Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот dunavfc » 13 апр 2013 19:27

Ех,колко е хубаво и приятно,когато десни хора водят полемики без намесата на червените другари 8-) В крайна сметка всички се борим за една кауза и докато се делим и обвиняваме кой бил милиционер,кой бил комунист и т.н. ония от "Позитано" 20,вече са си направили коалицийките и чакат само възможност.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 14 апр 2013 12:10

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MvVEoCDuBII[/youtube]
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 15 апр 2013 13:57

Изображение
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 апр 2013 15:47

NOMER14 написа:до parvanoff:
Не сме имали , защото България беше най-верният сателит.Неслучайно сме имали 2 водачи на Коминтерна.
Европейският парламент е бъкан с лелки.Ти колко от нашите в Европарламента им знаеш биографията.Аз се сещам за Надето и Калфин(поне са били министри).Иначе се сещам и за тв говорителка , за близнак , за човек с рядка фамилия , за генералска дъщеря...Сега дори не знам Кукувицата там ли е :lol:

Забравил съм архонта. :roll:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 15 апр 2013 20:08

parvanoff написа:1. Ако намериш някъде да съм употребил думата "гадните" или нещо от този сорт ще ти се извиня моментално! ;) И като цяло не виждам какво имаш предвид в цялата си първа точка. Първо казваш, че кръвопролитията били манипулирани-това означава ли, че не са кръвопролития? Хубаво е да си подредиш мислите. Протестите тогава доведоха до някои неща, когато обаче падна това правителство. Щом не знаеш кои са били те, очевадно не си запознат с тези протести и не знам как може да ги коментираш, когато не си запознат? :shock: Виждам, че и с много други неща не си запознат. Като например, че в момента тече проверка, която ще установи дали може да се отнеме лицензът на ЧЕЗ. Може би тази проверка щеше да протече по-бързо, ако ГЕРБ бяха останали на власт, но нали протестиращите "уж" искали нещата да се оправят, а се оказа, че искали съвсем други неща, а то е да свалят правителството, за да няма кой да реши тези проблеми още няколко месеца поне, ако въобще някой от следващите правителства посмее да ги реши. Сега се чува ясно от почти всички институции свързани с това, че ще се вдигат цените на тока, а не съм видял по улиците някакви огромни всенародни протести-или се лъжа? Това като на умен човек какво ти говори? И с друго не си запознат-дали е изманипулирана пресконференцията или не, ти няма как да знаеш-това първо. Второ протестиращите потвърдиха, че листът с исканията е одобрен от всички, които са били в комитета на протестиращите, но сигурно и това не си чул или се правиш, че не си чул. Тогава какво е изманипулираното? Той си даде отговор точно на въпросите на протестиращите и това е факт. Нещо, което май ти е непознато и по-надолу ще ти кажа защо.
2. Този въпрос май ти се опитваш да го искараш прост, а той наистина не е. Първо-аз говоря с факти и защо, ако правителството на ГЕРБ бе останало можеше да натрупа девиденти-това са съобразяване с искания на протестиращите, евентуално отнемане на лиценза на ЧЕЗ, довършване на още отсечки от магистрали, поставяне началото на Набуко, вдигането на пенсиите е предвидено за май, доколкото се сещам, а ако пък бяха и популисти-щяха да намалят цената на тока, да вдигнат заплати, да намаляват данъци и т.н., но слава Богу не са. И долу ти казаха-разграничавай нещата. Първо ГЕРБ казаха, че няма да бягат от отговорност и ще изкарат мандатът си до края, но тук имаме инзвънредни обстоятелства, които не си заслужават цената да се изкарва на инат още няколко месеца, за сметка на ескалиране на напрежението! И се кандидатират отново да управляват, защото по време на цялата предизборна кампания ще могат да обяснят грешките си, да се поучат от тях, да управляват без да ги повтарят, да дадат новите си решения по текущите проблеми и всеки от избирателите отново да прецени на кого да даде подкрепата си, което е напълно нормално. Ако на изборите те отново са първа политическа сила, както е според абсолютно всички социологически изследвания, ти как може да твърдиш, че народът не ги одобрява? Нима не ти е ясно нещо толкова просто?
3. Пак ще ти повторя, защото е ясно, че не се интересуваш от политика-според абсолютно всички статистици ГЕРБ за момента са първа политическа сила-дали с един, дали с половин или 10 процента-факт е, че според всички проучвания, сериозни и несериозни, според всички анкети ГЕРБ са първи, но понеже тези факти не ти изнасят ти се опитваш да пробуташ някакви твои си виждания... Дали мен пък ме топли доверието към ГЕРБ е съвсем друг въпрос-нито съм член на тази партия, нито съм част от техни структури, където и да е било, така че лично аз не съм засегнат от това. Но понеже попита ще ти отговоря-не ме топли, че все още комунягите и дпс събират толкова много гласове-лично бих предпочел всички останали-Костов, СДС, та дори и Атака, и РЗС-с две думи почти всички! ;) И си имам мнение и го защитавам, като ти отговарям на абсолютно всички въпроси, както си забелязал дори и на неудобните за мен! За разлика от теб! Така и не ми отговори какво е положителното на твоите критики, които за мен да уточня не са критики, защото са някакви твои свободни съчинения без никакви факти и доказателства-поне за повечето неща!
П.П. Това за изгорелите хора не желая да го коментирам, защото не е редно да се обсъждат мъртви хора-направих грешката да си кажа мнението на няколко места, но не смятам, че е редно да говоря против хора, които не са между живите-предлагам ти същото и на теб! За манипулации-та аз го казах бре човек. Да ти го повторя, че не разбираш ли? Как може да говориш за ограничаване на свободата на словото и за диктатури, а в същото време да плюеш като селяндур именно по тези, които уж ограничавали тази свобода? Та това е абсурд-не се ли усещаш? И тези манипулации не са една и две. Ти сам се отрече няколко пъти-имало кръвопролития, нямало чак толкова. Зададоха ти въпрос, даже няколко пъти-ти след колко кръвопролития щеше да се откажеш от властта, но не отговори, защото не ти е удобно! Ами така не е честно-не смяташ ли? Да отговаряш избирателно, на каквото ти е изгодно, а да питаш защо не съм ти отговорил по темата за самозапалилите се? А аз ти обясних все пак защо не съм ти отговорил. Ще ти кажа защо си манипулиран и по-нагоре го написах-защото говориш абсурдни неща и дори не отговаряш как е възможно това?!? Говориш без доказателства, а ми казваш, че не си манипулиран или не опитваш да манипулираш. Къде са ти доказателствата и фактите за какво е подал оставка Борисов? Къде? Те ли го казаха или бс/к/п? Казваме ти, че според всички налични факти ГЕРБ са първа политическа сила, а ти все още питаш защо ли са толкова нагли, че като ги подкрепя по-голямата част от народа те се кандидатират отново! А я си покажи едно старо мнение, където си написал същото за Костов, за бс/к/п, Кунева? Нима тях народът ги иска или ти искаш само ГЕРБ да критикуваш? И защо ли? Справедливо и нормално ли е според теб, ако си безпристрастен? Май това е ефектът на тълпата, а? ;) Понеже всички плюват по ГЕРБ, та и ти така, защото е модерно... Виждаш, че не е необходимо да те познавам, а просто да чета какво си писал! И с теб не водим дискусия за пръв път, така че лека-полека вече си създавам някаква картина за теб и е нормално. И още нещо странно-след като си съгласен с цитата от мнението ми защо още се чудиш, че ГЕРБ искат да довършат нещо, което са започнали и е ясно, че не може да се промени толкова бързо? Виж колко много въпроси възникват като прочете човек нещата, които си написал. Виждам, че си писал, че кръвопролитията били предизвикани от лумпени-та нали и ГЕРБ това казаха. А нима не трябва да се съобразят с обстановката или ти без доказателства отново ще обвиниш ГЕРБ, че са платили на тези лумпени? ;) А кръвопролитието си е кръвопролитие-независимо дали е от лумпени, дали е от обикновени граждани или дори и от подръжници на някои партии-или не си на това мнение? И ако няма значение какви са причините за кръвта, тогава какво се преекспонира? :shock: А после за теб е някаква луда излагация, че човек, който е подозиран и подведен под съдебна отговорност му се слагат белезници и се кара да падне на колене... А не виждам да се възмущаваш, че той не изпълнява заповедите на полицията... Стига двойни аршини-именно това, колега ме навежда на мисълта, че или си заразен от ефекта на тълпата, или пък си член на някоя партия, която има интерес да се намали подкрепата към ГЕРБ-за второто не съм видял някакви предпоставки и по моята логика остава първото. Има и трето, но се надявам да не е така-да си глупав и да се замисляш над нещата, но да не виждаш ясни неща. Както аз ги нарекох няколко пъти-абсурдни неща... А дали аз повтарям някакви думи на ГЕРБ-може би ще прозвучи малко надуто, за което се извинявам, но може да прочетеш мненията ми и да видиш, че съм казал много неща, които ГЕРБ са казали след мен-и не е сложно, просто трябва да помислиш над наличните факти и събития... Ако искаш отговаряй на другите въпроси, това си е твой избор. Но наистина е важно поне да кажеш какво градивно виждаш в това да се плюе само по ГЕРБ-може би всички останали са чисти като сълзица? И още един двоен аршин-питаш какво са постигнали протестите 2009-та-аз мога да ти кажа няколко конкретни градивни неща-промяна на изборният закон, прозрачност при разпределение на средствата от ЕС и по-голяма усвояемост-ето две в бързината. А какво постигнаха тези протести?!?! Нещо, което е конкретно и градивно? Казвам всичко това без лоши чувства-аз лично искам държавата ни да се оправи и това е най-важното за мен и по мои убеждения това може да се получи като се държат, колкото се може по-далеч от властта партии като бс/к/п и дпс-по ред причини, които неведнъж съм споменавал, а в момента реалната ситуация е такава-единствено ГЕРБ имат шанс да предодвратят това да се случи. При други обстоятелства може би щеше да има една чисто градивна дискусия ГЕРБ или останалите десни партии, но с техните рейтинги просто си мисля, че тя е излишна към момента-както казах отново мое мнение... По същата причина мненията са ми километрични, а не един ред, защото смятам тази дискусия за важна и смятам, че е полезно да се води безпристрастно и с факти. Дори да сгреша, не ми е проблем да призная грешката си-реално не търся имидж тук, реално не гоня някакви интереси и като цяло аз съм маловажен-важно е държавата да върви напред и всичко, което казвам е нещо, което смятам, че е именно в тази насока...
П.П.2 Изтрил съм някои усмивки в мнението ти, за което се извинявам, тъй като ми пише, че не мога да пусна мнението, заради прекалено много усмивки

Ох много са ти дълги мненията, а нямам достатъчно свободно време, за да ги анализирам добре и следователно да ти отговоря на всичко! :mrgreen: Отговарям ти веднага, че не съм свързан по абсолютно никакъв начин с нито една политическа организация! ;) Наистина се надявам и ти да не си свързан със структурите на ГЕРБ или пък по някакъв начин да гониш кариеризъм, което да влияе на мнението ти..

По 1-ва точка:
Моя грешка! Точните ти думи бяха "наглите комуняги".. А бях останал с впечатление, че не употребяваш подобни изрази! Ако може само да ми обясниш значението на думата "комунист" и по какъв точно начин се свързва с убежденията на сегашната организация на БСП! Не е нормално хората, които подписаха договора за влизането ни в ЕС и въведоха прословутия плосък данък, да бъдат наричани "комунисти".. Не мислиш ли!? Ето точно тази постоянна пропаганда, която се изливаше от управляващите през тези 3.5 години е една от основните причини, поради които не харесвам ГЕРБ! Постоянно се втълпяваше и продължава да се прави, как нищо хубаво не се е случило по времето на "Тройната коалиция", как за всичко е виновен Станишев и колко пагубно би било, ако БСП отново участва в управлението на страната..
Напълно съм наясно с проверките по ЕРП-та и ще видим какво ще стане! Първоначално излезе информация в медиите, че се отнема лиценза на ЧЕЗ, а това орпеделено е различно от "тече проверка", нали?
Относно "вдигането на тока" - еми чува се, но дали е верен този слух, след като служежбния премиер отрече тази информация.. Вече и аз не знам какво да вярвам!
Това, че въпросите от пресконференцията са били одобрени съвсем не значи нищо! Всички протестиращи водачи и лидери обявиха, че Пеловска не е била оторизирана като техен представител на тази пресконференция! Следователно е било подставено лице..
По 2-ра точка:
Пак повтарям, че този опит за ескалиране на напрежението беше провокиран от няколко хулигани в предните редици, но уви... не им мина номера! Следващите протести си протичаха съвсем нормално и в реда на нещата! И не мога да разбера едно - протести има навсякъде по света, често се стига до напрежение, но никога не съм виждал правителство да си подава оставката толкова бързо и това го потвърдиха много западни експерти и политици, които бяха меко казано изненадани от решението на управляващите.
По 3-та точка:
Нека все пак изчакаме крайните резултати от изборите и тогава да коментираме коя е първа политическа сила! Лично аз не вярвам много на анкети и соц. проучвания, а и неведнъж сме ставали свидетели на различни от прогнозираните резултати!

П.П. Айде моля ти се, много добре знаеш какво имам предвид под ограничаване на свободата на словото! Контролът над големите медии е един вид ограничаване на тази свобода! Тези медии не изразяват собственото си мнение, вместо това предоставят информацията до хората изкривена под призмата на ГЕРБ. Може би, това съм имал предвид, когато съм говорил за ограничаване на словото..
Искам да уточня един път завинаги какво имам предвид относно кръвопролитията! Едните по време на протестите бяха изкуствено създадени! Много медии се опитаха да изкарат повечето хора лумпени и негрмотни, но сред тях има много интелигентни и нормални, които се опитваха да изразят мнението и позицията си по един цивилизован начин! Ето защо смятам в случая, че ескалирането на напрежението беше силно преувеличено! Относно другите кръвоприлития, защото за мен палежите също са проливане на българска кръв, та за мен те бяха едни от най-тежките от много време насам, а те колега продължиха и след оставката на г-н премиера..
Няма как да плюя по ГЕРБ, защото така е модерно по простата причина, че не съм доволен от тяхното управление много преди тези протести! Бях скептично настроен още с идването им на власт, а тези мои съмнения се оправдаха и след това! Цялостната им политика, която бе съобразена изцяло с това да се харесаме на Брюксел, загроби българската икономика! Защото само еврофондовете не са достатъчни за стимулирането й при положение, че нямаме потребление и това се твърди от почти всички икономисти! Толкова ли е лошо най-бедната държава в ЕС да си позволи заем за стимулиране на потреблението? Къде са големите инвеститори, които щяхме да привлечем благодарение на магистралите и ниския дефицит? И как ще дойдат, когато нямаме пазарна икономика? Тази водена от ГЕРБ политика доведе близо 250к фирми от малкия и среден бизнес до фалит. И вместо да се хвалят със статистики за нисък дефицит, нека извадят такава за движението на БВП или там няма много за хвалене..
Искам да уточня и какво ме отвръщава в ареста на Цонев! Като изключим, че това беше първата от многото пр акцийки, с която ГЕРБ встъпи във властта, възмутиха ме думите на Р.Василев, с които той заклейми Цонев като престъпник без абсолютно никакви доказателства! Обвинението на невинен министър бе обявено от ГЕРБ като първото такова в нашата история... :lol: А това с незаконното подслушване от страна на МВР, а след това изтритите файлове, просто преля чашата и ако това беше станало в нормална европейска страна щяха да хвърчат оставки! Вместо това Цветанов води в две предизборни листи на ГЕРБ... :lol:
Последна промяна от RedeviL на 15 апр 2013 20:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 апр 2013 20:13

Пичове,какво правите вие бе :shock: :shock: :shock: :shock: Няма нищо лошо да изразявате вашите виждания детайлно,но все пак не е нужно да защитавате някаква дисертация :) :) :)

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 15 апр 2013 20:24

dunavfc написа:Пичове,какво правите вие бе :shock: :shock: :shock: :shock: Няма нищо лошо да изразявате вашите виждания детайлно,но все пак не е нужно да защитавате някаква дисертация :) :) :)

Напротив колега-точно така се води дискусия-културно и с някакви доводи, за да може да стане ясно точно за какво иде реч. Или това не е важно за теб? По-добре ли е да излезе някой и да каже-тоя тиквун никога не го искам в политиката или тия съсипаха държавата, или Костов съсипа държавата, или тройната коалиция е най-корумпираната? Без доказателства-просто хай така, да се плюе? Сега ще отговоря на колегата, защото го смятам за важно! ;) Това е моя позиция естествено! ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 апр 2013 22:39

Не бе пич,аз съм тотално съгласен с теб,човек трябва да устоява своите принципи и възгледи на цената на всичко,дори това да му коства и безумно много загубени часове в спорене със стената.Моят съвет беше просто да се ограничавате откъм дължина на вашите мнения,защото и всичко,което си написал да е напълно вярно,повечето хора,след 10-тия ред ще се откажат да продължат да четат напред ;)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 15 апр 2013 22:47

RedeviL,това за точка 2 не ти ли омръзна да го повтаряш?Поне си кажи след колко кръв трябваше да си иде ББ и ти би го поздравил за това (10,20,10000 ранени българи)!Така ще разберем колко кръвожаден според теб трябва да е следващият български премиер, кажи кой виждаш достоен за такава роля и би гласувал за него.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 15 апр 2013 22:53

Променям мнението си - няма да гласувам за никой , най-малкото нямам АБСОЛЮТНО НИКАКВА гаранция , че бюлетината ми ще се преброи правилно :!:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Върни се в “Архив”