ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Evil23

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Evil23 » 24 дек 2015 11:40

Кировец написа:Сега като казва синдика 19 млн задължения каква А областна какви 5 лева? Стига глупости.

E, нали и аз това казвам! Божков, ако иска да помага е добре дошъл! Ако иска да пречи, тогава ЦСКА може да мине и без него. ;)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 24 дек 2015 11:46

Evil23 написа:Божков няма интерес към ПФК ЦСКА АД, това е проверено. Неговият интерес е да почне на чисто в А областна и евентуално новият отбор да се слее със Семтември, за да се спести една година. Но при новите информации за дълговете на ЦСКА- не знам този негов план дали въобще ще се осъществи.
Изглежда, че план оздравяване е в ръцете на Ганчев, както и преструктурирането на Литекс в А или Б ПФГ.
А, и след вчерашното решение на Изпълкома- няма да се учудя, ако Литекс остане в А група. ;)

р.s. След като дълговете на ЦСКА не са толкова големи, колкото си мислехме, тогава нека Ганчев да пробва първо да оздрави ПФК ЦСКА АД. :)

Стига глупости... А окръжна искал Божков ХАХА... да имаше такъв вариант, ама беше лятото... пред ЦСКА София вече такъв вариант не съществува към момента!

Ето и цялото прес съобщение без редакторска намеса:

Уважаеми привърженици и медии,

Във връзка с повишения обществен интерес към бъдещето на ЦСКА, ви информираме за следното:

През последните 6 месеца катастрофалното състояние на най-титлуования български футболен клуб ескалира до абсолютен хаос, предизвикан от липсата на реални действия за спасяването му. Очакванията на милионите привърженици за възстановяване на любимия им отбор срещат единствено пожелателни и евентуални обещания. Стратегията за възраждане на ЦСКА до момента се изчерпва с хипотетични предложения и законово невъзможни комбинации.
Г-н Васил Божков нееднократно е показвал и, най-важното, доказвал отношението си към ЦСКА и неговите привърженици. По време на неговото управление ЦСКА побеждаваше действащи европейски шампиони и беше най-стабилният във финансово отношение футболен клуб в България.
След като през изминалата половин година не бяха извършени никакви действия за спасяване на „Професионален футболен клуб ЦСКА” АД , което бе и основният ангажимент, поет от сегашните ръководители, г-н Божков официално заявява желанието си да го оздрави. На първо време това изисква пълен и внимателен анализ на финасовото състояние и реалните задължения на дружеството. След изясняване на действителните параметри на ситуацията ще бъдат ясни и възможните решения за излизане от нея, ако такива все още съществуват. Въз основа на тях ще бъде разработен конкретен бизнес план и осигурено финансиране за устойчиво развитие през следващите пет години, с което ЦСКА да се върне на заслуженото си място, а именно в елита на българския и европейския футбол.

Хипотези и измислици не ми се слушат !

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 24 дек 2015 11:51

Teo написа:

Във връзка с повишения обществен интерес към бъдещето на ЦСКА, ви информираме за следното:

През последните 6 месеца катастрофалното състояние на най-титлуования български футболен клуб ескалира до абсолютен хаос, предизвикан от липсата на реални действия за спасяването му. Очакванията на милионите привърженици за възстановяване на любимия им отбор срещат единствено пожелателни и евентуални обещания. Стратегията за възраждане на ЦСКА до момента се изчерпва с хипотетични предложения и законово невъзможни комбинации.
Г-н Васил Божков нееднократно е показвал и, най-важното, доказвал отношението си към ЦСКА и неговите привърженици. По време на неговото управление ЦСКА побеждаваше действащи европейски шампиони и беше най-стабилният във финансово отношение футболен клуб в България.
След като през изминалата половин година не бяха извършени никакви действия за спасяване на „Професионален футболен клуб ЦСКА” АД , което бе и основният ангажимент, поет от сегашните ръководители, г-н Божков официално заявява желанието си да го оздрави. На първо време това изисква пълен и внимателен анализ на финасовото състояние и реалните задължения на дружеството. След изясняване на действителните параметри на ситуацията ще бъдат ясни и възможните решения за излизане от нея, ако такива все още съществуват. Въз основа на тях ще бъде разработен конкретен бизнес план и осигурено финансиране за устойчиво развитие през следващите пет години, с което ЦСКА да се върне на заслуженото си място, а именно в елита на българския и европейския футбол.

Интересно ми е - от Божков ли си, или от ЦСКА? Не ти ли прави впечатление увъртането в този текст? ;)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 24 дек 2015 11:54

Evil23 написа:
Teo написа:

След като през изминалата половин година не бяха извършени никакви действия за спасяване на „Професионален футболен клуб ЦСКА” АД , което бе и основният ангажимент, поет от сегашните ръководители, г-н Божков официално заявява желанието си да го оздрави. На първо време това изисква пълен и внимателен анализ на финасовото състояние и реалните задължения на дружеството. [size=150]След изясняване на действителните параметри на ситуацията ще бъдат ясни и възможните решения за излизане от нея, ако такива все още съществуват. [/size] Въз основа на тях ще бъде разработен конкретен бизнес план и осигурено финансиране за устойчиво развитие през следващите пет години, с което ЦСКА да се върне на заслуженото си място, а именно в елита на българския и европейския футбол.

Интересно ми е - от Божков ли си, или от ЦСКА? Не ти ли прави впечатление увъртането в този текст? ;)

И къде видя увъртане в думите? Нормално е да се чака решение на синдика и след това да се предприемат конкретни действия.
@ Искам силен ЦСКА... това включва както Божков, така и Ганчев.

ПП Забрави за вариант А окръжна и отново В група :idea: Такова нещо не съществува!

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 дек 2015 11:58

delqnski47 написа:
W84me написа:Синдика хубаво "отхвърлил" сума ти задължения, ама това дали ще мине пред съда? Според мен - не, женицата много лесно пресметна нещата...

Пали свещички да не мине. 8-)

В джамията запалете, имате опит...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 24 дек 2015 12:00

Teo написа:И къде видя увъртане в думите? Нормално е да се чака решение на синдика и след това да се предприемат конкретни действия.

ПП Забрави за вариант А окръжна и отново В група :idea: Такова нещо не съществува!

Това се отнася и за Ганчев. Но привържениците на Божков отписахте Ганчев твърде рано. В крайна сметка, мен не ме интересува кой ще оздрави ЦСКА, въпросът е клубът да бъде оздравен. И Божков да не пречи на Ганчев, защото в момента последният е поел ЦСКА, а първият все още не е никакъв в клуба. ;)

р.s. Увъртането в текста на Божков си го има, но ситуацията се промени, и наистина вече има шанс дружеството да бъде оздравено. ;)

Beladona

Мнениеот Beladona » 24 дек 2015 12:24

Evil23 написа:
Beladona написа:Ганчев го издуха вече ! Литекс ще е в Б група, защото тази комисия ще реши , че трябва да се спазва Устава и това един елегантен начин Ганчев да го издуха и с Литекс , както вече го издуха с ЦСКА ...
Ганчев днес им носи некви молби в изпълкома , те не са юристи , нормално е да свимат такава комисия от юристи , които ще кажат , че Литекс е изгонен според Правилника и айдеее ! Вън кибиците от Микре ! :)

ДК и АК не са ли съставени от юристи? Даже решенията на АК са без право на обжалване. Тогава защо Изпълкомът не се съобрази с тези комисии, ако искаха да извадят Литекс от А група?
Струва ми се, че от яд вече не можеш да мислиш рационално, колежке. ;)

Хахахаха ! Кво да ме е яд ! Че Джуджето го въртят на шиш на бавен огън ли ? Хахахах ! Не се смея на чуждото нещастие , а на теб и твоя мисловен процес ! Много си смешен , честно !

Beladona

Мнениеот Beladona » 24 дек 2015 12:25

Evil23 написа:
Teo написа:И къде видя увъртане в думите? Нормално е да се чака решение на синдика и след това да се предприемат конкретни действия.

Това се отнася и за Ганчев. Но привържениците на Божков отписахте Ганчев твърде рано. В крайна сметка, мен не ме интересува кой ще оздрави ЦСКА, въпросът е клубът да бъде оздравен. И Божков да не пречи на Ганчев, защото в момента последният е поел ЦСКА, а първият все още не е никакъв в клуба. ;)

р.s. Увъртането в текста на Божков си го има, но ситуацията се промени, и наистина вече има шанс дружеството да бъде оздравено. ;)

Къв Ганчев бе ?! Той е никой в ЦСКА ....

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 дек 2015 12:38

Evil23 написа:
Кировец написа:Сега като казва синдика 19 млн задължения каква А областна какви 5 лева? Стига глупости.

E, нали и аз това казвам! Божков, ако иска да помага е добре дошъл! Ако иска да пречи, тогава ЦСКА може да мине и без него. ;)

Колега, от как си се регистрирал само някакви общи приказки пишеш, та дори си противоречиш на места.
19 млн за тия двама господа са нищо пари! ЦСКА има 31 титли, те самите казват, че това е най-великия бг клуб!
Време е да го докажат!
Дора свърши перфектна работа!

Ганчев е на косъм да загуби сигурния Литекс в А група, ако иска да развива голям клуб сега е времето.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 24 дек 2015 12:39

Evil23 написа:

Привърженици на Божков или Ганчев ХАХА :lol:
@ Аз съм привърженик на ЦСКА София... и междудругото ти действаш като недоброжелателите които опитват да делят червената общност на Ганчевци и Божковци... не го прави това! ЦСКА е над всички, собствениците минават и си заминават... :idea:

Върни се в “Архив”