Аз пък не мога да разбера какво толкова сте вперили очи във Васил Божков? От 99-та до 2006-та победите над левски се броят може би на пръстите на едната ми ръка. Десетки продадени мачове, страшно много изпуснати точки в ползи на левски, шибания срам срещу нечувания МТК, не пипаше нищо по стадион, школа, база... Единственото хубаво са победите над Ливърпул, Байерн Л. и Шахтьор и донякъде 2-те титли..., които за 7 години управление ми малеят нещо...
След нова година ще излезе още един списък с кредитори, та предполагам задълженията са около 30 млн. + тези от НАП.
Шанса Гриша Ганчев и Васил Божков да работят заедно е 0,1%.
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- CSKA_1948_
- Контакти:
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Beladona написа:Тео, слушай бе , човече ... НАП са 11 млн от 19 ...те правят оздравителен план или решават ликвидация . Божков е опцията на Горанов и Правителството . И Манджуков де ...с Ганчев е свършено !
Чакай бре, на Ганчев какво му пречи да налива пари в ЦСКА

Beladona написа:Ганчев го издуха вече ! Литекс ще е в Б група, защото тази комисия ще реши , че трябва да се спазва Устава и това един елегантен начин Ганчев да го издуха и с Литекс , както вече го издуха с ЦСКА с любезното съдействие на Дора !!!
Ганчев днес им носи некви молби в изпълкома , те не са юристи , нормално е да свимат такава комисия от юристи , които ще кажат , че Литекс е изгонен според Правилника и айдеее ! Вън кибиците от Микре !
Ти не си в ред, съжалявам, че ти го казвам предпразнично, но това са фактите! Дора била помогнала на Божков? Пиян ли си вече, или нещо друго?

Последна промяна от Evil23 на 23 дек 2015 22:59, променено общо 1 път.
Край на мераците на Ганчев за преименуване ! Всички моралисти , отваряйте шампанското !!!
CSKA_1948_ написа:Аз пък не мога да разбера какво толкова сте вперили очи във Васил Божков? От 99-та до 2006-та победите над левски се броят може би на пръстите на едната ми ръка. Десетки продадени мачове, страшно много изпуснати точки в ползи на левски, шибания срам срещу нечувания МТК, не пипаше нищо по стадион, школа, база... Единственото хубаво са победите над Ливърпул, Байерн Л. и Шахтьор и донякъде 2-те титли..., които за 7 години управление ми малеят нещо...
След нова година ще излезе още един списък с кредитори, та предполагам задълженията са около 30 млн. + тези от НАП.
Шанса Гриша Ганчев и Васил Божков да работят заедно е 0,1%.
По- малък е шанса ! За същия тоя период , Ганчев му дишаше прахта на Черепа , ти забрави ли го това ?
Beladona написа: Всички моралисти , отваряйте шампанското !!!
Е, чакай сега, още не е дошла нито Коледа, нито Нова година! Много бързаш с това шампанско!

Последна промяна от Evil23 на 23 дек 2015 23:03, променено общо 2 пъти.
Teo написа:Beladona написа:Тео, слушай бе , човече ... НАП са 11 млн от 19 ...те правят оздравителен план или решават ликвидация . Божков е опцията на Горанов и Правителството . И Манджуков де ...с Ганчев е свършено !
Чакай бре, на Ганчев какво му пречи да налива пари в ЦСКАДори при собственици малкия маджук и Божков
Каквото пречеше на Черепа да налива пари в ЦСКА последните 6 месеца !
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kcfKOHYoWJ0[/youtube]
6:16...
АЗ собственост не искам, АЗ ще ви издържам... повече какво да коментираме Беладона? На ГГ никой не му пречи да налива пари в ЦСКА, при наличието на ВБ и малкия маджук!
6:16...
АЗ собственост не искам, АЗ ще ви издържам... повече какво да коментираме Беладона? На ГГ никой не му пречи да налива пари в ЦСКА, при наличието на ВБ и малкия маджук!
Evil23 написа:Beladona написа:Ганчев го издуха вече ! Литекс ще е в Б група, защото тази комисия ще реши , че трябва да се спазва Устава и това един елегантен начин Ганчев да го издуха и с Литекс , както вече го издуха с ЦСКА с любезното съдействие на Дора !!!
Ганчев днес им носи некви молби в изпълкома , те не са юристи , нормално е да свимат такава комисия от юристи , които ще кажат , че Литекс е изгонен според Правилника и айдеее ! Вън кибиците от Микре !
Ти не си в ред, съжалявам, че ти го казвам предпразнично, но това са фактите! Дора била помогнала на Божков? Пиян ли си вече, или нещо друго?
Хахахаха ! Дора помогна на НАП да прави оздравителен план , а НАП е Държавата , а Ганчев е последният човек в тая Държава , на който ще му дадат ЦСКА ...Сега чат ли си ? А ? Чаткаш ли ? Край ! Ганчевистите го издухаха ! Хоххохохо !
Beladona написа:Teo написа:Beladona написа:Тео, слушай бе , човече ... НАП са 11 млн от 19 ...те правят оздравителен план или решават ликвидация . Божков е опцията на Горанов и Правителството . И Манджуков де ...с Ганчев е свършено !
Чакай бре, на Ганчев какво му пречи да налива пари в ЦСКАДори при собственици малкия маджук и Божков
Каквото пречеше на Черепа да налива пари в ЦСКА последните 6 месеца !
Пречеха му неясностите които се случват в ЦСКА... каза, че ще говори след нова година и никъде не е я заявил, че не иска да работи с ГГ

@ А ГГ лично го покани да дойде да помага... нещата ще се случат вервай ми.
Последна промяна от Teo на 23 дек 2015 23:08, променено общо 1 път.