ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Teo » 23 дек 2015 23:58

Beladona написа:
Teo написа:
Beladona написа:
Teo написа:Интересно ми е как ще справи сам самичък с всичко... малкия маджук няма финансите на ГГ :idea:
@ ГГ ако иска да инвестира в стадиона, какво ВБ ще го отреже ли? :lol: ГГ не иска собственост, иска да е спонсор... къде виждаш проблем да има ВБ за това?

ГГ ако реши да се подарява парите на Черепа , няма проблем ...но това е фантастика !

ГГ купува имота за които говори и прави база на ЦСКА там, ВБ против ли бъде отбора да тренира после там според теб? Или ако примерно иска да инвестира на Армията с негови пари и под негова лупа?
Не мисля... Божков нема върне никой които иска да даде пари за ЦСКА... :idea:

@ Беладоне... тандема се пече... факт ще стане на до 10 януари ще видиш ;)

Тази земя , за която говори Ганчев е негова , няма да купува тепърва ! Никой собственик на ЦСКА не би отказал каквото и да е дарение за отбора !

Ем, нормално, че няма да откаже. ВБ нека си е едноличен собственик, какъв е проблема Ганчев да дава пари или да се ангажира да направи нещо за ЦСКА?
@ Това си е партньорство, дори и неформално.

Beladona

Мнениеот Beladona » 24 дек 2015 00:01

Teo написа:
Beladona написа:
Teo написа:
Beladona написа:
Teo написа:Интересно ми е как ще справи сам самичък с всичко... малкия маджук няма финансите на ГГ :idea:
@ ГГ ако иска да инвестира в стадиона, какво ВБ ще го отреже ли? :lol: ГГ не иска собственост, иска да е спонсор... къде виждаш проблем да има ВБ за това?

ГГ ако реши да се подарява парите на Черепа , няма проблем ...но това е фантастика !

ГГ купува имота за които говори и прави база на ЦСКА там, ВБ против ли бъде отбора да тренира после там според теб? Или ако примерно иска да инвестира на Армията с негови пари и под негова лупа?

Тази земя , за която говори Ганчев е негова , няма да купува тепърва ! Никой собственик на ЦСКА не би отказал каквото и да е дарение за отбора !

Ем, нормално, че няма да откаже. ВБ нека си е едноличен собственик, какъв е проблема Ганчев да дава пари или да се ангажира да направи нещо за ЦСКА?

Ганчев газ пикае в момента , ти не го познаваш ! Кога ще даде повече и една стотинка , питай ме

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 24 дек 2015 00:06

Beladona написа:
Teo написа:
Beladona написа:
Teo написа:
Beladona написа:

Ганчев газ пикае в момента , ти не го познаваш ! Кога ще даде повече и една стотинка , питай ме

Гришата си дава пари за спортно-техническата част... не съм чул един да ревне, че нема пари. Кой плаща за нафта, ядене, лагери, фитнес и т.н.? Той. Персонала и ДЮШ взимат от билетите.
Това, че нищо не плащаше от лятото до сега е ясно, че се е чакало влизането на синдик. Ние имаме 3 спонсора, един от които е ekotoilet...охх.. излъгах два са. СпортДепото ни предоставя само екипировката... това не го приемам като спонсор, а дарение, а те получат реклама на наш гръб. Май и с кенефите е същото. Само от Ефбет взимаме некви пари и то не може да стигат и нафтата да се купи за половината сезон.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 дек 2015 02:26

Синдика хубаво "отхвърлил" сума ти задължения, ама това дали ще мине пред съда? Според мен - не, женицата много лесно пресметна нещата...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 дек 2015 02:54

W84me написа:Синдика хубаво "отхвърлил" сума ти задължения, ама това дали ще мине пред съда? Според мен - не, женицата много лесно пресметна нещата...

Пали свещички да не мине. 8-)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 24 дек 2015 06:49

Гледайки какво се случва с Литекс, все повече се убеждавам, че ЦСКА има нужда от Божков. Ако Гришата вземе сам ЦСКА, атаките срещу него ще се изсипят с пълна сила и върху ЦСКА. Ще бъдем в постоянна опозиция и ще ни режат отвсякъде. А ние имаме нужда от време, през което да се стабилизираме финансово и организационно. Затова на нас ни трябват хора, които имат пари и желание да оправят бакиите, но и които не са в конфликт с властта. Ето защо смятам, че основен акционер трябва да е човек като Божков, а вече миноритарни акционери могат да са други хора. Дали Гришата ще е измежду тях, е въпрос на желание и преговори.

Весела Коледа на всички!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 24 дек 2015 07:30

delqnski47 написа:
W84me написа:Синдика хубаво "отхвърлил" сума ти задължения, ама това дали ще мине пред съда? Според мен - не, женицата много лесно пресметна нещата...

Пали свещички да не мине. 8-)

[offtopic]Те неговите "свещички", са от онези които се пъхат в разни дупки...едва ли ще горят. :mrgreen:[/offtopic]
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Beladona

Мнениеот Beladona » 24 дек 2015 09:36

Всичко ще мине и замине ! :) едни две каки си говореха ....

Beladona

Мнениеот Beladona » 24 дек 2015 09:43

Beladona написа:
Teo написа:
Beladona написа:
Teo написа:
Beladona написа:

Гришата си дава пари за спортно-техническата част... не съм чул един да ревне, че нема пари. Кой плаща за нафта, ядене, лагери, фитнес и т.н.? Той. Персонала и ДЮШ взимат от билетите.
Това, че нищо не плащаше от лятото до сега е ясно, че се е чакало влизането на синдик. Ние имаме 3 спонсора, един от които е ekotoilet...охх.. излъгах два са. СпортДепото ни предоставя само екипировката... това не го приемам като спонсор, а дарение, а те получат реклама на наш гръб. Май и с кенефите е същото. Само от Ефбет взимаме некви пари и то не може да стигат и нафтата да се купи за половината сезон.

От Ефбет не взимаме никакви пари - нула ! Няма никакви спонсори, екотой дават тоалетните на бартер срещу реклама . Ганчев плаща на ПМО ,Инджов на администрация - в администрацията имаше забавяне от три месеца .

Beladona

Мнениеот Beladona » 24 дек 2015 09:45

djd написа:Гледайки какво се случва с Литекс, все повече се убеждавам, че ЦСКА има нужда от Божков. Ако Гришата вземе сам ЦСКА, атаките срещу него ще се изсипят с пълна сила и върху ЦСКА. Ще бъдем в постоянна опозиция и ще ни режат отвсякъде. А ние имаме нужда от време, през което да се стабилизираме финансово и организационно. Затова на нас ни трябват хора, които имат пари и желание да оправят бакиите, но и които не са в конфликт с властта. Ето защо смятам, че основен акционер трябва да е човек като Божков, а вече миноритарни акционери могат да са други хора. Дали Гришата ще е измежду тях, е въпрос на желание и преговори.

Весела Коледа на всички!

Еееее! На Коледа да ме зарадваш така ! Израснал си много !

Весела Коледа !

Върни се в “Архив”