Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Мнениеот Levski 1914 » 27 сеп 2011 09:29

ros написа:
yellow- black написа:Пак се почна измиването на ръцете на тъпата телевизия, гледайте

"Безпристрастната медия БТВ" както обикновено за последните няколко дни даде глас на "всички" страни в конфликта. Разбрахме как още в 22.10 часа в събота, когато приключи репортажа на Бенатова, Атака вече е подготвила протестите и вербалната и онлайн атресия спрямо репортерката и медията е започнала...

СРАМНО, МНОГО СРАМНО манипулиране на общественото мнение под маската на "истината и безпристрастната журналистика"!!!

Някой снощи беше споменал, че днес Бенатова ще е гост на Слави-ту. Там какво ще бъде не е истина! :twisted: Няма и да си пускам телевизора да гледам, защото ще се изнервя безкрайно! Всички наши телевизии, с едно-две изключения си вкараха страшен автогол с Катуница!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

urkoto

Мнениеот urkoto » 27 сеп 2011 09:29

mormona написа:Нямам ФеисБук или друга социална мрежа и затова искам да попитам ще има ли още протести? Говорих с още 4-5 човека и исках да разбера дали ще има и днес протест някаде в София или в Страната. Готови сме да доидем и да изказваме позицията си докато не си го набият в главите ,че ние сме народа и ние взимаме решенията а не престъпници и мутри ! :?: :?: :?: :?:

Ще има протести пак, по същото време и на същото място. Момчета, призовавам тези, които имат възможност да направят ПЛА-КА-ТИ! Ама да не са с расистко съдържание, а да са насочени към Ушев и хората, които ги покровителстват да бият по бг младежта! Отделно и с въпроса за безхаберието на властта и покровителстването над мутрите!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

urkoto

Мнениеот urkoto » 27 сеп 2011 09:31

Levski 1914 написа:Някой снощи беше споменал, че днес Бенатова ще е гост на Слави-ту. Там какво ще бъде не е истина! :twisted: Няма и да си пускам телевизора да гледам, защото ще се изнервя безкрайно! Всички наши телевизии, с едно-две изключения си вкараха страшен автогол с Катуница!

Братле, излез на площадите, остави телевизията - там дават това, което корпоративните овърлорди са наредили, с любезното съдействие на медийното затъмнение патент на Тиквата и Шлифера! На площада е истината!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Re: АРЕСТУВАХА НАШИЯТ СЪФОРУМЕЦ VARNAFEN!!!

Мнениеот Labros » 27 сеп 2011 09:33

burnedspy написа:
Labros написа:За довечера във Варна има насрочен протест в 19 ч. пред катедралата. Аз ще съм там, за да заявя гражданската си позиция.

Само да няма и за теб тема утре. :roll:

Въпреки снощните инциденти, днес няма тема за мен- снощи се измъкнах :mrgreen: Но за утре не се знае ;)
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 27 сеп 2011 09:33

Аз питам нашата полиция защо не арестува тези мангали от репортажа по Нова, нима те не нарушават етническия мир, щели да режат глави, заплашват с война, разхождат се с оръжия необезпокоявани :evil: :evil: :evil: Като сте толкова отворени с футболните фенове, защо не арестувате и тези цигани ?
А за Слави и Бенатова какво да кажа, две отвратителни мръсни подлоги, обслужващи политически поръчки, слуги на олигарски и корпоративно-търговските интереси на антибългаската БТВ :evil: :evil: :evil: Според мен всички ние трябва да бойкотираме тази скапана телевизия, нека им се сринат рейтинга и да фалират тяхната мамичка :!: :!: :!:
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 27 сеп 2011 09:39, променено общо 2 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 27 сеп 2011 09:36

"Безпристрастната медия БТВ" както обикновено за последните няколко дни даде глас на "всички" страни в конфликта. Разбрахме как още в 22.10 часа в събота, когато приключи репортажа на Бенатова, Атака вече е подготвила протестите и вербалната и онлайн атресия спрямо репортерката и медията е започнала...

СРАМНО, МНОГО СРАМНО манипулиране на общественото мнение под маската на "истината и безпристрастната журналистика"!!!

Интересен феномен- как за 10 минути са зомбирани над 100 000 души (в цифрата съм и аз :) )... :?: Воленовците са използвали някакъв извънземен уред, подарен им от кораба-майка. В събота са били пробните изпитания. С тия темпове на зомбиране и манипулации, за 23 октомври ще имаме над 3 млн. "облъчени", които ще гласуват за него.
Според Боклук ТВ (БТВ), всички протестиращи, заявяващи гражданската си позиция, сме атакисти. Е нема такъв смях :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от Labros на 27 сеп 2011 09:42, променено общо 2 пъти.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

exiter
Контакти:

Мнениеот exiter » 27 сеп 2011 09:36

Слави Трифонов е най-гнусното същество в държавата,тотален бойкот на БТВ.
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 27 сеп 2011 09:43

Колкото и да е остарял терминът "апартейд" си мисля, че това е единственото решение на проблема с циганите в България! Не знам доколко сте запознати със смисъла на това "разделяне", но ще ви дам някои точки от тези закони, за да разберете за какво иде реч:
-На небелите е забранено не само да се заселват в земите на белите, но и да се придвижват от една област в друга без необходимото разрешително, което са длъжни винаги да носят
-небелите имат отделни плажове, обществен транспорт, болници, училища и университети
-Небелите са изключени от държавното управление и могат да гласуват само в избори за сегрегирани органи
-Хората от дадена раса не могат да се занимават в делова дейност или да упражняват свободни професии в райони, предвидени за друга раса
-Хората от дадена раса не могат да пътуват в райони, предвидени за друга раса, освен със специален пропуск
-Хората от различни раси трябва да използват различни превозни средства

Прочетете тези закони и се замислете колко са полезни за ситуацията в България!
Последна промяна от Levski 1914 на 27 сеп 2011 09:44, променено общо 1 път.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 27 сеп 2011 09:43

exiter написа:Слави Трифонов е най-гнусното същество в държавата,тотален бойкот на БТВ.

От вчера си изтрих Босфор ТВ на телевизора, призовавам всички да го направите. Няма нужда да ги псуваме тия цигански подлоги, просто, трябва да престанем да ги гледаме.

В Япония когато някой завод замърси природата по какъвто и да е начин, цялата нация спира да купува продуктите на дадената фирма и тя проста фалира.
Така и ние трябва да направим с тая продажна телевизия, която замърсява ефира с проциганската си пропаганда.

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 27 сеп 2011 09:53

exiter написа:Слави Трифонов е най-гнусното същество в държавата,тотален бойкот на БТВ.

А като се сетя колко хора искаха дългия в политиката :lol: Интелектуалното му ниво се препокрива с това на един пожарникар. Славчо е г-н никой,прави само това което му наредят,защото e една подлога. Придобил слава от едно смешно ТВ предаване селянина и си повярвал :mrgreen:
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Върни се в “Архив”