-миналата година беше БАТЕ-ТАЗИ ЩЕ Е БАКИ (баку)!вие сте обречени да отпадате от отбори с рима !и си сменяте треньора точно както миналата година-по никое време ! и ни правите мизерии с картотеки,лицензи и т.н !.....А ПЪК КЪМ ОНЯ С ОМРАЗАТА-МРАЗИ СИ ЦСКА И СИ ОБИЧАЙ БАТКОВ !ДА СИ ИЛЯДИ НА ГЕРЕНА !

Ей,много ли си отворен.Тази година може би Сконто или Дери ще вкарат в 100 минута и пак ще има мъка в червено :? .И не сме си сменили треньора още.поне ни направи шампиони за разлика от някои "специалисти".
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Върни се в “Архив”