Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лобито на Левски в БФС спира Тимонов и Манчев за Цска
Започвам да се убеждавам че все повече чорбари изперкват.Левски бил виновен че тея двамата имат договори с Ботев.ПИЧОВЕ земете се разходете некаде не само безмислени теми да се правят.
shumnaliq написа:Ко стана с Хтистов е а ???
Левски ни бил виновен ам че кой. Всеки знае че Батков и Михайлов си бият Ч"""Й заедно.
Неграмотник!
ЛЕВСКИ значи Свобода!!!
- danchovalev
- Контакти:
На калпавия х*й космите му пречат - толкова по темата и мисла, че е време да се трие 

"Ако спечеля - печели цял народ..."
bigbonusprize написа:shumnaliq написа:Ко стана с Хтистов е а ???
Левски ни бил виновен ам че кой. Всеки знае че Батков и Михайлов си бият Ч"""Й заедно.
Абе младежо. КАто някой развален телефон си. Малък си още за да имаш компетентно мнение. Двата случая са коренно различни! Жоро Христов първо разтрогна с Ботев и после дойде в Левски, а тия двамата първо дойдоха в ЦСКА и сега тепърва ще разтрогват. Намираш ли разликата или свинският ти мозък е достатъчно промит за да вярваш, че Левски са ви виновни за всичко?
до колкото знам те са подали молби до арбитражния съд още на 30 Юни! Но тогава няма достатачно лица за да разтрогнат договорите ( под лица имам предвид хора от арбитражния съд ) и ги отклоняват. А след тва идат масовите отпуски на БФС. И чак тогава те подават пращат молбите до Христолов.
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
-
- Контакти:
добре де,ама нали и други от ботев избягаха!гаров е в локо сф по същата схема .защо само с тези които преминават в цска има проблем !миналата година гошо христов имаше договор имаше и клауза за напускане ,но това не попречи да тренира с левски и "...за да не му се пречи на развитието като футболист докато течеше спора в съда и уефа,той бе картотекиран от същата тази комисия ,която сега отказва да картотекира тимонов и манчев !в същото време гаров тихомълком ще бъде картотекиран в локото под предтекст-случая е друг и договорите са други !и да ви кажа ли защо се прави това-защото в момента в левски има проблем(знаете какъв)и трябва удар и отклонение на вниманието от рлоблемите в левски !трябва треньорската смяна да бъде безболезнена и ако може без излишно медийно присъствие!обаче става едно и също провал в ШЛ НЯМА СВЕЖИ ПАРИ И ОТНОВО СЪСРЕДОТОЧАВАНЕ В/У ВЪТРЕШНИТЕ МАЧОВЕ И.......НОВИ ИЗФАБРИКУВАНИ УДАРИ ПО ЦСКА ЗА УМИЛОСТИВЯВАНЕ НА ГНЕВА НА СИНЯТА ПУБЛИКА !НО ТЕ ВЕЧЕ НЕ СЕ ВРЪЗВАТ НА ТОЗИ НОМЕР-ЩЕ ПОИСКАТ СМЕТКА НА БАТКОВ СЪС СТРАШНА СИЛА !АЗ ЛИЧНО СЪМ ФЕН ЦСКА НО ЖЕЛАЯ НА ЛЕВСКИ УЧАСТИЕ В ГРУПИТЕ НА УЕФА ИЛИ ШЛ,ЗАЩОТО Е ПРЕСТИЖ ЗА СТРАНАТА НИ И ПОДОБРЯВАНЕ НА ДЪРЖАВНИЯ КОЕФИЦИЕНТ!НО СЕ ПИТАМ ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕЧИ НА ЦСКА СЪЩО ДА БЪДЕ СИЛЕН И ДА ИГРАЕ В ЛЕ !ЗЕ МЕН ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЧИНА ДА ПРЕЧИ БАТКОВ НА ЦСКА С ЪС СВОИТЕ ЛОСТОВЕ И МЕХАНИЗМИ Е ДА ГЪДЕЛИЧКА ОМРАЗАТА НА УЛТРАСИТЕ НА ЛЕВСКИ СПРЯМО ЦСКА !
- stefan_bg2
- Контакти:
shumnaliq написа:Ко стана с Хтистов е а ???
А ти да не би да си третия човек при тях, че знаеш толкова?
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
само ми кажете
само ми кажете сега ще дават ли левски някаде или не .... изтрийте темата като кажете , че в секи сайт различно ....
Левски (сф)
така така, Лечков Костадинов и всички останали от лобито на Левски, това цесекарите надявам се не всички де сте уникални просто
Re: само ми кажете
НЕ! Само в нета!
-
- Контакти:
Ако имаше левскарско лоби в БФС , сега щяхте да играете във В група , заради отнетия лиценз. Много поздрави от Лупи !