Висша лига - сезон (2020/21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон (2020/21)
Откакто Артета смени схемата на 4231 нещата в Арсенал изведнъж потръгнаха. Защо му трябваше толкова време за да види, че играта с трима в защита не му се получава, а пък самотния пивот не е достатъчен да покрива контрите на противника, го отдавам на грешките на растежа. Испанецът обаче демонстрира, че е способен да се учи от грешките си 

- KOPScousers
- Контакти:
Udoji90 написа:Не само на Анфийлд, ами и на Етихад.
Да, върхът на този откачен сезон би бил титла на Тотнъм. Е това вече ще е ясен знак, че краят е близо.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Що да е откачен? Нищо му няма на сезонът. Просто силите са изравнени и е непредвидимо кой ще стане шампион.
Арсенал може и трябва да спечели и следващите си два мача. Артилеристите трябва да влязат в първата осмица колкото се може по-бързо, че е срамота да са в долната половина на таблицата.Тотнъм могат да доближат отново върха при един хикс между Ливърпул и Ютд. Сити са с два мача по-малко. Теоретично и те са в навалицата около първото място, ако вземат 6 точки от тях. Много важен мач с Челси утре. И Гуардиола, и Лампард все още нямат победа над отбор от челото. Евертън, Лестър и Вила могат да спънат всеки. Гранде битка за призовите места.
Арсенал може и трябва да спечели и следващите си два мача. Артилеристите трябва да влязат в първата осмица колкото се може по-бързо, че е срамота да са в долната половина на таблицата.Тотнъм могат да доближат отново върха при един хикс между Ливърпул и Ютд. Сити са с два мача по-малко. Теоретично и те са в навалицата около първото място, ако вземат 6 точки от тях. Много важен мач с Челси утре. И Гуардиола, и Лампард все още нямат победа над отбор от челото. Евертън, Лестър и Вила могат да спънат всеки. Гранде битка за призовите места.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Ситуацията в Арсенал показва, че тия разглезени милионерчета играят когато решат.
Същото се случва в Юнайтед. Оставете мениджъри, треньори, схеми и прочее.
Не са ли на кеф тия лайнарчета може да загубят от всеки.
Същото се случва в Юнайтед. Оставете мениджъри, треньори, схеми и прочее.
Не са ли на кеф тия лайнарчета може да загубят от всеки.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
ебати слабите слабите съдии у Англията

Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
miro_rz написа:Мане ако беше паднал щяха да му я свирят!
Защо да пада за да му свирят нарисувано нарушение? ВАР, МАР къде е?
... или за едни майка, за други мащеха.
Иначе аз съм много доволен от последните мачове на Арсенал. Много пъти споделях, че Артета беше много интелигентен футболист и го чака добра кариера като мениджър. Пожелавам му успех!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Аз съм в шок от видяното през първите 45 минути!
Такава игра не бях виждал не помня от кога!?
Има надежда, сега ще видим реално срещу Палас и Нюкясъл дали е било случайно!
Такава игра не бях виждал не помня от кога!?
Има надежда, сега ще видим реално срещу Палас и Нюкясъл дали е било случайно!
Red_Neck написа:[
Иначе аз съм много доволен от последните мачове на Арсенал. Много пъти споделях, че Артета беше много интелигентен футболист и го чака добра кариера като мениджър. Пожелавам му успех!
Е то ако не бяха последните мачове, щяха да се на място над зоната на изпадащите - 17
Иначе днес играят Челси и Манчестър Сити . Очаквам интересен мач. И двата отбора имат нужда от точки.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

Хубаво е, че Арсенал се въздигнаха, не им е мястото долу ниско. Сега имат шанс за още две победи преди тежките мачове.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Защо шубите трябва да бият
Нека се боричкат с Палас и Нюкасъл 
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen: