Кировец написа:Сега като казва синдика 19 млн задължения каква А областна какви 5 лева? Стига глупости.
E, нали и аз това казвам! Божков, ако иска да помага е добре дошъл! Ако иска да пречи, тогава ЦСКА може да мине и без него.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кировец написа:Сега като казва синдика 19 млн задължения каква А областна какви 5 лева? Стига глупости.
Evil23 написа:Божков няма интерес към ПФК ЦСКА АД, това е проверено. Неговият интерес е да почне на чисто в А областна и евентуално новият отбор да се слее със Семтември, за да се спести една година. Но при новите информации за дълговете на ЦСКА- не знам този негов план дали въобще ще се осъществи.
Изглежда, че план оздравяване е в ръцете на Ганчев, както и преструктурирането на Литекс в А или Б ПФГ.
А, и след вчерашното решение на Изпълкома- няма да се учудя, ако Литекс остане в А група.
р.s. След като дълговете на ЦСКА не са толкова големи, колкото си мислехме, тогава нека Ганчев да пробва първо да оздрави ПФК ЦСКА АД.
Ето и цялото прес съобщение без редакторска намеса:
Уважаеми привърженици и медии,
Във връзка с повишения обществен интерес към бъдещето на ЦСКА, ви информираме за следното:
През последните 6 месеца катастрофалното състояние на най-титлуования български футболен клуб ескалира до абсолютен хаос, предизвикан от липсата на реални действия за спасяването му. Очакванията на милионите привърженици за възстановяване на любимия им отбор срещат единствено пожелателни и евентуални обещания. Стратегията за възраждане на ЦСКА до момента се изчерпва с хипотетични предложения и законово невъзможни комбинации.
Г-н Васил Божков нееднократно е показвал и, най-важното, доказвал отношението си към ЦСКА и неговите привърженици. По време на неговото управление ЦСКА побеждаваше действащи европейски шампиони и беше най-стабилният във финансово отношение футболен клуб в България.
След като през изминалата половин година не бяха извършени никакви действия за спасяване на „Професионален футболен клуб ЦСКА” АД , което бе и основният ангажимент, поет от сегашните ръководители, г-н Божков официално заявява желанието си да го оздрави. На първо време това изисква пълен и внимателен анализ на финасовото състояние и реалните задължения на дружеството. След изясняване на действителните параметри на ситуацията ще бъдат ясни и възможните решения за излизане от нея, ако такива все още съществуват. Въз основа на тях ще бъде разработен конкретен бизнес план и осигурено финансиране за устойчиво развитие през следващите пет години, с което ЦСКА да се върне на заслуженото си място, а именно в елита на българския и европейския футбол.
Teo написа:Ето и цялото прес съобщение без редакторска намеса:
Във връзка с повишения обществен интерес към бъдещето на ЦСКА, ви информираме за следното:
През последните 6 месеца катастрофалното състояние на най-титлуования български футболен клуб ескалира до абсолютен хаос, предизвикан от липсата на реални действия за спасяването му. Очакванията на милионите привърженици за възстановяване на любимия им отбор срещат единствено пожелателни и евентуални обещания. Стратегията за възраждане на ЦСКА до момента се изчерпва с хипотетични предложения и законово невъзможни комбинации.
Г-н Васил Божков нееднократно е показвал и, най-важното, доказвал отношението си към ЦСКА и неговите привърженици. По време на неговото управление ЦСКА побеждаваше действащи европейски шампиони и беше най-стабилният във финансово отношение футболен клуб в България.
След като през изминалата половин година не бяха извършени никакви действия за спасяване на „Професионален футболен клуб ЦСКА” АД , което бе и основният ангажимент, поет от сегашните ръководители, г-н Божков официално заявява желанието си да го оздрави. На първо време това изисква пълен и внимателен анализ на финасовото състояние и реалните задължения на дружеството. След изясняване на действителните параметри на ситуацията ще бъдат ясни и възможните решения за излизане от нея, ако такива все още съществуват. Въз основа на тях ще бъде разработен конкретен бизнес план и осигурено финансиране за устойчиво развитие през следващите пет години, с което ЦСКА да се върне на заслуженото си място, а именно в елита на българския и европейския футбол.
Хипотези и измислици не ми се слушат !
Evil23 написа:Teo написа:Ето и цялото прес съобщение без редакторска намеса:
След като през изминалата половин година не бяха извършени никакви действия за спасяване на „Професионален футболен клуб ЦСКА” АД , което бе и основният ангажимент, поет от сегашните ръководители, г-н Божков официално заявява желанието си да го оздрави. На първо време това изисква пълен и внимателен анализ на финасовото състояние и реалните задължения на дружеството. [size=150]След изясняване на действителните параметри на ситуацията ще бъдат ясни и възможните решения за излизане от нея, ако такива все още съществуват. [/size] Въз основа на тях ще бъде разработен конкретен бизнес план и осигурено финансиране за устойчиво развитие през следващите пет години, с което ЦСКА да се върне на заслуженото си място, а именно в елита на българския и европейския футбол.
Хипотези и измислици не ми се слушат !
Интересно ми е - от Божков ли си, или от ЦСКА? Не ти ли прави впечатление увъртането в този текст?
delqnski47 написа:W84me написа:Синдика хубаво "отхвърлил" сума ти задължения, ама това дали ще мине пред съда? Според мен - не, женицата много лесно пресметна нещата...
Пали свещички да не мине.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Teo написа:И къде видя увъртане в думите? Нормално е да се чака решение на синдика и след това да се предприемат конкретни действия.
@ Искам силен ЦСКА... това включва както Божков, така и Ганчев.
ПП Забрави за вариант А окръжна и отново В групаТакова нещо не съществува!
Evil23 написа:Beladona написа:Ганчев го издуха вече ! Литекс ще е в Б група, защото тази комисия ще реши , че трябва да се спазва Устава и това един елегантен начин Ганчев да го издуха и с Литекс , както вече го издуха с ЦСКА ...
Ганчев днес им носи некви молби в изпълкома , те не са юристи , нормално е да свимат такава комисия от юристи , които ще кажат , че Литекс е изгонен според Правилника и айдеее ! Вън кибиците от Микре !
ДК и АК не са ли съставени от юристи? Даже решенията на АК са без право на обжалване. Тогава защо Изпълкомът не се съобрази с тези комисии, ако искаха да извадят Литекс от А група?
Струва ми се, че от яд вече не можеш да мислиш рационално, колежке.
Evil23 написа:Teo написа:И къде видя увъртане в думите? Нормално е да се чака решение на синдика и след това да се предприемат конкретни действия.
Това се отнася и за Ганчев. Но привържениците на Божков отписахте Ганчев твърде рано. В крайна сметка, мен не ме интересува кой ще оздрави ЦСКА, въпросът е клубът да бъде оздравен. И Божков да не пречи на Ганчев, защото в момента последният е поел ЦСКА, а първият все още не е никакъв в клуба.
р.s. Увъртането в текста на Божков си го има, но ситуацията се промени, и наистина вече има шанс дружеството да бъде оздравено.
Evil23 написа:Кировец написа:Сега като казва синдика 19 млн задължения каква А областна какви 5 лева? Стига глупости.
E, нали и аз това казвам! Божков, ако иска да помага е добре дошъл! Ако иска да пречи, тогава ЦСКА може да мине и без него.
Evil23 написа:Teo написа:И къде видя увъртане в думите? Нормално е да се чака решение на синдика и след това да се предприемат конкретни действия.
Това се отнася и за Ганчев. Но привържениците на Божков отписахте Ганчев твърде рано. В крайна сметка, мен не ме интересува кой ще оздрави ЦСКА, въпросът е клубът да бъде оздравен. И Божков да не пречи на Ганчев, защото в момента последният е поел ЦСКА, а първият все още не е никакъв в клуба.
р.s. Увъртането в текста на Божков си го има, но ситуацията се промени, и наистина вече има шанс дружеството да бъде оздравено.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост