Все пак са МанЮ с Криско, всичко може да стане, но играта им е трагедия при новия треньор.
Чоловците не са слаб отбор, ама никой не ми вярва
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sardukar написа:Още е само 1-0, макар МанЮ да са много слаби. Форумът има много разбирачи на треньори - МанЮ имат за временен треньор човек, който е много силен в теорията и много далеч от практиката.
Все пак са МанЮ с Криско, всичко може да стане, но играта им е трагедия при новия треньор.
emerson1leao написа:Представителят на "най-силното първенство" със селекция за половин милиард бива правен крив от резервите на Атлетико, които са в най-лошата си форма от много време. Какви ли ще са сега аргументите на диемаджиите бобиборисовци ?![]()
insaneboy1 написа:Sardukar написа:Още е само 1-0, макар МанЮ да са много слаби. Форумът има много разбирачи на треньори - МанЮ имат за временен треньор човек, който е много силен в теорията и много далеч от практиката.
То след това, което стана срещу Ювентус и при 2-0 не са сигурни, че ще продължат.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта