Висша лига - сезон (2018-19)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Висша лига - сезон (2018-19)

Мнениеот rhaegar » 17 май 2019 15:38

Pichichi написа:За мен това е правилното решение на Челси в момента! Губят едни пари ама без Азар и без трансфери
никакъв шанс за ШЛ а едно влизане там все пак гарантира повече приходи така че загубата няма да е
100 млн. Е. Това разбира се ако се класират и догодина за ШЛ!

Аз го повтарям това от 2 месеца. Файда от тия 100м, особено ако наказанието остане. Вярно, ще направим "мръсно" на един от най-важните ни играчи в последните години, но пък никой не е над интересите на клуба, нали? Реал да се оправят, да си купуват там неймар и те така.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 17 май 2019 16:12

На Азар сигурно ще му стане гадно но договорите се подписват за да се изпълняват и от 2-те страни!
Ще се понамръщи но като стане 01.09.2019 или когато там ще затварят джама в Англия (май по-рано щеше да е)
ще си играе на ниво.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 17 май 2019 16:20

Pichichi написа:На Азар сигурно ще му стане гадно но договорите се подписват за да се изпълняват и от 2-те страни!
Ще се понамръщи но като стане 01.09.2019 или когато там ще затварят джама в Англия (май по-рано щеше да е)
ще си играе на ниво.

Гениите в Англия го затварят на 5-и август, но това важи само за входящи трансфери - могат да си продават докога бачка джама в другите държави и ако някоя гнида като Тибо те бойкотира на 28 август и не желае да тренира нямаш шанс да вземеш заместник, щото хой джам :roll: :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 17 май 2019 16:30

JackPackage написа:Що в множествено число ве, Йоренте? То освен Пул, кой друг червен е имал претенции за титла - освен Боро да влезнат от ЧШ и да се борят за титлата 20/21 :lol: :mrgreen:

Четата на Шубич....опа, така де, гънърите :mrgreen:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 17 май 2019 16:34

MuFc1878 написа:
JackPackage написа:Що в множествено число ве, Йоренте? То освен Пул, кой друг червен е имал претенции за титла - освен Боро да влезнат от ЧШ и да се борят за титлата 20/21 :lol: :mrgreen:

Четата на Шубич....опа, така де, гънърите :mrgreen:

То те 2024 ще празнуват 20г от титлата им ве, подобно на Локо Пд, дето се събират да си правят чествания :lol: :mrgreen:
Те не са били никога претендент последните 10г, няма и да бъдат следващите както вървят нещата, освен ако Алекс Иуоби не се събуди Меси на следващия ден, а Джака - Иниеста :lol: :mrgreen:

:mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 17 май 2019 17:53

fkbl1 написа:
kingofpop написа:
MuFc1878 написа:Следващият сезон ми е много интересно Сити и Пуул какво темпо ще поддържат. Сега беше абсолютният пик и би трябвало да чоукнат. Шампионът може да е този път с 80-85 точки. Не бих отказал нова синя титла - Челси :lol:

Сити предполагам ще станат пак шампиони с 5-10 точки разлика поне, не виждам кой ще им е конкурент :? щ

Пул повече от 75 точки едвва ли да имат след такъв сезон...да не говорим, че ако загубят финала сега Салах и Мане може да напуснат лятото, едва ли им се обира калъфка след калъфка....което е така е добре да си го кажем :mrgreen:

Вярваш ли си? Бахти хейта, бахти чудото. Чак в подписа си го сложил. Сега като Миланистите 10 години оплюване на отбор от чужда дивизия само защото са ви били? Смешно е да твърдиш, че Ливърпул няма да вземат повече от 75 точки догодина. Или пък че Мане и Салах ще напускат...

не е хейт, а мое мнение, ще видим дали ще съм прав. Нали не мислиш, че пак ще изкарате сезон без контузии на триото и ще успеете да вземе толкова мачове завързани като сега. И що да не напуснат Мане и Салах. Да не мислиш, че им се иска да са вечно втори ? Ако загубите финала ще видиш, Мане клетника още няма и едно трофейче в кариерата си :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 17 май 2019 18:12

Ти па, чак 75, след такъв сезон! Аз викам догодина, 2/3 кръга преди края, ако имаме 40т. да вдигнем едноседмичен банкет в чест на Майкъл Джексън.
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 17 май 2019 19:13

Pichichi написа:За мен това е правилното решение на Челси в момента! Губят едни пари ама без Азар и без трансфери
никакъв шанс за ШЛ а едно влизане там все пак гарантира повече приходи така че загубата няма да е
100 млн. Е. Това разбира се ако се класират и догодина за ШЛ!

Помниш ли преди няколко години как игра Азар като беше решил да бойкотира? Единия сезон беше играч на сезона с представяне като през тази година, а на следващата вкара първия си гол в 34 или 35 кръг. :lol:
Тва не ти е Роналдо да играе за лични постижения въпреки всичко и независимо в какви отношения е с останалите. Азар просто се изключва и край.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 17 май 2019 19:27

Изобщо не е правилно да се спира играч, който иска да напусне клуба и го казва това още от миналото лято. Тогава не се знае каква точно беше причината да остане, но ако сега го спрете за същото файда от него няма да имате, освен ако не реши да ви съди по някакви причини. Като цяло той има право да подписва предварителни договори като му остават 6 месеца от договора т.е. може още януари да си бие шута и пак да останете с пръст в уста.

Няма никаква файда да го спирате сега и януари месец да напусне като изобщо с нищо няма да помогне от септември до януари. Просто така ще си очерните името и много играчи ще се замислят дали да подписват с вас в следващите години, а и ще започнат да включват някакви ей такива клаузи, където няма да може да мрънкате после ако искат да напускат. Ще си създадете лошо име само, за да задържите играч за 1 сезон, а с него или без него сезона ви изобщо няма да е кой знае колко успешен.

По добре сега да се свиква с тази мисъл без него от колкото да се залъгвате още един сезон, че нещата са добре в отбора.

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 17 май 2019 19:44

Азар не знам защо го изкарвате толкова голям като не е :?: :roll: Просто един добър дрибльоp и това е.Челси ще му вземат едни 150 милки това лято и ще докарат поне двама на неговото ниво.

Върни се в “Архив”