blue_till_i_die написа:Keyser Soze написа:Някой видя ли как Ван Перси отигра паса на Рууни за втория гол? Торес сигурно щеше да си я спре, да тръгне да заобикаля защитника, после вратаря и накрая да се спъне... или в по-добрия случай - да я върне назад.
Отигра го както Торес отигра паса на Лампард срещу Рубин, имам предвид, че и двамата стреляха и двамата вкараха гол. И още веднъж ще го кажа, ние и най-добрият нападател да имаме, ако халфовете не се научат да не изолират нападателя и да го търсят по-често, файда няма да има. Уж имаме такива креативни футболисти, а нападателите ни не са толкова резултатни, както РВП да речем, щом него даваш за пример. Виж ги Юнайтед, може да нямат такива футболисти в халфовата линия като нас, ама постоянно търсят нападателя, не го изолират, създават му положения. Срещу Пул би ли ми казал, веднъж подадоха ли топката на Торес? Не искам да споря, ти си имаш мнение, аз си имам мнение, просто те питам.
Торес се е самоизолирал от 2 години и половина насам. Достатъчно случаи е имало, в които е провалял голови възможности заради неспособността си да знае какво да направи в конкретна ситуация. Да се твърди, че халфовете не подават на Торес е толкова смешно, колкото и твърдението на разни български "специалисти", че навремето Рууни и Роналдо не подавали на Бербатов, защото му завиждали.
Специално за паса на Лампард срещу Рубин - при такова излизане на вратаря щеше да е чудно, ако го беше изиграл по друг начин. Но всички помним какво направи в Букурещ, което беше брутално комично. Искам да кажа, че Торес се превърна в гробница за мениджъри, заради факта, че просто не може да вкарва голове във важни моменти.