Aми по- слабият турнир ЛЕ как ви се струва? С участницаи като Байерн, Челси, Арсенал, Реал Мадрид, Валенсия , Леверкузен, Интер и "някакви отбори" с по- задно класиране като Ливърпул, Лион, и мнооого други
Шампионска Лига (сезон 2010/2011 )
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска Лига (сезон 2010/2011 )
Ако ШЛ бе само за шампиони, смятайте каква война, щеше да е в борбата за 1- во място във всяко първенство! Аз по- скоро съм за.
Aми по- слабият турнир ЛЕ как ви се струва? С участницаи като Байерн, Челси, Арсенал, Реал Мадрид, Валенсия , Леверкузен, Интер и "някакви отбори" с по- задно класиране като Ливърпул, Лион, и мнооого други
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
MCMXIII написа:Ако ШЛ бе само за шампиони, смятайте каква война, щеше да е в борбата за 1- во място във всяко първенство! Аз по- скоро съм за.
Ами ще стане,че много често ще има по-голям интерес към мачовете в ЛЕ, отколкото за Шампионската лига. Наистина, хората са си прави, че не може да играеш в Шампионска лига, след като не си станал шампион ( все пак, това е бил замисъла на бащата на турнира - Габриел Ано), дори си спомням, куризоната ситуация от 2005 , Ливърпул спечелиха ШЛ, а завършиха пети в Англия и направиха някакви въртележки, само и само да могат да участват. Но поне за мен, в интерес на шоуто и зрелището си мисля,че сегашния вариант е най-добър за феновете (или поне за мнозинството от тях)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Мадридист прав си, че ще има по- голям интерес към ЛЕ. Аз съм консервативен тип и си спмням директните елиминации и трите купи в Европа. Онзи вариант ми липсва, но кой ли ме пита мен? Теоретично моят отбор в Европа и твоят любим догодина имат възможност да спечелят ШЛ. Остава си фактът, макар и назад в съзнанието, че не са шампиони в първенствата си 
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
MCMXIII написа:Ако ШЛ бе само за шампиони, смятайте каква война, щеше да е в борбата за 1- во място във всяко първенство! Аз по- скоро съм за.
Бе не се знае. Има първенства, в които няма никаква борба! Е дори и ШЛ да бе само за шампионите на страните, да не би Борусия да имаха конкуренция в Германия?! Лион докато 6 години под ред размазваха всичко живо във Франция също нямаха конкуренция! Порто в Португалия има конкуренция средно веднъж на 3 сезона. Интер няколко сезона помиташе всичко в Италия. Дори в Испания от време на време няма конкуренция и или Барса изостава от Реал с много, или обратното...
Така че това не е удачно, поне според мен.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
MCMXIII написа:Мадридист прав си, че ще има по- голям интерес към ЛЕ. Аз съм консервативен тип и си спмням директните елиминации и трите купи в Европа. Онзи вариант ми липсва, но кой ли ме пита мен? Теоретично моят отбор в Европа и твоят любим догодина имат възможност да спечелят ШЛ. Остава си фактът, макар и назад в съзнанието, че не са шампиони в първенствата си
А какво ще е ШЛ без Реал и Байерн?! Както и без още няколко от утвърдените в Европа отбори, които просто няма как да станат всичките шампиони едновременно!
А и дадох много хубав пример, това, че отбора "Х" прави много силен сезон СЕГА, не значи, че следващият сезон, когато трябва да играе за ШЛ, че ще бъде на същото ниво, а в същото време, този отбор, който сега е 4-и следващият сезон може да играе феноменално и да бъде най-добрият отбор на света за сезона! И тогава какво?!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
MCMXIII написа:Мадридист прав си, че ще има по- голям интерес към ЛЕ. Аз съм консервативен тип и си спмням директните елиминации и трите купи в Европа. Онзи вариант ми липсва, но кой ли ме пита мен? Теоретично моят отбор в Европа и твоят любим догодина имат възможност да спечелят ШЛ. Остава си фактът, макар и назад в съзнанието, че не са шампиони в първенствата си
А нищо чудно и да играят финал. Имало е и такива ситуации,когато и двата финалиста не са били шампиони на своята страна. През 1999 година, шампион на Испания стана Барселона, в следващото издание на ШЛ, на финал играха... Реал Мадрид и Валенсия.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
megan fox написа:MCMXIII написа:Ако ШЛ бе само за шампиони, смятайте каква война, щеше да е в борбата за 1- во място във всяко първенство! Аз по- скоро съм за.
Бе не се знае. Има първенства, в които няма никаква борба! Е дори и ШЛ да бе само за шампионите на страните, да не би Борусия да имаха конкуренция в Германия?! Лион докато 6 години под ред размазваха всичко живо във Франция също нямаха конкуренция! Порто в Португалия има конкуренция средно веднъж на 3 сезона. Интер няколко сезона помиташе всичко в Италия. Дори в Испания от време на време няма конкуренция и или Барса изостава от Реал с много, или обратното...
Така че това не е удачно, поне според мен.
Все си мисля, че тогава битката ще е почти докрая. Сега пичовете от РМ (леле как ги нарекох
Това което направиха Дортмунд, е изключение което потвърждава правилото. В Германия е интересно докрай. В ШЛ също бе доста напечено тази година. Факт!
MCMXIII написа:Все си мисля, че тогава битката ще е почти докрая. Сега пичовете от РМ (леле как ги нарекох) отпаднаха от ШЛ и понеже са на 8 т. от вас, нека да не се напъваме, та загубиха. Далеч съм от мисълта че мачът е уреден, просто не са се напънали, тренера пробвал играчи, пробвал схема, пробвал постова или поне така си мисля.
Това което направиха Дортмунд, е изключение което потвърждава правилото. В Германия е интересно докрай. В ШЛ също бе доста напечено тази година. Факт!
Тук се съгласявам напълно с теб! До миналата година гледах единствено Примера, но тази първия или втория кръг си пуснах да гледам Мюнхенгладбах срещу някой измежду Хамбургер или Леверкузен(тук ти можеш да ми помогнеш по-навътре си, Гладбах направо ги съсипаха, вкараха им 5-6 гола), мача беше истинско зрелище и ме накара да гледам и следващия мач, определено спечелиха още един привържаник на Бундеслигата. Със сигорност ще я гледам и през следващия сезон.
П.П Мразя да гледам мачовете на Леверкузен, ужасен футбол практикуват според мен, но имат 1-2 страхотни играча
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
megan fox написа:ico88 написа:аз не отричам че трябва да има пълнеж но и преди си имаше пълнеж.но така се обезмислят шампионатите според мен и е редно както преименуваха другия европейски турнир така и този също щото няма нищо шампионско вече в него след като две трети от отборите не са шампиони а някои от тях и никога в историята си не са ставали шампиони.това исках да кажа и то е ясно че всичко го направиха не да е по-интересно а за повече пари.
Е замисли се, от кога турнира не е печелен от отбор, който да не е многократен шампион на страната си?! А и нали знаеш, че формата е нещо моментно! През този сезон отбора "Х" играе страхотно и става шампион, респективно има право да играе в ШЛ за СЛЕДВАЩИЯТ сезон, но когато почва следващият сезон отбора "Х" е налегнат от финансова криза и трябва да продаде най-добрите си футболисти, или пък част от тях са контузени и въпросният отбор се представя слабо, за сметка на това отбора "У", който предният сезон едвам е изкретал до 4-тото място в Испания, Англия или Германия лятото е направил много прилична селекция, отбора се е сплотил и играе страхотно... защо да не спечели турнира?
В крайна сметка ако няма никакви изненади няма ли да ти е скучно?! Ако всяка година двата финалиста са измежду Барса, Реал, МЮ + още някой отбор, някак си промъкнал се до тази фаза... няма ли да ти е скучно?
радвам се че се получи дискусия с различни мнения.но сега не се ли получава точно това което казваш че е скучно едни и същи отбори до безкрай че вече и финалистите взеха да се повтарят.не е ли по-интересно да играе борусия д. тая година като си го заслужава а тотално закъсалия тази година и втръснал байерн м. да не участва примерно.а така с тая схема добрите отбори вечно ще са си там колкото и да са в криза и да са слаби и да не заслужават все ще се доберат до 3-4 място.и какво му е толкова страшното ако някой голям отбор пропусне шл не мога да разбера.нали затова футбола е най-интересния спорт защото може да стане всичко.и пак продължавам да твърдя че не трябва да се казва този турнир вече шл.
„Жестокостта и омразата ще бъдат най-ценните ни добродетели, защото болшевизмът не е пансион за благородни девици. Децата трябва да присъстват на екзекуциите и да се радват на смъртта на неприятелите на пролетариата.“ – Ленин
bojkyy написа:MCMXIII написа:Все си мисля, че тогава битката ще е почти докрая. Сега пичовете от РМ (леле как ги нарекох) отпаднаха от ШЛ и понеже са на 8 т. от вас, нека да не се напъваме, та загубиха. Далеч съм от мисълта че мачът е уреден, просто не са се напънали, тренера пробвал играчи, пробвал схема, пробвал постова или поне така си мисля.
Тук се съгласявам напълно с теб! До миналата година гледах единствено Примера, но тази първия или втория кръг си пуснах да гледам Мюнхенгладбах срещу някой измежду Хамбургер или Леверкузен(тук ти можеш да ми помогнеш по-навътре си, Гладбах направо ги съсипаха, вкараха им 5-6 гола), мача беше истинско зрелище и ме накара да гледам и следващия мач, определено спечелиха още един привържаник на Бундеслигата. Със сигорност ще я гледам и през следващия сезон.
П.П Мразя да гледам мачовете на Леверкузен, ужасен футбол практикуват според мен, но имат 1-2 страхотни играча
Става въпрос за 2-ят кръг, когато Мьонхенгладбах бият Кьолн с 6:3 като гости. Много хубаво че си обърнал внимание на Бундеслигата
Та в ШЛ която не е само шампионска, тази година ще бъде със зверски финал, който мен не ме интересув много, но такъв е животът. Дано поне бъде зрелищен!