Висша лига - сезон 2024/25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон 2024/25
Нотингам с грешна стъпка в мача срещу коварния Брентфорд и така допуснаха втора поредна домакинска загуба.
В някои първенства 14-ият и 16-ият изпадат, а в Англия се класират за Шампионската лига.
JustChelsea написа:miro_rz написа:Аз като ви казах, че Нотингам няма да са в ШЛ се смяхте.
Помисли пак.
:)
Брент са голяма работа - винаги игрят феърплей и не влизат в уговорки :geek:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
- Udoji90
- Контакти:
Брент играят за 8-мо място, което ги класира за ЛК, ако Сити вземат Купата. ;) Но и да не се бореха за нищо, и аз нямам съмнение, че щяха да играят честно.
Форест нагледно все още имат по-лека програма от Челси до прекия мач, но не съм убеден, че ще влязат в него с достатъчна (демек над 3 точки) преднина.
Форест нагледно все още имат по-лека програма от Челси до прекия мач, но не съм убеден, че ще влязат в него с достатъчна (демек над 3 точки) преднина.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Зависи Ливърпул как ще излязат за мача с нас, ако са пияни още от титлата и вземем да бием, ще има интрига. Но не ми се вярва много.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Udoji90
- Контакти:
И те, и Юнайтед може да опитат да ви подлеят вода (като традиционен дразнител) или да си отбият номера (всеки по своите основателни причини), като Ливърпул е ясно, че имат повече качество да ви прецакат. Но пък за Форест мисля, че няма да бият Палас в понеделник, т.е. 6-7 точки в следващите 3 срещи. Вземете ли съответно 3-4, ви върши достатъчно добра работа спрямо Нотингам. Отделен въпрос е другите конкуренти какво ще сътворят, но имат и коварни мачове.
Udoji90 написа:И те, и Юнайтед може да опитат да ви подлеят вода (като традиционен дразнител) или да си отбият номера (всеки по своите основателни причини), като Ливърпул е ясно, че имат повече качество да ви прецакат. Но пък за Форест мисля, че няма да бият Палас в понеделник, т.е. 6-7 точки в следващите 3 срещи. Вземете ли съответно 3-4, ви върши достатъчно добра работа спрямо Нотингам. Отделен въпрос е другите конкуренти какво ще сътворят, но имат и коварни мачове.
Юнайтед е много вероятно да имат европейски финал 5 дни след мача с нас, очаквам да са им другаде главите, а и да се пазят малко или много.
Нашият е три дни след мача с Форест и ще видим дали и от наша страна ще има пазене, предполагам зависи от това как ще са се развили нещата до тогава.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Udoji90
- Контакти:
Да, затова казвам, че Юнайтед си имат причина да не се напъват там. Разбира се те и да се хвърлят, пак се предполага да ги биете в момента на свой терен. Колкото до вашия финал, не мисля, че има изобщо логика да се приоритизира той пред Форест, ако от мача с въпросните зависи участието в ШЛ. ЛК може и да е трофей, но все пак дава излаз само към ЛЕ.
Udoji90 написа:И те, и Юнайтед може да опитат да ви подлеят вода (като традиционен дразнител) или да си отбият номера (всеки по своите основателни причини), като Ливърпул е ясно, че имат повече качество да ви прецакат. Но пък за Форест мисля, че няма да бият Палас в понеделник, т.е. 6-7 точки в следващите 3 срещи. Вземете ли съответно 3-4, ви върши достатъчно добра работа спрямо Нотингам. Отделен въпрос е другите конкуренти какво ще сътворят, но имат и коварни мачове.
Форест приключиха ментално. Без победа са до края на сезона (нямам никаква идея с кого ще играят)