ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Teo » 25 юни 2015 22:30

ugly bug написа:
Teo написа:Тука изниква въпроса? ГАНЧЕВ защо чак сега? Защо?
@ Преди да ме нападнете някой, вникнете в тези думи! :roll:

По-големия въпрос е : Защо Божков с тези пари(ако е истина), не влезе в управата на автентичния ЦСКА! 8-)

И това е добър въпрос :?:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 25 юни 2015 22:30

delqnski47 написа:Прамодката ми писа в скайпа,че иска да се завърне.Помоли ме да регна и аз утре едно дружество.Писа ми да го направя още сега,ама аз му казах,че е вече късно за регване.Та така.

На мен пък ми звънна телефона "ей така,международно" и не щеш ли Дениз-ката.Каза,че още утре е готов да докара два ТИР-а натоварени с 40 мил. евро. :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 25 юни 2015 22:32

Някаква ненормална работа почва да става... Ганчев винаги е искал да влезе на чисто в нашия клуб... не пожела да влезе когато беше време и сега да сме в А група, но като видя, че и за Божков се заговори сега е на първа и готов да оздравява дружеството което го докараха до умишлен фалит едни боклуци... къде е логиката тука :shock:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 25 юни 2015 22:35

OMID написа:Александър Томов: Връщам се да спасявам отново ЦСКА, зад мен стоят хора, готови да вложат 80 млн.!!! :roll:

Каква стана...всеки иска да налива, замеярт се с пачки под път и над път...Да няма петрол в Борисовата, ей? :o

Нещо по-голямо ще да е.Я някой старгейт, я нещо още повече. :roll:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 юни 2015 22:35

гражданин от село написа:
delqnski47 написа:Прамодката ми писа в скайпа,че иска да се завърне.Помоли ме да регна и аз утре едно дружество.Писа ми да го направя още сега,ама аз му казах,че е вече късно за регване.Та така.

На мен пък ми звънна телефона "ей така,международно" и не щеш ли Дениз-ката.Каза,че още утре е готов да докара два ТИР-а натоварени с 40 мил. евро. :lol:

Ако добави и един камион с баклави,му кажи,че го взимаме. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 25 юни 2015 22:36

http://topsport.ibox.bg/news/id_39875604
8-)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 юни 2015 22:38

Както каза един колега горе,май верно ще се окаже,че в Борисовата има петрол.... :roll: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 25 юни 2015 22:41

delqnski47 написа:

Ако добави и един камион с баклави,му кажи,че го взимаме. :lol:

Изнудих го и за камион с кадаиф. :mrgreen:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 юни 2015 22:42

Аз не виждам логика Божков да прави нов отбор при положение, че старият продължава да съществува. Нито има логика феновете да се откажат от сегашния отбор и да отидат на страната на Божков, нито има логика министърът да даде базите на новия отбор.

Между другото, ако и двамата имат толкова сериозни намерения, както се появява като информация, няма да е изненада ако продажната цена на марката се вдигне значително след една седмица. Наддаването ще е тайно и кандидатите имат право на един ход, без да знаят хода на другите участници. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”